2017 aasta sügishoroskoop (Kaljukits)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

KALJUKITS

Sügiskuud toovad Sulle kaasa mitmesuguseid põnevaid arenguid ja ootamatusi. Oluline on see, et oleksid praegu avatud ning oleksid valmis uutest võimalustest kinni haarama. Seeläbi saaksid oma elu palju mitmekesisemaks ja põnevamaks muuta.

Õnn on praegu Sinuga, mistõttu tasuks Sul keskenduda enam neile tegevustele, mis Sulle viimasel ajal peavalu on valmistanud, sest suudaksid selles osas vägagi häid tulemusi saavutada.

Sul tasuks praegu julgemalt kinni hoida oma arvamustest, sest need toimivad Sinu puhul kõige paremini. Oma arvamusi pole mõtet aga teistele peale suruda, sest teiste puhul Sinu ideed ja lahendused nii hästi ei töötaks.



Rahalised asjad peaksid Sul olema praegu heas seisus. On suur tõenäosus, et suurendad oma sissetulekut sügiskuude jooksul. Seepärast tasuks silmad lahti hoida.

Jälgi seda, et Sul igapäevased rahaasjad korras oleksid, sest seeläbi tagad endale suurema kindlustunde ja tagad võimalike probleemide vältimise. Praegu tasuks tähelepanelikumalt silm peal hoida ka pere rahaasjadel.

Inimsuhetes tuleb Sul olla valmis selleks, et Sinu hea tahe ja abivalmidus võidakse teiste inimeste poolt ära kasutada. Seepärast tasuks praegu hoolikamalt valida, keda aitad ja kuidas aitad. Üldiselt võib öelda, et praegu poole hea aeg selleks, et teiste inimeste eest nende kohustusi ära teeksid. Piirdu nõuannete andmisega.



Mõningad tervisemured võivad Sind või Sinu lähedasi praegu tõsisemalt kimbutama hakata. Seepärast peaksid oma tervise eest enam hoolt kandma. Suurem füüsiline aktiivsus tuleks praegu kasuks.

Armuasjad peaksid olema praegu üsna heas seisus. Sul tasuks oma partneriga praegu avatumalt oma tunnetest ja soovidest rääkida, sest ta suudaks Sind praegu tavalisest paremini mõista.

Püüa hoiduda igasugusest kriitikast partneri aadressil, sest see midagi head endaga kaasa ei tooks.



Hea aeg koduses elus mingite kauaoodatud plaanide teostamiseks, sest suudaksid selles vallas vägagi häid tulemusi saavutada.

Naissoost Kaljukitsedel on sellel sügisel õnn üsnagi suur, kuid seda ei tasuks liigselt proovile panna.

Meessoost Kaljukitsed unistavad praegu üsnagi palju, kuid on oht, et need unistused võivad saada ebarealistlikeks eesmärkideks, mis hiljem võivad palju pettumustundeid kaasa tuua.

Seotud postitused