2023 aasta Draakonile hiina astroloogia järgi

ÜLDINE AASTA ÜLEVAADE

22. jaanuaril 2022. saab alguse musta vee Jänese aasta, mis kestab 9. veebruarini 2024. Jänese aasta sunnib inimesi rohkem mõtlema sellele, mis on oluline ja mis mitte. Oma sisemise maailma tundmaõppimine on selle aasta üks peamisi märksõnu. Jänes teab päris hästi seda, et eesmärkide poole saab liikuda ainult siis, kui ennast usaldada.

Sellel aastal tuleb luua midagi uut ja olla arenemisprotsessis. Niisama paigalseis pole soositud. Ka ainult rutiinsetele tegevustele keskendumine ei taga selliseid tulemusi, mida oleksid oodanud. Et aga edasi liikuda tuleb paika panna plaanid ja seda saab kõige paremini teha siis, kui usaldada oma sisetunnet. Kõikvõimalikud uued kohustused ja õpingud on sellel aastal soositud.

Teiste inimestega suhtlemine on samuti väga olulisel kohal. Tuleb julgemalt oma ideid esile tuua, kuid seda tuleb teha nii, et teistes inimestes pahameelt ei tekitaks. Diplomaatia on üheks oluliseks märksõnaks. Sellel aastal tuleks vältida vastasseisu teiste inimestega. See eeldab ka mõningal määral kavalust ja manipuleerimist, kuid seda eeldusel, et sellega liiale ei mindaks.

Kindlasti ei saa see olema kerge aasta. Katsumusi on palju ning takistusi tuleb ületada pidevalt. Enamik inimesi võtab seda aga üsna kergelt ning elu paratamatu osana. Jänes on juba oma loomult erinevate takistuste ületaja.




Igat olukorda tuleks sellel aastal hinnata täpselt ja hoolikalt. Mõnel hetkel on parem tegutseda, teisel hetkel aga oodata. Sellist analüüsi tuleb teha igapäevaselt, kui on soov oma eesmärkide poole liikuda. Kinnisilmi tormamine kindlasti kasuks ei tule.

Jänes on külluse sümbol. See tähendab üldiselt head majanduslikku seisu ja sellekohast arengut. Et seda saavutada, tuleb aga olla vastutustundlik ja hoolikas. Tormakus ja rahaga pillavalt ümberkäimine heale majanduslikule olukorrale kindlasti kaasa ei aita.

Jänes on kiire loom. See eeldab ka inimestelt seda, et sellel aastal tuleb kiirelt tegutseda. Uute võimaluste tekkimisel tuleb koheselt neist kinni haarata. Aeglased jäävad headest võimalustest lihtsalt ilma. Jänest peetakse ka rahu-loomaks. See peaks tähendama, et 2023 aasta kujuneb mõnevõrra rahulikumaks, kui varasemad aastad. Ka võivad nii mõnedki konfliktid olemata jääda ja käimasolevad konfliktid võivad vähemalt osaliselt leevendust leida.




See aasta soosib mitmekülgsust ja uute eluvaldkondadega tutvumist. Seetõttu tuleks julgemalt kinni haarata nendest võimalustest, mis aitaksid Sul oma maailmapilti laiendada. Ei tasu eemale heita ka neid valdkondi, mida siiani oled pidanud ebaloomulikeks. Ka sellistel eluvaldkondadel on inimesele midagi pakkuda ja võimaldab oluliselt avardada maailmapilti.

Jänes on pika eluea märk. Seetõttu on sellel aastal suure tähelepanu all tervis ja tervislikud eluviisid. Ka on Jänes viljakuse sümbol, mistõttu on see aasta hea aeg neile, kes on oma perre järelkasvu soovinud.

Rohkem pööratakse tähelepanu ka teistele inimestele ja nende heaolule. Jänes ei ole isekas ning soovib ka tema lähedastel, sugulastel ja naabritel hästi läheks. Suurepärane aasta reisimiseks. Reisida aga tasuks paikadesse, kus varem pole käidud. See võimaldaks juurde saada kogemusi ja teadmisi, mis on sellel aastal väga olulise tähendusega.




2023 AASTA HOROSKOOP DRAAKONILE

Aasta ülevaade

Sellel aastal oled väga sihikindel ja ettevõtlik. Mitte miski Sind ei pidurda ega takista. Kui takistused esile kerkivad, suudad need kiiresti ületada ja esilekerkinud probleemid kergesti lahendada. Sa ei võta hirmtõsiselt kõike seda ebaõnne, mida aasta paratamatult kaasa võib tuua. Sinu jaoks on oluline see, et jõuda välja peamiste sihtideni.

Üldiselt oled edukas ja õnnega koos. Sinu ettevõtmised peaksid kulgema just sellises suunas, nagu oled soovinud. Ka ei tule Sul puudu konkurentsivõimest ja võitluslikkusest.

Arvatavasti toob see aasta Sulle kaasa ka mitmesuguseid väga unikaalseid võimalusi, mida Sa varem oma elus kohanud pole. Nendest võimalustest tasub kindlasti kinni haarata, kuigi alguses võivad need tunduda mõnevõrra hirmuäratavatena.

