2019 aasta horoskoop (Kaksikutele)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

Milliseks kujuneb 2019 aasta erinevatele tähemärkidele. Siit artiklist leiad KAKSIKUTE 2019 aasta astroloogilise ennustuse.



KAKSIKUD

Teiste inimestega suhtlemine on sellel aastal Sinu peamise tähelepanu all. Sul tuleb teha mitmeid järeleandmisi, et suhted teiste inimestega normaalselt toimida saaksid. Lood endale mitmeid uusi tutvusi, mis mängivad Sinu elus edaspidi väga olulist rolli. Ettevaatlikum tasuks olla aga sellega, et Sa ei jagaks teistega oma isiklikku elu või perekonda puudutavat informatsiooni. Pereasjad jäägu pere keskele.

Teised inimesed annavad praegu Sulle küllaltki kergekäeliselt lubadusi ning nende lubaduste täitmine on juba täiesti teine teema. Seepärast usalda praegu ikka peamiselt iseennast, kui soovid, et asjad õigeaegselt tehtud saaksid.

Reisid praegu arvatavasti üsna palju, kuid kõik ei kulge sugugi nii ladusalt, kui Sa seda ehk soovinud oleksid. Väga oluline on see, et hoiaksid kõik dokumendid laitmatus korras, sest ainult nii oleks Sul võimalik reisidest maksimaalset võtta.

Kinnisvaraga seonduvad küsimused on sellel aastal Sinu suurema tähelepanu all. Võib-olla tekib Sul soov või vajadus elukoha vahetama hakata. Selles osas peaksid Sinu jõupingutused ennast igati hästi ära tasuma, kuid kindlasti jälgi seda, et dokumendid laitmatus korras oleksid.

Rahaasjad kujunevad sellel aastal Sinu jaoks paljutõotavaks. Sul tasuks mõelda sellele, kuidas oma sissetulekut suurendada, sest nii mõnedki head ideed on esile kerkimas. Ka on Sinu võimalused praegu paremad, kui varasematel aastatel.

Rahaliste tehingute tegemisel oled kõige edukam Vähi, Skorpioni ja Kalade tähtkujudes sündinud inimestega.



Tööalased kohustused eeldavad Sinult praegu mõnevõrra suuremat tähelepanu. Ära eelda seda, et suudaksid kõik asjad õigeaegselt tehtud saada, mistõttu ära võta enda kanda liialt palju kohustusi. Keskendu praegu olulisele ning jäta vähemtähtsad asjad tahaplaanile.

Üle 35-aastastele naissoost Kaksikutele on see aasta tööalases ja ärielus mõnevõrra keerulisem, kui varasematel aastatel. Peamiselt on see keerukus tingitud sellest, et esile võivad kerkida mitmesugused ootamatused, millega Sul on väga keeruline kohaneda.

Kui oled plaaninud oma pereliikmetega ühise äri püsti panna, siis see aasta on selleks suurepärane aeg. Suudad praegu selles vallas suurepäraseid samme astuda.

Kõige keerulisemaks võib see aasta kujuneda tööalases elus neile Kaksikutele, kes töötavad toiduainetööstuses, kinnisvara või ehituse valdkondades.

Sugulastega seonduvalt võib see aasta kaasa tuua mõningaid ebameeldivusi. Sul on raske oma sugulaste mõttekäikusid mõista, mistõttu on arusaamatused kerged tekkima. Eriti kehtib see kõik nende sugulastega, kes on sündinud Kaksikute, Kaalude või Veevalaja tähtkujus.

Sinu Sul on poeg või vend, siis tuleb Sul temaga konflikte tavalisest enam. Nende konfliktide lahendamine ei saa olema aga kerge ülesanne ning pole välistatud, et paljud konfliktid kanduvad ka 2020 aastasse.

Keeruline võib Sul olla ka suhe oma isaga või vanaisaga. Ära hakka neile oma mõtteid peale suruma.

Armuasjades toob see aasta kaasa mitmeid proovikivisid, mida pead hakkama ületama. Eelkõige tuleks Sul rohkem oma partneri arvamustega arvestada, et seeläbi võimalikke probleeme ennetada. Ühised tegevused tuleksid suhte arengule kasuks ning aitaksid erimeelsusi paremini lahendada. Hea aeg ka looduses viibimiseks, sest ka see aitaks igapäevased pinged paremini maha võtta.



Partneriga suhtlemisel tasuks Sul hoiduda igasugusest kriitikast tema iseloomu või tegevuste suunas. Ka pole hea kritiseerida partneri vanemaid.

Naissoost Kaksikutele on see aasta keerulisem, kuna suhtes on probleemid kerged tekkima. Suures osas on see tingitud Sinu enda käitumisest, mistõttu ära otsi partneri juures vigu oma pahameelele.

Kui oled vallaline, siis sellel aastal tasuks oma silmad rohkem lahti hoida, sest uusi võimalusi on Sulle avanemas mitmeid. Eriti on selles osas mõjutatud üle 35-aastased meessoost Kaksikud, kes võivad sellel aastal välja jõuda abieluni.

Sinuni võib sellel aastal jõuda mingi oluline dokument, mis muudab oluliselt Sinu edaspidist ellusuhtumist.

Hoia silm peal oma tervisel. Eriti suur oht on endale luumurdusid tekitada. Ka on külmutushaigused Sind sellel aastal rohkem kiusamas.

Üks naissoost pereliige või lähisugulane võib sellel aastal tõsisemalt haigestuda, kuid ta taastub sellest suhteliselt kiiresti.

Üks noor pereliige, sõber või sugulane võib Sulle meeldiva üllatuse valmistada. Arvatavasti viibib ta enne seda mõnda aega välisriigis ning toob hea uudise kaasa siis, kui koju naaseb.

Seotud postitused