2023 aasta horoskoop kuude lõikes (Kaaludele)

JAANUAR

Jaanuar peaks olema rahaliselt Sulle väga hea aeg. Tööalases elus võib esile tulla nii tõususid kui mõõnasid, kuid üldiselt suudad ennast tööalaselt päris hästi teostada. Võimalik, et asud töökohta vahetama. Suhted pereliikmetega toimivad hästi ning saad ennast pereliikmete juures hästi tunda. Ka armastuse vallas kujuneb see kuu väga heaks.

VEEBRUAR

Veebruarikuu on Sulle mõnevõrra pingeline. Üldiselt kujuneb kuu heaks, kuid esile kerkivad ka mitmesugused tõsisemad tagasilöögid. Väga suurt tähelepanu tuleks pöörata oma tervisele. Selles vallas on päris suured probleemid tekkimas, eriti kui Sinu eluviisid ei ole kõige tervislikumad. Võib-olla tuleb Sul ette võtta mõni reis välisriiki ja seda üsna ootamatult.




MÄRTS

Märts on suurepärane aeg armuasjade jaoks. Sul tuleks leida rohkem aega oma partneri jaoks. Temaga tasuks julgemalt jagada oma mõtteid ja ideid. Hea aeg kõikvõimalike äriasjade korraldamiseks. Oled edukas ning suudad oma sissetulekut suurendada. Samas tuleb olla valmis ka selleks, et Sinu väljaminekud võivad sellel kuul mõnevõrra suureneda. Tervis peaks olema sellel kuul päris hea.

APRILL

Aprillikuu kujuneb rahaliselt Sulle mõnevõrra keeruliseks. Sinu väljaminekud võivad olla tavalisest palju suuremad ning Sul on raske oma rahaasju kontrolli all hoida. Siiski, kui oled tähelepanelik, leiad endale uusi teenimisvõimalusi, mis lähikuudel Sinu materiaalset olukorda parandavad. Võimalik, et Sul tuleb sellel kuul tegeleda aktiivsemalt mõne probleemi lahendamisega oma sugulastega. Auto võib sellel kuul palju probleeme ja takistusi tekitada.




MAI

Enamik asju peaksid sellel kuul hakkama Sinu jaoks positiivses suunas liikuma. Kui oled mõningate probleemide keskele sattunud, siis nüüd, sellel kuul, leiavad need lahenduse. Kõige selle tulemusena on suurenemas ka Sinu enesekindlus. Tööalases elus oled motiveeritud ning suusad olulised asjad tehtud saada. Ei ole välistatud tööalases elus ka mõningad uued võimalused. Võimalik, et võtad ette mõne ootamatu reisi. Jälgi tähelepanelikumalt seda, et pereasjad korras oleks. Vajadusel ulata pereliikmetele abistav käsi.

JUUNI

Tööalaselt võib see kuu olla mõnevõrra ootamatu. Pead tegelema hakkama mõningate selliste asjadega, millega Sa varem pole kokku puutunud. See võib suurendada Sinu pingeid. Samas ei ole muretsemiseks põhjust, suudad kõikide asjadega kenasti hakkama saada. Peresuhted toimivad hästi. Arvatavasti hangid endale koju midagi suuremat ja midagi sellist, mis Sinu koduse keskkonna väga meeldivamaks muudab.




JUULI

Juulikuu peaks olema Sinu jaoks väga edukas aeg. Sul tasuks ette võtta kõik need tegevused, mida oled juba pikalt planeerinud. Oled suuteline välja jõudma soovitud tulemusteni. Väga hea aega rahalises mõttes. Enamik Sinu ettevõtmisi kujuneb just sellisteks, nagu oled soovinud. Sul on arvatavasti suurem soov vabaduse järele. Sa ei soovi praegu seda, et Sulle öeldakse, mida tegema peaksid. Rohkem tasuks aega leida oma perekonna jaoks, ühised hetked mõjuksid peresuhetele väga positiivselt.

AUGUST

August võib kujuneda mõnevõrra keeruliseks kuuks rahalistes asjades. Sinu sissetulek ei pruugi olla nii suur, kui oleksid soovinud. Samas ei ole see sissetuleku vähenemine nii märkimisväärne, et Sind raskesse olukorda viiks. Tööalased asjad eeldavad suuremat tähelepanu ja ettevalmistusi. Praegu ei ole hea aeg selleks, et tööalastes asjades pealiskaudseks muutuksid. Võimalik, et pereliikmete tervisemured võivad Sulle peavalu valmistada.




SEPTEMBER

Perekondlikud asjad on sellel kuul peamise tähelepanu all. Oluline on see, et oleksid valmis oma pereliikmeid rohkem aitama ja toetama. Arvatavasti viidi ellu mõne kavandatud koduse plaani. Tööalases elus toob see kuu kaasa arvatavasti mitmesuguseid stressirohkeid hetki, kuid need on kõik lahendatavad ning mööduvad peagi.

OKTOOBER

Sinu rahaline seis peaks hakkama paranema. Märkad seda juba igapäevaste tegevuste juures. Oluline on see, et mõtleksid sellele, mida soovid saavutada ja kuidas eesmärkideni välja jõuda. Armastuse vallas on romantikal mängida väga oluline roll. Leia rohkem oma partneri jaoks aega ja kannatust. Hea aeg selleks, et oma partnerit veidi rohkem tundma õppida. Väga suurepärane aeg neile, kes on partnerit oma ellu otsimas. Uute teadmiste ja oskuste omandamine tuleks kasuks.




NOVEMBER

Sellel kuul on Sul raske oma rahalisi väljaminekuid kontrolli all hoida. Kõikvõimalikud väljaminekud kerkivad esile üsna ootamatult ning Sul on raske leida viisi, kuidas seda olukorda kontrollida. Tööalases elus võivad erinevad lähenevad tähtajad Sind väga pingelisse olukorda viia. Rohkem tasuks endale leida selliseid tegevusi, mis aitavad Sul meeli rahustada. Praegu ei ole hea aeg suuremate plaanide teostamiseks. Sulle võib avaneda hea võimalus reisimiseks. Hoia silm peal oma tervisel.

DETSEMBER

See kuu peaks olema Sinu jaoks väga positiivsete mõjudega. Oluline on see, et keskenduksid neile tegevustele, mis ei ole kõige paremini viimasel ajal kulgenud. Kui Sul on olnud viimasel ajal tervisemuresid, siis nüüd peaksid need lahenema hakkama. Väga hea aeg kõikvõimalike äriliste ja tööalaste plaanide elluviimiseks, kuid väldi liialt suuri sihte. Mõtle laiahaardelisemalt ja pane enda jaoks paika pikemaajalised plaanid. See aitab kindlustunnet olulisel määral suurendada.

Loe ka Kaalude 2023 aasta üldist horoskoopi »



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aastahoroskoop (töö ja raha) ja numeroloogia - 39 lehekülge


Aastahoroskoop (töö ja raha) ja numeroloogia - 39 lehekülge


Saatuse aastahoroskoop


Kõrvarõngad: oonüks


Taro kaardid: The Divine Beloved Oracle (ainult kaardid)


Kaelakee: roos, rist ja süda


Taro kaardid: Wheel of the Year (ainult kaardid)


Taro kaardid: Deep Dark & Dangerous (koos raamatuga)


Harley-Davidson 2015 Street Glide Special


Kõrvarõngad


Taro kaardid: The Stoller Tarot (ainult kaardid)


Seinapilt lõuendil või kapal: päikeseloojang

Seotud postitused