2023 aasta Rotile hiina astroloogia järgi

2023 AASTA HOROSKOOP ROTILE

Aasta ülevaade

See aasta saab olema Sulle päris kiire aeg. Oluline on ainult jälgida seda, et probleemide tekkimisel või teiste inimestega suhtlemisel lahkarvamuste tekkimisel need kiiresti lahendaks. Ära jätta mitte midagi vinduma, sest hiljem on probleemide lahendamine juba keeruline.

Sulle meeldib see, kui saad olla seltskondlikult aktiivsem. Siiski püüa ennast ümbritseda ainult positiivsete inimestega. Negatiivsed inimesed mõjuvad Su tervisele halvasti.

Oma tervisele tasuks mõnevõrra rohkem tähelepanu pöörata, eriti tasub seda teha külma suhtes.

Kõikvõimalike probleemide ja arusaamatuste tekkimisel ära hakka neid üksinda lahendama, jaga oma muret teistega. Seeläbi jõuad palju kiiremini soovitud tulemusteni.

Hoia oma sisemine maailm tasakaalus. On oht, et igapäevased pinged võivad Sulle väga kahjulikku mõju avaldada.

Teiste inimestega suhtlemisel mõtle hoolikamalt sellele, mida ütled ja kuidas ütled. Seeläbi hoiad nii mõnegi arusaamatuse ära.

Väga suurte plaanide teostamiseks see aasta hea aeg ei ole. Sul on raske oma mõtteid koondada ja ettevalmistusi teha.




Karjäär

Selle aasta peamiseks märksõnadeks on maine ja oskused. Suudad ennast sellel aastal päris hästi teostuda ja paljud olulised takistused ületada. See muidugi eeldab suurt pühendumist ja kindlasti ei tohiks tähelepanuta jätta pisidetaile.

Ehkki see aasta ei ole päris probleemidevaba, ei tohiks igapäevased argimured Sulle tööalases elus suuremaid pingeid tekitada. Võtad seda paratamatusena ja suudavad seetõttu takistused kergesti ületada. Sa ei karda katsumusi ega raskusi.

Ei ole hea aeg selleks, et hakkaksid oma tööalases elus suuremaid ümberkorraldusi tegema. Sa ei ole suuteline välja jõudma nende tulemusteni, mida oled soovinud. Hoia kinni kõigest sellest, mis Sul juba on.

Väga suurt rõhku tuleks panna oma teadmiste ja oskuste täiendamisele. Ära karda võimalustest kinni haarata, mis Sulle on avanemas. Seeläbi sillutad teed kiiremaks arenguks.

Suhted kolleegidega võivad olla mõnevõrra pingelised. Arusaamatusi on esile kerkimas päris palju, kuid üldiselt lahenevad need päris kiiresti. Mõningad probleemid võivad aga jääda lahenduseta ja pikaks ajaks vinduma. Et seda ära hoida, tasuks Sul oma sõnadevalikul rohkem silma peal hoida.

Tööalases elus tuleks hoida korras kõik dokumendid. Oled selles vallas päris pealiskaudne, sest dokumendid tunduvad igavad ja tüütud. Samas kui jätad olulised asjad tegemata või teed need valesti, on tagajärjed valusad.

Mitmesuguste pikemaajaliste plaanide tegemine tuleks tööalases elus kasutada. Siiski ei tasu sellega liiale minna. Mingi siht võiks silmade ees siiski olla.

Väga ettevaatlik tasuks sellel aastal olla tööalaste rahaasjade korraldamisel. Kipud selles vallas olema tormakas ning tehtud vead tuleb omast taskust kinni maksta.




Töökoha vahetus

Sellel aastal tuleb olla valmis selleks, et uued töökohapakkumised võivad kujuneda katsumuseks. Ehkki pakkumised võivad tunduda ahvatlevad, ei kulge töökoha vahetus sugugi nii ladusalt, kui oleksid soovinud. Seetõttu tasuks olla töökoha vahetamisel selle sellel väga ettevaatlik. Ka on oht selles, et kahjustad oma mainet töökoha vahetamisega, sest võid jätta kibeda maitse suhu oma vanadele kolleegidele ja ülemustele.

Kui hädavajalikku põhjust töökoha vahetamiseks ei ole, siis tasuks sellel aastal see plaan ära jätta.

Kui oled töötu, siis sellel aastal tasuks kindlasti rohkem pingutada selle nimel, et töökoht leida. Sulle on avanemas võimalused sealt, kust Sa seda kõige vähem oleksid osanud oodata.

Sissetuleku suurus on töökohal kindlasti oluline, kuid see ei tohiks olla peamine eesmärk. Eesmärgiks peaks olema see, et endale praegu töö leida. Kui lähened asjale just niimoodi, siis leiad endale sobiva töö, mis aitab edaspidi ka sissetulekut suurendada.




Armastus

Sellel aastal on armastus päris heas seisus. Siiski ei tohi jätta oma armuelu päris unarusse. Leia oma partneri jaoks rohkem aega, veeda temaga ühiseid meeldivaid hetki. Väga oluline roll mängida romantikal.

See aasta on hea aeg selleks, et oma suhtes midagi konkreetsemat ellu viia, oma suhe veidi konkreetsemaks muuta. Eriti kehtib see nende kohta, kes ei ole veel abielus. Mõlemale osapoolele on oluline kindlustunne, mistõttu on näiteks abiellumine väga oluline.

Rohkem tasuks olla koos partneriga seltskondlikult aktiivsem. Külastage erinevaid kontserte, käige muuseumis, reisige. Kõikvõimalikud koduga seonduvad ettevõtmised tuleksid kasuks. See mõjub suhtele väga positiivselt.

