2017 aasta horoskoop (Kaladele)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

Milliseks kujuneb 2017 aasta erinevatele tähemärkidele. Siit artiklist leiad KALADE 2017 aasta astroloogilise ennustuse.



KALAD

2017 aasta kujuneb Sulle üsnagi eriliseks. Nii mõnedki isikliku ja tööalase eluga asjad kujunevad edukateks. Sul tuleks ennast pingutada kõige selle nimel, mida oled siiani enda jaoks oluliseks pidanud, sest suudaksid selles vallas soovitud eesmärkideni jõuda.

See aasta on hea aeg selleks, et kõikvõimalikud kinnisvaraga seonduvad probleemid ja takistused ületada. Seda tasub eriti silmas pidada juhul, kui oled kinnisvaraga seonduvate asjadega kohtulahingut pidamas.

Rahalised asjad on samuti Sinu jaoks ülesmäge liikumas. Mõnevõrra suureneb Sinu sissetulek selle aasta jooksul.

Samas pole kõik sellel aastal nii roosiline. Probleemseks valdkonnaks on inimsuhted. Selles vallas on esile kerkimas nii mõnedki probleemid ja arusaamatused. Peaksid oma väljaütlemiste juures olema praegu väga ettevaatlik, et mitte ise suuremaid probleeme tekitada. Sul tasuks inimsuhete vallas enam teisi inimesi ära kuulata, et seeläbi neid paremini mõista.

Sinu koduga seonduvas elus on sellel aastal toimumas mõningad suuremad muutused. See on kas seotud suurema remondiga või täiesti uue kodu hankimisega.

Uue kodu ostmisega seonduvad ettevalmistused peaksid Sul praegu suurepäraselt õnnestuma. See tagab selle, et leiad endale just selle kinnisvara, mida olid otsimas. Ostudokumentide vormistamisel tasuks Sul praegu mõnevõrra ettevaatlikum olla, sest mingi väike seik võib Sul kergesti tähelepanuta jääda.



Tööalases elus võivad Sind ees oodata mitmed olulised muutused, mis mõjutavad oluliselt ka Sinu pereelu. Peaksid oma pereliikmetele oma samme paremini põhjendama, et seeläbi kõik selles vallas paremini kontrolli all hoida.

Hea aeg ühiselt oma pereliikmetega mõne ärilise projekti käimalükkamiseks. See aga eeldab seda, et kõik pereliikmed sellega tegeleda sooviksid. Vastutahtmist tegelemine midagi head endaga kaasa ei too, ehkki alguses võivad asjad päris hästi kulgeda.

Sellel aastal toimub Sinu perekonnas või suguvõsas suurem kokkusaamine, mis on suure tõenäosusega seotud abiellumisega. See sündmus on eriline seetõttu, et seda on juba mõnda aega oodatud ning nüüd saab see teoks. Samas toob see kaasa ka mõningaid nukrushetki, kuna abielluv inimene lahkub oma sünnikodust.

Ãœle 35-aastaseid naissoost Kalasid ootab sellel aastal perekondliku staatuse muutumine.

Aset leiab mingi oluline sündmus ühe Sõnni, Kaljukitse või Neitsi tähtkujust noormehe või poisslapse elus, kes on Sinu pereliige või lähisugulane. See mõjutab olulisel määral ka Sinu elu ja tegevusi.

Üle 35-aastastel Kalade tähtkujust meestel on oodata head aastat rahalistes asjades. Kui kuulud nende hulka, on Sul head võimalused oma igakuist sissetulekut suurendada. Arvatavasti sõlmid ka mõne sellise lepingu, mis Sinu rahalisi asju edaspidi positiivselt mõjutaksid.

Hea aeg rahaliste tehingute tegemiseks Kaksikute, Kaalude või Veevalaja tähtkujust inimestega. Kindlasti ei tähenda see seda, et saaksid oma rahaliste tehingute tegemisel pealiskaudsemaks muutuda.

Võimalik, et Sul tuleb olla vahendajaks mõningate probleemide tekkimisel Sinu laste ja Sinu vanemate vahel. Kaudselt on need probleemid seotud rahaga. Olenemata sellest, et kes antud olukorras süüdi on, tuleb Sul olla ettevaatlik kummagi osapoole süüdistamisega. Sinu ülesandeks oleks probleem lahendada, mitte aga kedagi süüdistada.



Armuelu võib olla praegu emotsionaalsel tasandil ebastabiilne. Esile kerkivad mitmesugused muutused, millega kohanemine pole Sulle sugugi kerge. Ka pannakse Sinu suhe praegu proovile. Mida paremini nende proovikividega toime tulla suudad, seda paremini kõik asjad edaspidi arenevad.

Kui Sinu partner on sündinud Lõvi, Jäära või Amburi tähtkujus on probleemid suhtes kõige kergemad tekkima. Et neid lahendada, tuleb hoiduda igasugusest süüdistustest partneri ja ka enda aadressil. Probleemid tuleb lahendada üheskoos.

Sulle võidakse teha sellel aastal mitmeid ettepanekuid äriasjade arendamiseks. Sul tuleks väga kriitiliselt hinnata, kas üks või teine plaan ikka Sulle kasu tooks. Vastasel korral võid ennast leida keerulisest olukorrast. Ära lase endale selles osas survet avaldada või Sind otsuste tegemisel kiirustada.

Kui oled vallaline, siis võivad Sulle avaneda head võimalused partneri leidmiseks töökohal või kõrgkoolis käies. Et soovitud eesmärkideni jõuda tuleb Sul ka ise aktiivsemalt suhelda. Niisama keegi Sinu sülle ei kuku.

Hea aeg välisriikides elavate inimestega suhete arendamiseks, reisimiseks ning välismaal töötamiseks. Selles osas on kõige positiivsemalt mõjutatud üle 35-aastased naissoost Kalad.

Kõikvõimalikud tegevused, mis on seotud avalikkusega suhtlemisega, kujunevad edukateks. Hea aeg ka heategevusega tegelemiseks. Hea aeg Kalade tähtkujust poliitikutele.

Alla 35-aastastele naissoost Kaladele võib see aasta kujuneda keeruliseks naissoost inimestega suhtlemisel, eriti kui tegemist on lähisugulasega või kolleegiga. Vastasseisust, pinged ja solvangute ütlemised on kerged tulema.

Seotud postitused