Vajad praegu rohkem tegevusvabadust, rutiinsed ja igavad kohustused ei ole praegu need, millega Sa sooviksid tegeled. Vajad midagi uut, põnevat ja seikluslikku.

Suurepärane aasta kõikvõimalikeks reisideks. Vähemalt ühe korra võiksid sellel aastal võtta ette ka mõne pikema reisi, et seeläbi tagada endale meeldivad mälestused ja hea enesetunne. Reisil olles tasub hoida korras oma dokumendid ja hoia tähelepanelikult silm peal ka oma isiklikul varal.

Sellel aastal on soositud kõikvõimalikud sellised tegevused, mis annavad võimaluse uusi teadmisi ja oskusi omandada. Tasub käia kuulamas erinevaid loenguid ja mõttevahetusi.

Suurepärane aeg selleks, et ellu viia koduseid plaanid. Kui oled selles vallas midagi plaaninud, siis ära jää rohkem ootama, vaid asu tegutsema.




Karjäär

Tööalaselt suudad ennast sellel aastal päris hästi teostada. Ära eelda seda, et kõik päris ilma takistusteta kulgeks, aga takistused ei tekita Sulle erilisi pingeid ning suudad need kerge vaevaga ületada. Mõnes mõttes võib isegi öelda, et katsumused Sulle praegu meeldivad, sest need võimaldavad Sul ennast proovile panna.

Hea aeg selleks, et alustada tööalases elus mõningate ümberkorraldustega. Kui Sa neid ise esile ei too, siis võib-olla teeb seda keegi ülemustest. Kohanemisvõime peaks olema Sul suurepärane, mistõttu ei tohiks sellised muutused Sulle probleemiks kujuneda.

Päris rutiinsete kohustustega tegelemine Sulle praegu meelepärane ei ole. Soovid leida oma tööellu rohkem mitmekesisust ja põnevus. Seetõttu oled võib-olla mõnevõrra ebapüsivam ja Sul on raske kõikide kohustustega soovitud tulemusteni jõuda.

Ära lase mööda ühtegi võimalust, mis võimaldab Sul oma teadmisi ja oskusi täiendada. Seeläbi looksid endale tööalases elus uusi võimalusi.

Suhtlemine kolleegidega peaks sellel aastal oleme hea, kuid sellest hoolimata tasub võib-olla pigem keskenduda iseseisvale tööle. Meeskonnatöös võib probleemiks kujuneda see, et Sul on raske kolleegide tempoga arvestamine. Olgu siis nende tempo kiirem või aeglasem Sinu omast.

Pane paika tööalases elus pikemaajalised plaanid. See aitab paremaid otsuseid langetada ja suurendab ka kindlustunnet.




Töökoha vahetus

Töökoha vahetamiseks on see aasta hea aeg. Siiski tasub vältida tormakust ja oma sammud tuleks hoolikalt läbi mõelda. Kui oled aga otsuse langetanud, ära jäta oma plaani pooleli. Oma töökoha vahetusega seonduvatest plaanidest ei tasu tormakalt kolleegide ja ülemustega rääkima hakata. Ka ei ole seda võib-olla mõttekas teha perega liikmetega. Räägi asjadest alles siis, kui Sulle on avanenud mingid konkreetsemad pakkumised.

Kui oled töötu, siis tasuks sellel aastal kindlasti oma silmad lahti hoida. See aasta on niivõrd rikas erinevate võimaluste poolest, et kindlasti leiaksid ka endale sobiva võimaluse. Ära karda väljakutseid. Hirm katsumuste ees on päris suur probleem, eriti kui oled olnud kaua töötu. Püüa leida piisaval määral enesekindlust. Peaksid ennast ümbritsema praegu selliste inimestega, kes aitaksid Sul on enesekindlust suurendada, see aitab kaasa ka töökoha leidmisel.




Armastus

Armastuse vallas on see aasta edukas ja huvitav aeg. Suhe partneriga peaks toimima hästi ning Sul on temaga hea läbisaamine. Oluline on ainult see, et pööraksid rohkem tähelepanu tema tunnetele ja vajadustele. Julgusta teda rääkima asjadest, mis on talle olulised.

Üheskoos partneriga tasuks ette võtta mõni huvitav romantiline reis. See annaks suhtele väga palju juurde ning aitaks igapäevaseid argmuresid leevendada.

Argipäevadel tasuks samuti oma suhtesse rohkem romantikat tuua, kasvõi väheke. See ei pea olema rahaliselt kulukas, vaid midagi sellist, mis igasse päeva veidi rõõmu tooks,

Suurepärane aeg selleks, et üheskoos koduste plaanidega tegeleda, sest üheskoos suudaksite päris häid tulemusi saavutada.

