2023 aasta Rotile hiina astroloogia järgi

ÜLDINE AASTA ÜLEVAADE

22. jaanuaril 2022. saab alguse musta vee Jänese aasta, mis kestab 9. veebruarini 2024. Jänese aasta sunnib inimesi rohkem mõtlema sellele, mis on oluline ja mis mitte. Oma sisemise maailma tundmaõppimine on selle aasta üks peamisi märksõnu. Jänes teab päris hästi seda, et eesmärkide poole saab liikuda ainult siis, kui ennast usaldada.

Sellel aastal tuleb luua midagi uut ja olla arenemisprotsessis. Niisama paigalseis pole soositud. Ka ainult rutiinsetele tegevustele keskendumine ei taga selliseid tulemusi, mida oleksid oodanud. Et aga edasi liikuda tuleb paika panna plaanid ja seda saab kõige paremini teha siis, kui usaldada oma sisetunnet. Kõikvõimalikud uued kohustused ja õpingud on sellel aastal soositud.

Teiste inimestega suhtlemine on samuti väga olulisel kohal. Tuleb julgemalt oma ideid esile tuua, kuid seda tuleb teha nii, et teistes inimestes pahameelt ei tekitaks. Diplomaatia on üheks oluliseks märksõnaks. Sellel aastal tuleks vältida vastasseisu teiste inimestega. See eeldab ka mõningal määral kavalust ja manipuleerimist, kuid seda eeldusel, et sellega liiale ei mindaks.

Kindlasti ei saa see olema kerge aasta. Katsumusi on palju ning takistusi tuleb ületada pidevalt. Enamik inimesi võtab seda aga üsna kergelt ning elu paratamatu osana. Jänes on juba oma loomult erinevate takistuste ületaja.




Igat olukorda tuleks sellel aastal hinnata täpselt ja hoolikalt. Mõnel hetkel on parem tegutseda, teisel hetkel aga oodata. Sellist analüüsi tuleb teha igapäevaselt, kui on soov oma eesmärkide poole liikuda. Kinnisilmi tormamine kindlasti kasuks ei tule.

Jänes on külluse sümbol. See tähendab üldiselt head majanduslikku seisu ja sellekohast arengut. Et seda saavutada, tuleb aga olla vastutustundlik ja hoolikas. Tormakus ja rahaga pillavalt ümberkäimine heale majanduslikule olukorrale kindlasti kaasa ei aita.

Jänes on kiire loom. See eeldab ka inimestelt seda, et sellel aastal tuleb kiirelt tegutseda. Uute võimaluste tekkimisel tuleb koheselt neist kinni haarata. Aeglased jäävad headest võimalustest lihtsalt ilma. Jänest peetakse ka rahu-loomaks. See peaks tähendama, et 2023 aasta kujuneb mõnevõrra rahulikumaks, kui varasemad aastad. Ka võivad nii mõnedki konfliktid olemata jääda ja käimasolevad konfliktid võivad vähemalt osaliselt leevendust leida.




See aasta soosib mitmekülgsust ja uute eluvaldkondadega tutvumist. Seetõttu tuleks julgemalt kinni haarata nendest võimalustest, mis aitaksid Sul oma maailmapilti laiendada. Ei tasu eemale heita ka neid valdkondi, mida siiani oled pidanud ebaloomulikeks. Ka sellistel eluvaldkondadel on inimesele midagi pakkuda ja võimaldab oluliselt avardada maailmapilti.

Jänes on pika eluea märk. Seetõttu on sellel aastal suure tähelepanu all tervis ja tervislikud eluviisid. Ka on Jänes viljakuse sümbol, mistõttu on see aasta hea aeg neile, kes on oma perre järelkasvu soovinud.

Rohkem pööratakse tähelepanu ka teistele inimestele ja nende heaolule. Jänes ei ole isekas ning soovib ka tema lähedastel, sugulastel ja naabritel hästi läheks. Suurepärane aasta reisimiseks. Reisida aga tasuks paikadesse, kus varem pole käidud. See võimaldaks juurde saada kogemusi ja teadmisi, mis on sellel aastal väga olulise tähendusega.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Kahe kuu horoskoop (päevade lõikes)


Sobivus perekonnaliikmega


6 kuu horoskoop


Kaelakee


Seinapilt lõuendil või kapal: Saula Siniallikad


Taro kaardid: Heaven & Earth (koos raamatuga)


Tassid: Tree of Life - Gustav Klimt (2 tk)


Padjakate 50 x 50 cm (2 tk)


Nukk Bellatrix (Harry Potter)


Kott: The Moon


Kaelakee


2in1: käevõru/kaelakee: oonüks ja tiigrisilm



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused