2023 aasta Tiigrile hiina astroloogia järgi

2023 AASTA HOROSKOOP TIIGRILE

Aasta ülevaade

Sellel aastal on Sulle oluline on see, et saaksid iseseisvalt tegutseda, vastavalt oma rütmile ja plaanidele. Teiste inimestega koostöö ei saa olema kerge ülesanne. Oled väga enese- ja sihikindel, mis aitab Sul välja jõuda nende eesmärkideni, mille endale sihiks sead.

Soovid leida oma ellu uusi võimalusi ja seiklusi. Rutiinsus on Sulle praegu vastumeelne. Sind köidab kõik see, mis on huvitav, põnev, seikluslik ja teatud määral ka riskantne. Kui suudad vältida liialdusi, on see aasta Sinu elus väga meeldiv ja huvitav aeg.

Teiste inimestega suhtlemine saab olema mõnevõrra keeruline. Saad ju isegi aru, et kõiki asju iseseisvalt ka teha ei saa, mistõttu tuleb leida kesktee ning püüda teiste inimestega üksmeelt leida. Sa ei pea kõiki mõtteid nendega jagama, kuid päris koostööd vältida Sa ei saa.

Võimalik, et see aasta toob kaasa ka mõningaid raskusi. Suudad nendega päris hästi toime tulla, kuid need kulutavad päris märkimisväärse osa Sinu ajalistest ressurssidest. Ära võta neid katsumusi kui raskusi, vaid pigem kui õppetunde. Õpi nendest, mis õppida annab.

Sellel aastal tasuks rohkem tegeleda selliste asjadega, mis on Sulle kõige meelepärasemad. Seeläbi hoiad oma sisemist tasakaalu.

Mõtle sellele, mida tulevikus soovid korda saata. See aitab Sul igapäevaseid otsuseid paremini langetada ja aitab ära hoida ka võimalike riskide võtmist.

Suurepärane aeg perekonnaeluks. Tasuks rohkem oma perega aega veeta, nendega ühiseid hetki nautida. Võta koos perega ette mõni meeldiv reis. Sellel aastal on head võimalused pere järelkasvu suurenemiseks.




Karjäär

Sellel aastal pead olema valmis selleks, et tööalases elus võivad esile kerkida mõningad ootamatused ja kiired arengud. See paneb Sinu kohanemisvõime proovile. Väldi tööalases elus pealiskaudsust, sest muidu võivad asjad päris vales suunas liikuma hakata.

Keskendu neile ettevõtmistele, mis viimastel aastatel kõige paremini kulgenud pole. Sellel aastal suudaksid päris märkimisväärseid tulemusi saavutada.

Väga oluline on see, et oleksid informatsiooniga varustatud. See eeldab suuremaid jõupingutusi, sest niisama infot kätte on raske saada. Ka tuleks kasuks see, kui oma teadmisi täiendaksid, sest see aitaks suurendada enesekindlust, mida praegu hädasti vajaksid.

Ära karda oma ideid ja mõtteid esile tuua. Need võivad tunduda külla üsna radikaalsetena, kuid nendest tasub ikkagi rääkida. Kui kardad kolleegide reaktsioone, siis räägi oma ideedest ainult kõige usaldusväärsemate kolleegidega.

Oluline on see püüaksid teistega enam arvestada. Kuigi aeg-ajalt võib Sul seda olla raske teha, on see praegu hädavajalik koostöö sujumise seisukohalt.

Mõningate väiksemate ümberkorralduste tegemine tööalases elus tuleks kasuks. See aitab efektiivsust suurendada. Liialdustest tasuks siiski hoiduda.

Väga oluline on see, et sellel aastal oleksid dokumendid laitmatus korras. Vaata, et Sa midagi olulist ära ei kaota. Ka jälgida seda, et kõik dokumendid oleksid õigeaegselt esitatud.




Töökoha vahetus

See aasta toob arvatavasti kaasa Sulle mitmesuguseid uusi võimalusi töökoha vahetamiseks. Probleem on aga selles, et need võimalused ei pruugi olla nii head, kui esmapilgul paistavad. Seetõttu ole ettevaatlik nendest kinni haaramisel. On oht, et hiljem tuleb langetatud otsuseid kahetsema hakata.

Sellel aastal tasub rohkem võib-olla keskenduda sellele, et oma praegusel töökohal palk tõuseks või ametikõrgendust saaksid. Selle nimel tasub rohkem ennast pingutada.

Kui oled töötu, siis sellel aastal on head võimalused töökoha leidmiseks. Ära sea endale liialt kõrgeid lootusi või ootusi. Samas ära ennast liialt alahinda.

Oled tavalisest enam ümbritsetud selliste inimestega, kes oskavad Sinu võimeid ja oskuseid märgata ja seeläbi on ka uued võimalused avanemas. Pead ainult oma soovidest ja vajadustest teada andma.




