2018 aasta sügishoroskoop (Kalad)


Foto: pexels.com

KALAD

Sügiskuud kujunevad Sinu jaoks sündmusterohkeks. Sul tasuks tähelepanelikumalt enda ümber toimuvat jälgida, sest uued võimalused on avanemas. Samas pead meeles pidama seda, et kõik pole kuld, mis särab, mistõttu on ettevaatlikkus kindlasti omal kohal. Liigne tormakus praegu kasuks ei tule ning võib Sind kergesti valele teele suunata.

Hoia korras kõik dokumendid ning peaksid olema tavalisest ettevaatlikum allkirjade andmisel. Ametiasutustega suhtlemine eeldab Sinult suuremat kannatlikkust ja ole valmis ka mõningateks tagasilöökideks. Samas pole need tagasilöögid sellised, mida Sa lahendada ei suudaks.

Rahaasjad kujunevad Sulle sellel sügisel headeks. Teenid hästi ning leiad endale ka uusi teenimisvõimalusi, mis aitavad Sul ka tulevikus hästi hakkama saada.



Teiste inimestega tehingute tegemisel ole ettevaatlik, sest on oht, et Sind võidakse alt vedada ning seda meetodil, mida Sul on raske ära tabada. Hoidu oma rahaliste vahendite laenamisest, sest seda raha oleks Sul edaspidi väga raske tagasi saada.

Inimsuhted eeldavad Sinult suuremat kannatlikkust. Sugugi kõik asjad ei laabu selles osas nii ladusalt, kui Sa seda sooviksid. Kipud olema nii mõnegi inimese suhtes liialt sinisilmne, mistõttu võib see kaasa tuua valusaid tagasilööke. Oluline on meeles pidada seda, et usalda, aga kontrolli.

Keegi sõpradest võib hädasti vajada praegu Sinu abi ja nõuandeid, mistõttu püüa tema jaoks olemas olla. Ära karda praegu seda, et ennast sõbra muredega liialt tihedalt seod.



Armuasjad kujunevad headeks ning Sul on võimalik partneriga oma suhet olulisel määral tugevdada. Tasub proovida uusi viise selleks, et oma suhtes kirglikkust suurendada. Selles osas ei tohiks Sul praegu ideedest puudu tulla.

Kui oled vallaline, siis tasub oma silmad rohkem lahti hoida. Head võimalused on Sulle uksele koputamas. Aga ka ise tuleks Sul rohkem inimestega suhelda.

Kui Sul on suhtes viimasel ajal probleeme esinenud, siis tuleks nüüd ennast kokku võtta ja hakata neid probleeme lahendama. Peaasi on see, et Sa partnerit milleski ei süüdista.



Oma õnne tasub praegu vähesel määral proovile panna, sest see tooks Sinu ellu positiivset energiat.

Kui soovid kuhugi reisima minna, siis tee ära vajalikud ettevalmistused. Oluline on see, et kõik reisidokumendid korras oleksid. Ka tasub ennast kõikvõimalike õnnetusjuhtumite vastu kindlustada.

Tervis peaks Sul olema praegu suhteliselt hea. Samas võivad mõned kroonilised haigused Sulle jälle probleeme tekitada. Ettevaatlikum tasuks olla spordiga tegelemisel, sest on oht ennast selle käigus tõsisemalt vigastada.

Seotud postitused