2017 aasta horoskoop (Kaljukits)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

Milliseks kujuneb 2017 aasta erinevatele tähemärkidele. Siit artiklist leiad KALJUKITSE 2017 aasta astroloogilise ennustuse.



KALJUKITS

See aasta kujuneb Sulle üsna edukaks. Nii mõnedki asjad, mis on olnud viimasel ajal Sinu jaoks seisakus, peaksid hakkama nüüd edasi liikuma. Sul on head võimalused selleks, et ületada oma teel mitmesuguseid takistusi ja probleeme. Oled tahtejõuline ja ambitsioonikas.

Saad mõne üsnagi unikaalse pakkumise ühelt naisterahvalt, mis toob kaasa need muutused, mida oled juba ammu oodanud. Ole avatud uutele võimalustele, sest see naisterahvas toob kaasa ka need.

Planeeri oma tegevusi põhjalikult ning ära lase ennast kaasa kiskuda kahtlastesse tehingutesse. Kui oled hoolimatu ja pealiskaudne, on oht, et satud pettuste keskele.

Mitmed olulised muutused ja arengud leiavad aset Sinu koduses elus. Oled neid juba mõnda aega oodanud ning nüüd peaksid need teoks saama. Et plaanid õnnestuksid just sellisel kujul, nagu olid oodanud, pane eriline rõhk ettevalmisuste tegemisele. Oma plaanid tasuks ka pereliikmetega põhjalikult läbi arutada, et seeläbi halbu üllatusi vältida.

Võimalik, et see aasta toob kaasa muresid lastega seonduvates küsimustes. Need ei ole küll tõsised mured, kuid võivad Sind lihtsalt väga ära kurnata.

Sinu rahalised väljaminekud on oluliselt suurenemas koduste ja perekondlike asjadega seonduvalt. Võimalik, et osad nendest kuludest on seotud pereliikmete ravikuludega.

Kõikvõimalikud perekondlikud probleemid on nüüd suurenemas, kui Sa neile koheselt lahendusi otsima ei asu. Ka vanad lahenduseta jäänud probleemid võivad taas esile kerkida. Püüa ennast enam pingutada, et probleemid kindlasti lahendatud saaksid.

Naissoost Kaljukitsed peavad arvestama sellega, et nende vastusekoorem on sellel aastal oluliselt suurem kui meessoost Kaljukitsedel.



Inimsuhete vallas tuleks Sul hoiduda vastasseisust naisterahvastega, olenemata sellest, kas Sa oled ise mees või naine. Sellise vastasseisu tekkimisel ei ole Sul lihtsalt praegu võimalik võita.

Sul tasuks sellel aastal olla ettevaatlikum ka Lõvi, Amburi, Jäära, Kaalude, Veevalaja ja Kaksikute tähtkujus sündinud inimestega suhtlemisel ja koostöö tegemisel. Eriti puudutab see Sind kui Sul on nende inimestega mingeid rahalisi sidemeid.

Jälgi tähelepanelikult nii enda kui ka oma pereliikmete käekäiku. Praegu on oht selles, et ebaausad inimesed võivad Sind või Sinu pereliikmeid kurjalt ära kasutada. Hoidu tormakusest ning kontrolli kõiki asju mitmekordselt.

Oma igapäevaste tegevuste juures aitab Sind sihikindlus ja kannatlikkus. Sul pole võimalik koheselt oodatud tulemusi saavutada, see aga ei tähenda, et need oodatud tulemused jääksidki tulemata.

Meessoost Kaljukitsed, kellel vanust üle 35 eluaasta, võivad kokku puutuda väga positiivsete muutustega ja otsustega, mis mõjutavad nende elu igati heas suunas. Selles vallas tagab koostöö Jäära, Lõvi ja Amburiga häid tulemusi.

Arvatavasti tuleb Sul sellel aastal külastada mõnda pulma. Ehkki alguses võib Sul tekkida vastumeelsus sellesse pulma minna, siis lõpptulemusena saad öelda, et see oleks olnud viga, kui Sa poleks sinna läinud.

Seda aastat võib iseloomustada sõnaga taaskohtumised. Kohtud mõne oma kauaaegse sõbra või tuttavaga, kellega on Sul kindlasti palju rääkida. See saab selles mõttes olema väga huvitav aeg.

Kui Sinu peres on lapsi või lapselapsi, kes on sündinud Kaksikute, Kaalude või Veevalaja päikesemärgis, siis nende elus toimuvad sellel aastal mitmed olulised sündmused, mis mõnevõrra muudavad ka Sinu elukorraldust.



Hea aeg õpingute alustamiseks või jätkamiseks. Kõige paremad võimalused on selleks üle 35-aastastel naissoost Kaljukitsedel, kuid ka teised Kaljukitsed saavad õpingutega edukalt hakkama. Võimalik, et selles osas avanevad Sulle ka mõned kauaoodatud võimalused või saad õpingutega seoses reisida pikemaks ajaks mõnda välisriiki.

Tööalastes asjades tuleks Sul eriline rõhk panna täpsusele ja korrektsusele. Tööalases elus tehtud vead võivad ennast hiljem valusalt kätte maksta ja nende probleemide lahendamine võib tekitada pikaks ajaks ebameeldivusi. Ära eelda tööalastes asjades kiireid arenguid, kuid areng sellel aastal ikka toimub.

Armuelu võib kujuneda Sulle tormiseks, eriti kui Sinu partneriks on Kalad, Vähk või Skorpion. Sellisel juhul tuleks oma partneriga väga ettevaatlikult suhelda ning anda talle ruumi ja aega mõtisklusteks.

Hea aeg reisimiseks. Kui oled soovinud mõnda välisriiki külastada, siis sellel aastal võib Sulle üsnagi ootamatult mõni võimalus avaneda.

Ühe Sinu naissoost lähisugulasega (ema, vanaema, tädi, õde jne.) seonduvalt võib aset leida mõni suurem kokkusaamine. See ei pruugi Sulle kergeks kohtumiseks kujuneda, kuna suurendab oluliselt Sinu rahalisi väljaminekuid või tekitab Sulle ajaliste ressursside leidmisel tõelise peavalu.

Meessoost Kaljukitsed, kelle vanust üle 35 eluaasta, peaksid sellel aastal on tegevuste juures mõnevõrra ettevaatlikumad olema. Tormkusest tuleks hoiduda ning oma tegevusi oleks mõttekas hoolikalt planeerida, et seeläbi hilisemaid ebameeldivusi vältida. Ära lase endale teiste inimeste poolt survet avaldada, et mitte valele teele sattuda.

Seotud postitused