2021 aasta horoskoop (Neitsile)


Foto: www.freedigitalphotos.net

Sinu elu võtab sellel aastal uue pöörde. See ei saa olema selline pööre, mis koheselt kõik peapeale pöörab, kuid alguse suurematele muutustele see aasta kaasa toob. Esialgne muutus on seotud ühe Sinu naissoost sõbra või pereliikmega.

Sul tuleb rohkem tähelepanu pöörata ühele naissoost pereliikmele, kes võib sellel aastal tõsisemalt haigestuda. See haigus läheb mööda, kuid sinnamaani võib see Sind ja seda inimest päris märkimisväärselt ära kurnata. Võid olla kindel, et see keeruline olukord ei kesta kaua.

Ka oma tervisele tuleks sellel aastal rohkem tähelepanu pöörata. Võib-olla tuleb Sul oma harjumuste osas mõningaid muudatusi teha. Oled küllaltki järjekindel, mistõttu on see aasta hea aeg halbadest harjumustest vabanemiseks ning kehakaalu langetamiseks.

Rahaasjad on Sul sellel aastal mõnevõrra paremad, kui eelmisel aastal, kuna leiad endale mõne uue teenimisvõimaluse. Oluline on see, et jälgiksid rohkem enda ümber toimuvat, sest see võimaldaks õigeaegselt tekkivaid võimalusi märgata. Kindlasti pead säilitama tähelepanelikkuse, kuid üldiselt peaksid sellel aastal avanevad võimalused olema positiivsed.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



Ühel või teisel põhjusel tuleb Sul eemalduda ühest inimesest, kes on sündinud Kaljukitse, Sõnni või Neitsi tähemärgis. See inimene on kujutanud Sinu elus väga olulist rolli ning selle inimese eemaldumine Sinust tekitab ebakindlust. Põhjuseks on eelkõige elukoha vahetus või uus töökoht. Aga ära muretse. Mõne aja möödudes pöörduvad teie teed jälle kokku.

Oma väärisasjadel peaksid rohkem silma peal hoidma. On oht sattuda varguse ohvriks või võid ise midagi hoolimatuse tulemusena kaotada. Väga tähelepanelik tasuks olla selliste väärisasjadega, millel on lisaks väärtusele ka emotsionaalne side Sinuga. Selliste asjade kaotamisest oleks Sul väga keeruline taastuda.

Kinnisvaraga seonduvad küsimused võivad päevakorrale tõusta, mis eeldavad Sinult suuremat tähelepanu ja pühendumist. On oht, et pead kinnisvaraga seonduvalt tegema mõne suurema väljamineku. Kui üürid välja Sulle kuuluvat kinnisvara, siis sellel aastal tasuks olla väga ettevaatlik sellega, keda oma üüripinnale elama lased. Kontrolli, et kõik lepingud oleksid korrektselt vormistatud.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



Hea aeg oma kodus suuremate remonttööde tegemiseks. Peamine on see, et kõik vajalikud ettevalmistused õigeaegselt ära teeksid, sest seeläbi tagad parimad lõpptulemused.

Suhted sugulastega võivad mõnel hetkel keerulisteks muutuda. Sul on raske mõista oma sugulaste mõttekäikusid, mistõttu on tülid kerged tekkima. Probleemi aitaks paremini lahendada see, kui Sa oma arvamusi liialt jõuliselt peale ei suru.

Kogukonda ja ühiskonda puudutavad teemad võivad Sinu jaoks esile kerkida, millega hakkad aktiivsemalt tegelema. Sulle läheb tavalisest enam korda, mis Sinu ümber toimub ning soovid selles osas aktiivsemalt sõna sekka öelda. Pole välistatud, et hakkad poliitikaga aktiivsemalt tegelema.

Oled inimsuhete vallas aktiivne ning leiad endale uusi tuttavaid. Kõige positiivsemat mõju avaldaksid Sulle praegu Vähi, Skorpioni ja Kalade tähemärgis sündinud inimesed.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



Tööalases elus on Sul võimalik ennast sellel aastal üsna hästi teostada. Samas tuleb Sul rohkem toetuda teiste inimeste abile ja julgustusele. Üksiku hundina tegutsedes pole praegu erilisi võimalusi väga kaugele jõudmiseks.

Hea aeg äriliste plaanide teostamiseks, kuid pead olema valmis tavalisest suuremaks sihikindluseks. Mitte midagi ei tule praegu kätte niisama kergelt, kõige nimel tuleb palju ennast pingutada ja kordades rohkemgi, kui varasematel aastatel.

Hea koostöö töö- või äriasjades peaks Sul kulgema Kaksikute, Kaalude või Veevalaja märgis sündinud inimestega.



Keegi Sinu vanadest sõpradest võib Sind sellel aastal alt vedada. Tekkinud situatsioon võib Sind ilma jätta headest võimalustest, mida juba kaua oodanud olid. Seepärast on pahameel selle sõbra suunas igati õigustatud. Suure tõenäosusega andestad talle ajapikku tema käitumise, kuid must plekk teie suhtesse jääb püsima.

Naissoost Neitsid, eriti nooremaealised, on sellel aastal väga sihikindlad ja tahtejõulised. Kui kuulud nende hulka, siis võid olla päris kindel selles, et suudad palju korda saata. Ka rahaliselt peaks Sul hästi minema.

Meessoost Neitsitel on keeruline saada väärilist tasu oma tööde eest. See võib viia vajaduseni töökohta vahetama asuda. Selle otsuse tegemisel tasuks väga põhjalikult kaaluda kõikide aspekte. Ainult raha ei saa olla põhjus töökoha vahetamiseks.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »

Seotud postitused