Hea aeg selleks, et arutleda rahalisi küsimusi. Kui tavaliselt võib see valdkond tekitada probleeme ja arusaamatusi, siis sellel aastal peaksid üldiselt asjad päris hästi kulgema. Üksmeele leidmine on kergem kui tavaliselt. Kui oled vallaline, siis tasub sellel aastal hoida oma silmad lahti. Oskad olla õigel ajal õiges kohas, mistõttu on ka võimalused kerged tekkima. Siiski tasub vältida liigset tormakust uute tutvuste loomisel. Mõtle hoolikalt, kas ühe või teise inimesega alustada aktiivsemat tutvumist või mitte. Kui oled juba kontakti loonud, siis aga ära eelda seda, et kõik kiiresti kulgeks, varu aega ja kannatust.




Inimsuhted

Üldiselt on sellel aastal inimsuhete vallas kõik päris hästi. Arusaamatusi võib ikka esile kerkida, kui need ei ole midagi sellist, mis lahendamist ei leiaks. Pead ainult mõtlema rohkem sellele, kuidas Sinu väljaütlemised teisi inimesi mõjutavad. Väldi selles osas liigset otsekohesust.

See aasta on hea aeg kõikvõimalikke seltskonnaürituste jaoks. Mine külla või kutsu kedagi külla. Seda tasub teha päris tihti, sest see annab juurde energiat ja saad lisaks ka mitmesugust väärtuslikku informatsiooni, mida oma igapäevases elus kasutada saaksid.

Võimalik, et keegi tuttavatest võib Sind sellel aastal mingi asjaga üllatada. See saab olema positiivne üllatus, kuid võib Sind pikaks ajaks päris rajalt maha lüüa.

Kui tekivad probleemid, eriti juriidilised probleemid, siis tuleks neid koheselt lahendama asuda. Ära jää ootama, et probleemid iseenesest laheneks. Seda ei juhtu.

Ole sellel aastal dokumentidega ettevaatlikum. See aitab nii mõnegi juriidilise probleemi ära hoida.




Raha

Rahaasjad peaksid sellel aastal päris hästi kulgema. Peaksid ainult jälgima seda, et Sa ei võtaks mõttetuid riske. Selles osas on ahvatlused päris suured ning kui Sa ennast piisavalt ei kontrolli, siis võidki libedale teele minna.

Oma rahaasju tasuks pikemalt ette planeerida ja hoolitseda selle eest, et Sa ei kulutaks asjadele, mida Sa tegelikult ei vaja. Mõtle oma sammud hoolikalt läbi ja jõuad parimate lahendusteni.

Investeeringute tegemisel tasub sellel aastal veidi tempot vähendada. Võib-olla ei ole kõige parem aeg riskide võtmiseks. Investeerimise vallas on soositud kinnisvaraga tegelemine.

Raha laenamisel varu aega ja kannatust. Ära võta vastu neid pakkumisi, mis Sulle kõige kiiremini on avanenud. Mõtle hoolikalt kõik asjad läbi ja jõuad parimate lahendusteni. Teistelt inimestelt ei ole sellel aastal võib-olla üldse kõige parem raha laenata. See võib kaasa tuua arusaamatusi. Kui pead kellelegi teisele raha laenama, siis tasub sellel aastal olla väga ettevaatlik. On oht, et hindad teist inimest valesti, mis võib viia selleni, et jääd rahast hoopis ilma. Kõige keerulisemaks võib kujuneda see, kui pead raha laenama oma sõpradele. See võib kaasa tuua nii mõnegi hea sõprussuhte lagunemise.




Tervis

Tervisele tasuks sellel aastal mõnevõrra rohkem tähelepanu pöörata. Oled selles osas võib-olla liialt pealiskaudne, mistõttu lased tervisemuredel liialt suureks paisuda. Terviseprobleemidele tasuks koheselt tähelepanu pöörata, seeläbi suudad neile kiiremini lahendused.

Vajaksid rohkem aega puhkamiseks ja lõõgastumiseks, sest see aitab kindlasti kaasa ka tervisemurede lahendamisele. Leia endale igapäevaselt rohkem aega puhkamiseks ja magamiseks.

Väga oluline on see, et Sinu toiduvalik oleks mitmekesine ja tervislik. Väldi liialdusi ja ebatervislikke toiduaineid. Sinu seedesüsteem on sellel aastal tavalisest tundlikum, mistõttu võib ebatervislik toit tekitada Sulle palju seedemuresid.

Väga oluline on see, et Sinu sisemine tasakaal oleks tagatud. Ainult seeläbi suudad oma tervise samuti heal järjel hoida.

Igapäevaste ettevõtmiste juures peaksid tähelepanelikult jälgima seda, et Sa ennast ei vigastaks. Seetõttu ole tähelepanelikum, väldi tormakust.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Töö ja raha horoskoop üheks kuuks


Sünnihoroskoop + Isiksuse analüüs hiina astroloogia järgi


Ühe inimese numeroloogiline analüüs sünnikuupäeva ja nime järgi (lisana aasta lühinumeroloogia)


Taldrikud (27 cm) (4 tk)


Kristallipuu: roheline aventuriin


Seinakell: käsilased


Seinapilt lõuendil või kapal: sügis Mustjärve ääres


Taldrikud (6 tk) (28 cm)


Kaelakee: neitsi


Seinakell


Kaelakee ja kõrvarõngad


Taro kaardid: The Spirit of Nature Oracle (koos raamatuga)



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused