2019 aasta kevadhoroskoop (Neitsi)


Foto: pexels.com

NEITSI

Sinu rahalised väljaminekud võivad olla sellel kevadel üsna suured, kuna Sul tuleb kulutada asjadele, millele Sa tavaolukorras kulutusi ei teeks. Ka võivad mõned tehnikaseadmed Sind alt vedada, vajades parandamist või väljavahetamist. Hoia oma rahaasjadel kogu aeg silm peal, et mitte probleemide keskele sattuda.

Rahalised küsimused võivad tekitada probleeme sugulastega või sõpradega suhtlemisel. Sul tuleb arvestada sellega, et Sinu edukus võib tekitada kadedust ja probleeme.

Sõbrad võivad praegu vajada Sinu abi ja toetust, et lahendada mõningad esilekerkinud probleemid. Püüa neid aidata, kuid tee seda objektiivsetel alustel. Ka peaksid praegu jälgima seda, et Sa ei seoks ennast liialt tihedalt sõprade probleemidega, sest see võib tähendada, et Sa ei saa neist kunagi lahti.



Tööalases elus tuleb Sul ennast praegu rohkem pingutada, sest sugugi kõik asjad pole nii hästi Sinu kontrolli all, kui Sa seda sooviksid. Arvatavasti tuleb Sul kohaneda kevadkuudel mitmesuguste muutustega, mis tööalases keskkonnas esile kerkivad. Nendeks muutusteks võivad peamiselt olla töökoha teise kohta kolimine või mõne uue kolleegi tööle võtmine. See võib tähendada Sinu töökorralduses mitmeid olulisi muutusi, mis võivad Sulle vastumeelsetena tunduda.

Tööalases elus peaksid praegu jälgima seda, et Sa ei võtaks enda kanda liialt palju kohustusi. Vastasel korral tekitaks see Sinus palju segadustundeid ning raskendaks olulistele asjadele keskendumist.

Oled neil kevadkuudel arvatavasti tavalisest enam stressis ning see avaldab mõju ka Sinu tervisele. Pole välistatud ootamatu haigestumine ja siis kiire paranemine. Sellised haigused on seotud närvidega. Peaksid igapäevaste kohustuste kõrval leidma endale ka selliseid tegevusi, mille juures ennast hästi saaksid tunda. See aitab Sul oma sisemise maailma paremini tasakaalus hoida.



Peaksid neil kuudel olema väga ettevaatlik liikluses. On suurt oht liiklusõnnetusse sattuda, seda kas Sinu enda või teiste eksimuse tulemusena.

Kevadkuud võivad sinu ellu kaasa tuua mitmesuguseid probleeme või takistusi dokumentidega töötamisel. Sul tuleks hoolikalt jälgida, kuhu Sa dokumendid paned, kuna vastasel korral võibki midagi olulist kaduma minna. Ka tasuks dokumentide esitamisel ametiasutustele kontrollida aeg-ajalt seda, millises seisus need on.

Armuelus kulgeb praegu kõik üsna hästi. Mingeid erilisi probleeme praegu esile kerkida ei tohiks ning suudad oma partneriga olulistes asjades vajalikud kompromissid leida. Kindlasti tuleks vältida seda, et oma partnerile olulistes asjades survet avaldama hakkaksid. Väga ettevaatlik tasuks olla kriitikaga partneri varasemate eksimuste suhtes.

Püüa leida viis, kuidas oma suhtesse uut põnevust tuua. Selles osas peaks Sul tekkima mitmeid häid ideid.



Koduste plaanide teostamisel tasuks Sul olla praegu mõnevõrra ettevaatlikum. Sugugi kõik asjad ei kulge praegu nii ladusalt, kui Sa seda soovinud oleksid. Suuremate plaanide ja ideede teostamise võiksid lükata suvekuudesse.

Kevadkuud on suurepärane aeg selleks, et hakkaksid oma teadmisi ja oskusi täiendama. Selleks võivad Sulle avaneda praegu ka suurepärased võimalused. Kui oled õppur, siis kevadkuud on hea aeg eksamite sooritamiseks, kuid peaksid jälgima seda, et Sa ei jätaks õpinguid viimasele minutile.

Mitmesuguste pikemaajaliste sihtide paikapanek oleks praegu mõttekas tegevus. See aitaks olulisel määral Sinu kindlustunnet suurendada.

Seotud postitused