2017 aasta horoskoop (Neitsile)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

Milliseks kujuneb 2017 aasta erinevatele tähemärkidele. Siit artiklist leiad NEITSI 2017 aasta astroloogilise ennustuse.



NEITSI

Sellel aastal on Sinu ootused ja lootused üsna suured, kuid pead arvestama sellega, et sugugi kõik asjad ei kulge praegu päris sellises suunas, nagu Sa seda oodanud olid.

Pead olema valmis mõningateks kaotusteks, mida Sa tegelikult päris kontrollida ei saa. Seetõttu jääb Sul ainukeseks variandiks tekkinud olukorraga kohanemine ja uute plaanide tegemine.

Keegi võib Sind alt vedada ning see on inimene, kellest olid siiani kindlasti oluliselt paremal arvamusel. See võib Sulle pikaks ajaks pettumustundeid tekitada, kuid pikapeale lähevad asjad ka selles osas jälle vajalikule teele.

Teiste inimestega suhtlemine võib kujuneda Sulle praegu teatud määral keeruliseks, kuid suudad olukorra kontrolli all hoida. Peaksid hoolikalt jälgima seda, milliseid inimesi enda lähedusse lased ja milliseid mitte. Selles osas on praegu eksimise võimalus suhteliselt suur.

Kõikvõimalikud kodused tööd-tegemised kujunevad edukateks. Saad selles osas märkimisväärset toetust oma pereliikmetelt ja sõpradelt. Sul tasuks teha suuremaid jõupingutusi selle nimel, et kõik olulised kodused projektid ellu viia.

Sulle või Sinu lapsele võib sündida laps. See muudab olulisel määral Sinu igapäevaseid tegevusi ja koduste asjade korraldamist.

Hoia sellel aastal silm peal meessoost pereliikmete tervisel. Sina saaksid nende tervise parandamisel väga palju ära teha.



Hea aeg kinnisvara tehingute tegemiseks, eriti kinnisvara ostmiseks. Kindlasti tasuks Sul selles osas ettevalmistuste tegemisele enam rõhku panna, et välja jõuda parimate tehinguteni.

Sul on rahalistes asjades küllaltki suured ootused, kuid enamik neist sellel aastal ei täitu, vähemalt sellisel kujul mitte, nagu olid oodanud. Seepärast püüa selles vallas oma ootused ja lootused realistlikena hoida.

Rahalised asjad kujunevad paremaks siis, kui Sul on oma äriettevõte, kuid ka siin pead olema valmis selleks, et kõik asjad ei kulge nii ladusalt, kui Sa seda soovinud oleksid.

Ole sellel aastal kõikvõimalike dokumentidega ümberkäimisel eriti ettevaatlik. Eriti tasuks jälgida panga- ja maksudokumente. Ka tasuks hoolikamalt ümber käia oma pangakaartidega.

Perekondlikes asjades varjutavad sellel kuul mõningad emotsionaalselt ebastabiilsed hetked. Need toovad kaasa kurbust ja pettumusi. Ei ole välistatud perekondlikud petmised või muud laadi tagasilöögid. Nendega tuleb praegu lihtsalt leppida ja eluga edasi liikuda.

Lojaalsuse ja läheduse nappus on need, mis võivad sellel aastal kaasa tuua olulisi otsuseid perekondlikes asjades.

Enamik Neitsi päikesemärgi inimesi kogevad sellel aastal olulisi muutusi oma elus. Need võivad kaasa tuua ebameeldivaid kogemusi ja raskusi, kuid üldiselt mõjutavad need Sinu elu pikemas perspektiivis vägagi positiivselt.

Sellel aastal leiab aset mingi suurem perekondlik kokkusaamine. Mingil määral paneb see ka Sinu õlgadele väga suure vastutuskoorma. Võib-olla pead olema Sina see, kes selle kokkusaamise korraldab.

Sellel aastal võivad Sinu vanemad või Sinu partneri vanemad Sinu koju elama tulla. Põhjused võivad olla seotud tervisega, rahaga vms. Ehkki see mõte võib Sind alguses väga häirida, suudad olukorraga kiiresti kohaneda.



Kui Sinu vanemad on sündinud Kaksikute, Kaalude või Veevalaja tähemärgis, puutud sellel aastal suure tõenäosusega kokku mingi väga erilise kokkusattumise või kogemusega. Igatahes mõjutab see Sinu edaspidist elu vägagi olulisel määral.

Kui Sinu enda lapsed on sündinud Kaljukitse, Neitsi või Sõnni märgis, siis tuleb Sul olla valmis mõningate probleemide esilekerkimiseks. Nende probleemide lahendamisel saab Sind aidata üks meesterahvas, keda Sa siiani eriti hästi ei tundnud, kuid kohtunud temaga olid.

Aset leiab mingi oluline sündmus, mis on seotud Sinu pereliikmega, kes on sündinud Jäära, Lõvi või Skorpioni tähemärgis. Kui Sinu pereliikmete hulgas nende tähtkujude esindajaid pole, siis on see sündmus seotud sugulastega.

Võid oodata mitmeid häid uudiseid ja positiivseid arenguid seoses sugulastega, kes on sündinud Kalade, Vähi või Skorpioni tähemärgis.

Kui oled vallaline, siis see aasta pakub Sulle välja mitmeid positiivseid arenguid ja võimalusi. Võid oma tulevase partneriga kohtuda läbi interneti või mõnel kokkusaamisel.

Tööasjades tasuks Sul olla praegu mõnevõrra ettevaatlikum ühe naisterahvaga suhtlemisel, kellega on varemgi olnud probleeme ja arusaamatusi. Ka sellel aastal võib ta tekitada ebameeldivaid olukordi ja probleeme.

Seotud postitused