Kiiresti valmiv riisi-tuunikalasalat

Kiiresti valmiv riisi-tuunikalasalat:

KOOSTISAINED

2 konservkurki
100 g šampinjone
1 mugulsibul
1/2 punast ja 1/2 rohelist paprikat
1 karp vees konserveeritud tuunikala
100 g konservmaisi
1 klaas (140 g) keedetud metsikut riisi
60 g väherasvast majoneesi (kuni 20 %)
Konservkurgi vedelikku




VALMISTUSJUHEND

1. Haki konservkurgid, šampinjonid, sibul ja paprikad.
2. Lisa tuunikalakonserv, konservmais ja keedetud riis, sega läbi.
3. Kastmeks sega majonees kurgivedelikuga ja maitsesta soola ja pipraga, kalla salatile.

Retsepti allikas:



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele sisuturundusartiklit kliki siia.



Seotud postitused