Partnerile tasuks olla sellel aastal lubaduste andmisel väga ettevaatlik. Kipud oma võimeid ülehindama, mistõttu võivad paljud lubadused täitmata jääda. Seetõttu mõtle enne, kui mõne lubaduse annab.

Kui Sul tekib partneriga lahkarvamusi, siis on oluline need kiiresti lahendada. Ära jäta midagi vinduma. Hiljem on juba probleemide lahendamine väga keeruline.

Püüa partnerit millegi meeldivaga meeles pidada, tee talle kingitusi või midagi muud huvitavat, mis tema meeleolu parandaks.

Kui oled vallaline, siis see aasta on hea aeg uute tutvuste loomiseks. Siiski tasub vältida tormakust. Mõtle hoolikalt oma sammud läbi, seeläbi jõuad parimate tulemusteni.




Inimsuhted

Sellel aastal on arusaamatused inimsuhete vallas kerged tekkima. Oled oma väljaütlemiste juures väga tormakas, mõtlemata sellele, et võid oma väljaütlemistega teiste inimeste tundeid haavata. Seetõttu võta selles osas hoog maha.

Probleemide tekkimisel ole valmis need kiiresti lahendama. Ära jäta ühtegi probleemi lahenduseta. Hiljem nende lahendamine juba palju keerulisem. Mõningatel juhtudel tasub ka ise vabandust paluda, olenemata sellest, kas oled midagi valesti teinud või ei. See aitab probleemid lahendada ja lõpptulemusena tunned ennast palju paremini.

Juriidiliste probleemide tekkimisel tuleb sellel aastal olla väga tähelepanelik. Tasub otsida kohtuväliseid lahendusi. Ära lase asjadel minna nii kaugele, et probleemide lahendamine muutub juba ilma kohtuta võimatuks.

Ole sellel aastal seltskondlikult aktiivsem. Osale erinevatel üritustel, käi külas, kutsu külla. See aitab Sul oma elu palju paremini tasakaalus hoida ja tunned ennast paremini.

Teistele inimestele kingituste tegemisel tasub olla sellel aastal mõnevõrra ettevaatlikum. Sinu häid mõtteid ei pruugi teised inimesed mõista, mistõttu on ebameeldivused kohal.




Raha

See aasta toob rahaasjades kaasa Sulle päris huvitavaid ja põnevaid arenguid. Võimalikud uued teenimisvõimalused. Oma väljaminekud tasuks aga kriitilise pilguga üle vaadata.

Oma rahaasju tuleks sellel aastal hoolikamalt kontrollida ja korraldada. Kui muutud pealiskaudseks, hakkavad Sinu väljaminekud kiiresti kasvama, sest Jänesele meeldib raha kulutada. Sa ei muretse rahaasjade pärast eriti palju, mistõttu ongi oht, et asjad kontrolli alt väljuvad.

Rahaliste investeeringute tegemisel tasuks olla väga-väga ettevaatlik. Võimaluse korral tasuks sellel aastal üldse vältida. Sa ei pööra piisaval määral tähelepanu detailidele, mistõttu võid suurt kahju kannatada.

Raha laenamisel tuleks olla sellel aastal väga ettevaatlik. Hindad oma võimeid üle, mistõttu võid järgmistel aastatel keerulisse olukorda sattuda. Pigem tasub raha laenamist vältida. Kui see on aga hädavajalik, siis kaalu kõik poolt- ja vastuargumendid põhjalikult läbi.

Teistele inimestele raha laenamisel ole tähelepanelik. Tormakuse tulemusena võid laenata raha inimestele, kes seda võib-olla kunagi tagasi ei maksa. On oht, et raha laenamine sõpradele võib kaasa tuua probleeme ja arusaamatusi.




Tervis

Sellel aastal on tervis Sul üldiselt hea, kuid väiksemaid probleeme võib tekkida. Eelkõige tuleks olla sellel aastal ettevaatlikum kõikvõimalike külmetushaiguste suhtes. Oled selles suhtes väga tundlik.

Ka tuleks kaitsta külma eest oma liigeseid ja lihaseid. Ka selles vallas on kergesti probleemid tekkimas. Need probleemid ei pruugi tekkida kohe, kuid alles mõne kuu või aasta pärast, kuid siis on juba hilja. Seetõttu külmal ajal pane soojalt riidesse.

Hoia närvisüsteem tasakaalus. On oht, et igapäevased tegemised võivad Sinu närvisüsteemi päris suure pinge alla panna. Seetõttu on ka stress ja meeleolu langus kerged tekkima. Üldiselt oled küll optimistlikult meelestatud, kuid kõikidele asjadele optimistlikult läheneda Sa lihtsalt ei suuda.

Füüsiline aktiivsus peaks olema sellel aastal kindlasti suurem kui tavaliselt. Tegele rohkem selliste spordialadega, mis on Sulle meelepärased. Rohkem tasuks liikuda looduses. Veekogude läheduses tasuks olla sellel aastal siiski mõnevõrra ettevaatlikum.

Oluline on see, et oleksid ümbritsetud positiivsete inimestega. Ehkki oled oma olemuselt positiivne ja optimistlik, võib sellel aastal meeleolu käest ära minna. Seetõttu on oluline, et oleksid ümbritsetud just selliste inimestega, kes Sinu meeleolule jälle positiivse tõuke annaksid.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Kas Sinu nimi sobib eluteega kokku?


Partnerlushoroskoop


Armastuse soodsad ajad


Seinakell


Kõrvarõngad: liblikas


Käevõru: akvamariin


Pehme mänguasi: leemur


Kausid (11 cm) (4 tk)


Tekk (150 x 200 cm)


Kaelakee: malahhiit


Kaelakee: täht


Klaasskulptuur: elevant



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.



Lehed ( 2 / 2 ): « Eelmised1 2

Seotud postitused