2017 aasta horoskoop (Vähk)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

Milliseks kujuneb 2017 aasta erinevatele tähemärkidele. Siit artiklist leiad VÄHI 2017 aasta astroloogilise ennustuse.



VÄHK

Üldiselt võib selle aasta kohta öelda, et saad kogeda palju positiivseid emotsioone ja sündmusi, millest Sul ehk varasematel aastatel on vajaka jäänud.

Sellel aastal sõltuvad Sinu paljud ettevõtmised ja nende edukus ühest meesterahvast, kes on Sinu pereliige, sugulane või äripartner. Püüa selle inimesega suhted head hoida, sest see mõjutab Sinu edasisi samme väga olulisel määral.

Oma tervisele peaksid sellel aastal enam tähelepanu pöörama. Arvatavasti tuleb Sul teha ka mõningaid muudatusi oma elustiilis või harjumustes, sest see aotaks kaasa tervise seisundi paranemisele või ärahoidmisele.

Väga tugevalt oled sellel aastal mõjutatud Sõnni, Kaljukitse või Neitsi tähtkujust inimeste poolt, kes suunavad Sinu valikuid. Sul tuleb aga arvestada ka sellega, et need suunanäitajad ei pruugi olla positiivsed, mistõttu on tähelepanelikkus omal kohal.

Dokumentidega peaksid hoolsamalt ringi käima, eriti kui need puudutavad Sinu kodu või muud kinnisvara. Selles vallas pole praegu ruumi eksimusteks.

Koduga seonduvad asjad on Sinu suurema tähelepanu all. Võib-olla võtad selles vallas ette mõne suurema ümberkorralduse, mis võib olla uue mööbli hankimine või koduremont. See võib Sinu rahalisi väljaminekuid oluliselt suurendada, kuid suudad olukorra hästi kontrolli all hoida.

Sul tuleb sellel aastal teha mõningaid suuremaid jõupingutusi selle nimel, et leida lahendus neile juriidilistele probleemidele, mis 2016. aastal esile kerkisid. Siin saad üsna märkimisväärset abi ühelt oma sõbralt.



Sellel aastal tuleks Sul aga hoiduda sellistest probleemidest, mis viiksid kohtuskäimiseni. Need probleemid ei pruugi Sulle üldse kasulikult lõppeda ning kulutad kohtuskäimisele ainult veelgi enam oma materiaalseid ressursse.

Hea aeg perekondlikeks ühisteks projektideks, sest need peaksid üsna suure tõenäosusega edukateks osutuma. Oluline on aga see, et vajalikud ettevalmistused õigeaegselt ära teeksid, sest ainult nii on Sul võimalik välja jõuda soovitud tulemusteni.

Ära lase teistel inimestele endale kõikvõimalikke asju kokku lubada, sest suure tõenäosusega jäetakse paljud asjad hiljem täitmata ning see toob Sulle kaasa tagasilööke. Ka Sina ise peaksid olema praegu lubaduste andmisel mõnevõrra ettevaatlikum, sest Sulle võib lubaduste täitmine kujuneda keeruliseks.

See aasta on suurepärana aeg reisimiseks, eriti kui põhjused on perekondlikud. Reisimise käigus saadud meeldivad mälestused mõjutavad Sinu eluolu pikka aeg positiivses suunas.

Tööalastes asjades oled sellel aastal üsnagi edukas. Samas saad veelgi suuremast edust osa siis, kui töötad transpordi, turismi, suhtekorralduse, telekommunikatsiooni, müügitöö, meedia või reklaaminduse vallas.

Sul tuleb oma vanemate tervisele enam tähelepanu pöörata. Kõige enam võib halb tervis tabada Sinu isa või vanaisa. Seepärast ole valmis teda toetama.

Ka tuleks Sul oma vanemate tegemisel ehk mõnevõrra enam silma peal hoida, eriti kui tegemist on juba eakate inimestega. On oht, et neid võidakse kurjalt ära kasutada ja neile majanduslikku kahju tekitada. Kõige enam on Sinu vanemad sellest mõjutatud siis, kui nad on Lõvi, Jäära või Amburi tähtkujus sündinud.

Kui oled noor meessoost Vähk, siis see aasta võib Sulle kaasa tuua probleeme armuelus. Pole välistatud lahkuminek. Kõik sõltub sellest, kui kindlale vundamendile Sinu suhe on toetumas.

Kõige enam on Sinu armuelu negatiivsetest energiatest mõjutatud siis, kui Sinu partner on Kalade, Vähi või Skorpioni tähtkujust.



Naissoost Vähid peaksid olema tähelepanelikumad oma tööalaseid asju korraldades, sest vastasel korral võib Sind ees oodata mõni halb ootamatu üllatus.

See aasta on hea aeg äriliste lepingute sõlmimiseks või koostöö alustamiseks nende inimestega, kes on sündinud Kaksikute, Kaalude või Veevalaja tähtkujus.

Sulle võivad avaneda mõned head rahalised võimalused, kuid need pole otseselt seotud Sinuga, vaid pigem terve Sinu perekonnaga. Võib-olla on tegemist päranduse saamisega.

Hea aasta selleks, et maksta ära oma rahalised võlad ja laenud. Selles osas võivad Sulle avaneda ka mõned täiesti üllatavad võimalused.

Armuelus tasuks sellel aastal enam jälgida seda, et rahalised küsimused mõttetuid arusaamatusi kaasa ei tooks. Neid on praegu oluliselt parem ära hoia, kui hiljem lahendama asuda. Ka tuleks suhte toimimise nimel eriline rõhk panna aususele.

Sul võivad kergesti tekkida konfliktsituatsioonid oma lastega, kelle sõpradevalik pole ehk mitte kõige parem. Siinkohal tuleks teha enam selgitustööd ning vältida oma lapse sõprade otsest hukkamõistu.

Kui oled autoomanik või kui kasutad näiteks ettevõtte autot, siis peaksid selle autoga sellel aastal hoolikamalt ringi käima. Ära hoida autos asju, mis varaste tähelepanu võiksid köita. Ka on oht, et mingi loodusega seonduv õnnetus Sinu autot kahjustab.

Üle 35-aastased mehed tunnevad sellel aastal suuremat rõõmu oma tegevustest. Kõik, mida nad teistele või ühiskonnale tervikuna annavad tuleb neile varem või hiljem positiivselt tagasi.

Seotud postitused