Kihiline magustoit leiva, pohlasalati ja kohupiimaga

Kergesti valmistatav kihiline magustoit, mis pakub meeldivaid maiseelamusi nii suurtele kui väikestele pereliikmetele. Sobib suurepäraselt ka peolauale.




KOOSTISAINED

300 g musta leiba
50 g võid
1 tl kaneeli
400 g kohupiima
2 dl vahukoort (35%)
4 sl suhkrut
1 tl vaniljesuhkrut
1 purk Salvesti pohlasalatit (310 g)




VALMISTUSJUHEND

1. Purusta leib köögikombainis.

2. Sulata pannil või. Lisa sellele leivapuru, 2 sl suhkrut ja kaneel. Prae kergelt läbi. Soovitav on segu enne järgmist etappi jahutada.

3. Vahusta vahukoor, lisa 2 sl suhkrut, vaniljesuhkur ja kohupiim. Sega korralikult läbi.

4. Lao magustoit kaussidesse kihiti: leib, kohupiim, pohlasalat, leib, kohupiim, pohlasalat, leib.

5. Aseta umbes tunniks külmkappi.



Seotud postitused