Armastus

Armastuse vallas võib see aasta olla mõnevõrra keeruline. Läbisaamine partneriga on üldiselt hea, kuid päris palju võib esile kerkida ka arusaamatusi ja probleeme. Need probleemid võivad tekkida nii väikestest pisiasjadest, mis tavaliselt üldse mingeid erilisi raskusi ei tekita, aga sellel aastal on asjad teisiti. Peaksid olema oma väljaütlemiste juures väga ettevaatlik.

Romantikal on mängida praegu väga oluline roll, see aitab igapäevaseid pingeid leevendada või ära hoida ning aitab suhte toimimisele kaasa.

Julgemalt tasuks jagada partneriga oma mõtteid, ideid ja soove. Kuid ära eelda seda, et partner nendega koheselt kaasa tuleb. Anna talle piisavalt mõtlemisaega.

Koos partneriga tasuks paika panna pikemaajalised plaanid ja sihid. See suurendab kindlustunnet ning aitab mõlemal ennast paremini tunda.

Väga oluline on see, et koos partneriga midagi põnevamat ette võtaksid. Hea aeg mõnele kaugemale reisile minekuks.

Kui oled vallaline, siis sellel aastal on head võimalused uue meeldiva inimesega tutvumiseks. Oluline on ainult see, et Sa oma ootused kriitilise pilguga üle vaataks. Vastasel korral on oht, et jäädki enda kõrvale teist inimest otsima.




Inimsuhted

Inimsuhted võivad olla sellel aastal mõnevõrra keerulised. Arusaamatusi on palju ning üksmeele leidmine keeruline. Oluline on see, et väldiksid teravaid väljaütlemisi. Püüa rohkem teisi inimesi rohkem mõista ja nende lainepikkusel olla. See aitab nii mõnegi probleemi ära hoida. Lisaks aitab selline lähenemine Sul enda kitsastest raamidest väljapoole näha ja maailmaasjadesse edaspidi veidi teistmoodi suhtuda.

Väldi seda, et oma mõtteid ja ideid teistele peale suruksid. Sellele võidakse päris teravalt reageerida. Anna teistele inimestele ruumi ja aega Sinu mõtetega kohanemiseks.

Juriidiliste probleemide korral tasub sellel aastal olla endas rohkem kindel. Ära tee liialt palju järeleandmisi. Lahenduste leidmine ei saa olema küll kerge ülesanne, kuid järeleandmised samuti mingeid häid tulemusi taga.




Raha

See aasta peaks olema rahaliselt Sulle päris hea aeg. Siiski ei tasu kulutustega liialdustesse minna ning oma rahaasju tuleks targalt korraldada. Ära võta mõttetuid riske.

Investeeringute tegemisel tasub ettevalmistused hoolikalt ära teha. Ära jäta otsustamist viimasele minutile.

Võimalik, et koduga seonduvalt võivad Sinu rahalised väljaminekud sellel aastal märkimisväärselt suureneda. Samas ei tohiks need Sinu rahalist olukorda kõikuma lüüa.

Kui soovid oma sissetulekut suurendada, siis sellel aastal tasub silmad lahti hoida. Sulle on avanemas head võimalused. Oluline ainult see, St sul oleks piisavalt julgust nendest võimalustest kinni haarata. On oht, et jääd liialt kauaks ootama ja mõtlema, mistõttu võid võimalustest ilma jääda. Pärast näed, et keegi teine saab nendest märkimisväärset kasu.

Sõprade rahaline abistamine on sellel aastal päris keeruline ja raske ülesanne. Võimalik, et raha laenamine sõpradele võib viia mõne sõprussuhte lagunemiseni. Pigem anna oma sõpradele raha, aga ära laena.

Riskantsed investeeringud on sellel aastal veelgi riskantsemad kui tavaliselt. Ära looda sellele, et kiiresti rikastud.




Tervis

Tervis peaks Sul olema sellel aastal päris hea. Sul on suur vastupidavusvõime ja immuunsus peaks olema samuti tasemel. Oluline on see, et väldiksid ainult liialdusi nii söömisel, joomisel kui ka füüsilise aktiivsuse juures.

Hoia oma närvisüsteemi tasakaalus hoiaksid. Pinged ja stress on need, mis Sulle kõige rohkem tervisemuresid võivad tekitada. Igapäevaste asjaajamiste juures väldi seda, et muutud tormakaks. Õnnetused on kerged tekkima.

Hoia oma seedesüsteemi. Väldi liialdusi, tormakust ja ebatervislikke toite. Väga oluline on see, et piisavalt vett tarbiksid.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Sünnihoroskoop + horoskoop mehele


Aasta horoskoop (armastus ja suhted) + aasta horoskoop (armastuse otsimine ja leidmine)


Partnerlushoroskoop


Kaelakee: jäära tähtkuju


Päikesepüüdja: elu puu, kuu, liblikas (3 tk)


Seinapilt lõuendil või kapal: puu rannas


Vaas


Näorull: roheline aventuriin


Mälukaart: Lexar Professional 2000x SD Card 256GB, SDHC UHS-II


2in1: käevõru/kaelakee: amasoniit


Taro kaardid: Shadowland (koos raamatuga)


Püramiid: šungiit



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.



Lehed ( 2 / 2 ): « Eelmised1 2

Seotud postitused