2017 aasta sügishoroskoop (Ambur)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

AMBUR

Sügiskuud toovad Sulle kaasa mitmeid meeldivaid arenguid ja uudiseid, mis peaksid positiivselt Sinu edaspidist käekäiku mõjutama. Naissoost Amburid on nende meeldivate uudiste poolt rohkem mõjutatud.

Sul tuleks praegu aktiivsemalt oma pereliikmetega suhelda. Nad võivad praegu vajada Sinu abi ja nõuandeid mõningate esilekerkinud probleemide lahendamisel. Oluline on jälgida seda, et oleksid pereliikmete abistamisel objektiivne.



Võimalik, et Sul tuleb sellel sügisel ette võtta üks üsnagi ootamatu reis, mille ettevalmistamiseks Sul eriti palju aega ei jää. See aga võib tähendada seda, et reisimisel võivad mõned asjad Sinu kontrolli alt väljuda.

Tööalased asjad kulgevad Sul praegu üsna ladusalt. Suudad ära teha paljud sellised asjad, mis Sul ehk varem eriti hästi kulgenud pole. Sul tasuks mõelda sellele, kuidas oma tööd-tegemised veidi efektiivsemaks muuta, sest selles osas on Sulle tekkimas nii mõnedki uued ja head ideed.

Suhtlemine kolleegidega eeldab Sinult veidi suuremat ettevaatlikkust, sest vastasel korral oleksid arusaamatused kerged tekkima.



Sinu rahalised väljaminekud võivad olla praegu tavalisest suuremad, kuna Sul tuleb hankida endale selliseid asju, millest Sa praegu loobuda ei saa. Ka võivad vajada remonti auto või kodu.

Sul tasuks hoiduda praegu sellistest inimestest, kellel on kombeks otsida intriige.

Armuasjad peaksid praegu toimima suhteliselt hästi. Sul tasuks leida võimalusi selleks, et oma partneriga meeldivalt aega veeta. Ühised jalutuskäigud, söögikohtade ja ürituste külastused tuleksid praegu suhte arengule kasuks.

Ettevaatlikum tasuks olla praegu lubaduste andmisel oma partnerile.



See sügis kujuneb naissoost Amburitele emotsionaalselt ebastabiilsemaks.

Kui oled plaaninud oma koduses majapidamises mingeid suuremaid plaane teostada, siis praegu on selleks suurepärane aeg. Liigsest kiirustamisest tasuks aga kindlasti hoiduda.

Oma tervise eest tasuks enam hoolt kanda. Energiavarud pole praegu Sul eriti suured, mistõttu tasuks oma energiatasakaalu saavutamisele enam rõhku panna.

Seotud postitused