2019 aasta horoskoop (Kaaludele)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

Milliseks kujuneb 2019 aasta erinevatele tähemärkidele. Siit artiklist leiad KAALUDE 2019 aasta astroloogilise ennustuse.



KAALUD

2019 aasta kujuneb Sulle mõnevõrra keeruliseks ning Sul tuleb olla kogu aeg tähelepanelik, et kõik asjad kenasti kontrolli all oleksid. Pealiskaudsus ja kergema vastupanu teed minek võivad Sulle väga negatiivset mõju avaldada.

Sul tuleb suuremat tähelepanu pöörata oma pereliikmete tervisele, sest nad ise ei pruugi märgatagi seda, et asjad on kontrolli alt väljumas. Kui Sinu pereliikmete seas on Jäära, Amburi või Lõvi tähekuju esindajaid, siis nende tervisele tuleks eriti suurt tähelepanu pöörata.

Rahaasjade käekäik on mõnevõrra pingelisem kui eelmisel aastal. Sinu soovid võivad olla liialt suured, mistõttu võivad tegelikud võimalused Sulle hulganisti pettumustundeid kaasa tuua. Seepärast peaksid kriitiliselt üle vaatama oma ootused ja lootused, et seeläbi asjad paremini kontrolli all hoida.

Võimalik, et rahalistes küsimustes toob see aasta kaasa ka mõningaid kriisisituatsioone, kuid suudad olukorra siiski suhteliselt hästi kontrolli hoida.

Pere ühised rahaasjad peaksid sellel aastal paremuse suunas liikuma, mistõttu on eelistatud seisus need Kaalud, kes on endale pere loonud.



Rahaliste lepingute sõlmimisel Kaljukitse, Veevalaja või Neitsiga tasuks sellel aastal eriliselt tähelepanelik olla.

Suhted teiste inimestega võivad muutuda pingelisteks, kui arutuse alla tulevad rahalised küsimused. Kui oled selles osas oma valikutes kindel, siis järeleandmisi praegu teha ei tohiks.

Tööalased ettevõtmised kulgevad Sul sellel aastal suhteliselt hästi, kuid peaksid pisidetailidega rohkem tegelema, sest kui teed oma tööd hooletult, võivad tagasiöögid valusateks osutuda.

Sul tasuks tööalases elus oma silmad rohkem lahti hoida, sest mitmesugused uued võimalused on Sulle praegu avanemas. Ole julgemalt valmis neist võimalustest kinni haarama. Sinu õnn pole praegu suur, mistõttu sõltub edu praegu ainult sellest, kuivõrd palju oled valmis ennast tööalases elus pingutama.

Kui tegeled ise äriga, siis peaks see aasta olema Sulle edukas ning Sulle võivad avaneda head võimalused koostööks või klientide arvu suurendamiseks.

Sugulastega suhtlemine võib olla praegu keeruline ning mitmesugused arusaamatused on kerged tekkima, eriti isapoolsete sugulastega. Püüa võimalikult kiiresti nende sugulastega ühine keel leida, sest hiljem oleks kompromisside leidmine juba palju keerulisem.



Ühe noormehega seonduvad probleemid võivad Sulle palju pahandust kaela tuua, eriti kui see noormees on keegi Sinu suguvõsast.

Reisid 2019 aastal suhteliselt palju. See tagab selle, et Sinu elus saab olema mitmeid meeldivaid kogemusi, mis Sinu edaspidiseks elus kasuks tulevad. Reisile minnes tasuks ennast õnnetusjuhtumite vastu kindlustada, et mitte ennast ebameeldivast olukorrast leida. Reisile minnes tasuks oma kodus kõik vajalikud ettevalmistused ära teha, mis vähendaksid võimalust, et midagi ebameeldivat kodus juhtuks.

Kõikvõimalikud dokumendid eeldavad praegu suuremat tähelepanu. Pead kogu aeg eeldama seda, et lepingutes pole Sinu huvid esikohal, mistõttu ära enne allkirja anna, kui oled kõikides olulistes asjades täielikult veendunud.

Keegi sõpradest võib Sind sellel aastal alt vedada või valmistab see sõber Sulle lihtsalt pettumuse. See võib olla seotud mingi vargusega, mis Sinu üks sõpradest toime paneb.

Perekonnaelu peaks Sul olema praegu igati heas seisus, mistõttu saad ennast koduses keskkonnas hästi tunda. Suudad leida tavalisest rohkem aega oma partneri jaoks. Kui Sul on partneriga suhtlemisel varem probleeme tekkinud, siis nüüd on Sul head võimalused nende probleemide lahendamiseks.

Kui oled soovinud perelisa, siis see aasta avab selles suhtes head võimalused. Samas tuleb arvestada ka sellega, et tahtmatu rasestumine võib olla päevakorral.

Kui oled vallaline, siis eeldab partneriotsing Sinult veidi suuremat pingutust. Niisama uusi võimalusi Sulle avanema ei hakka, mistõttu pead soovitud tulemuste saavutamiseks ennast üsnagi palju pingutama. Eelkõige liigu rohkem seltskonnas, kuid kasuta tutvumisvõimaluste otsimiseks ja interneti abi.

2019 aasta on meessoost Kaaludele rahalisest asjades edukam, kui naistel.

Alla 35 aastased naised, kes on lahku läinud, võivad otsustada, et nüüd on aeg vana purunenud suhe jälle üles soojendada.

Seotud postitused