2024. aasta horoskoop SÕNNILE

Arvatavasti toob see aasta Sinu ellu mitmesuguseid väljakutseid ja takistusi, millega pead silmitsi seisma. Samas ära muretse, sest Sinu sihikindlus on praegu päris suur, mistõttu aitab see kõikvõimalikud takistused ületada.

Sul on soov oma mõtete ja ideedega rohkem esile tulla. Soovid neid jagada teiste inimestega, varjatult soovides leida neile poolehoidjaid. Nii ei pruugi asjad sellel aastal minna, kuna Sinu ideedele ja ideedele ja tegemistele seistakse usinasti vastu. Eriti võib see väljenduda tööalases elus.

Võimalik, et Sa ei tunne sellel aastal erilist entusiasmi oma ettevõtmistega edasi liikuda. Oled mõnes mõttes ummikus ja Sul on raske sellest ummikust väljapääsu leida. Aitaks see, kui oma pereliikmetega rohkem oma mõtteid ja ideid arutaksid. Nende käest saad kasulikke nõuandeid ning soovitusi, kuidas probleemid lahendada.

Sellel aastal tuleks rohkem rõhku panna praktilistele tegevustele. Ära võtta ette asju, mille edus Sa eriti kindel ei ole, sest suure tõenäosusega need ettevõtmised ka ebaõnnestuvad. Rohkem tasuks usaldada oma sisetunnet, see aitab paremate otsusteni jõuda.




Olulist kasu saad sellest, kui teed rohkem koostööd teiste inimestega. Ära püüa sellel aastal mängida üksikut hunti, sest sellest võib Sulle rohkem kahju tekkida kui kasu.

Suurepärane aeg selleks, et ennast täiendaksid ja oma oskusi parandaksid. Seeläbi looksid endale mitmesuguseid uusi võimalusi ja tunneksid ise ka ennast oluliselt paremini.

Väga oluline on see, et ennast igapäevaselt piisaval määral energiaga laadiksid. Seda aitab saavutada hobidega tegelemine ning ka kõikvõimalikud muud vabaaja tegevused. Hoidu sellest, et ennast igapäevaste tegevuste juures ära kurnaksid. See võib kaasa tuua nii terviseprobleeme kui ka Sinu ettevõtmiste täieliku seiskumise.

Stabiilsus ja turvalisus on sellel aastal Sulle väga olulised. Sa ei soovi ette võtta kahtlasi tehinguid ning ettevõtmisi. Soovid, et kõik asjad oleksid kindlad ja turvalised.




Pööra rohkem tähelepanu kõikvõimalikele traditsioonidele. Võimalik, et Sinu tähelepanu hakkavad köitma mõningad rituaalid, mis pakuksid Sulle järjepidevust ja harjumuspärasust igapäevases elus. Samas oleks mõttekas julgemalt kinni haarata ka nendest võimalustest, mis tooksid Sinu ellu uudsust ja põnevust.

Ehkki Sulle võib tunduda, et oma tõekspidamistest kinnihoidmine võib Sinu võimalusi vähendada või isegi Sinu ettevõtmisi kahjustada, siis tegelikult asjad nii ei ole. Mida truum oma väärtustele, uskumustele ja tõekspidamistele oled, seda paremad saavad olema lõpptulemused. Pead ainult soovitud tulemuste saavutamist veidi kauem ootama, kui Sa seda soovinud oleksid.

See aasta viib Sind mitmesuguste selliste sündmuste keskele, mis on oma olemuselt ootamatud ja võib-olla teatud määral ka radikaalsed. See paneb Sinu kohanemisvõime proovile. Selliseid suuri muutusi Sa oma ellu tegelikult ei sooviks, aga teatud puhkudel Sul nendest pääsu ei ole.




Teiste inimestega suhtlemine võib olla Sulle sellel aastal parajaks proovikiviks. Peamiselt on see tingitud sellest, et oled tavalisest palju kangekaelsem. Seetõttu teistel inimestel Sinuga raske arvestada ja Sinuga koostööd teha. Olukorda saaksid parandada sellega, et oleksid veidi avatum ning haaraksid julgemalt kinni uutest võimalustest.

Suurepärane aeg selleks, et oma koduses elus midagi suuremat korda saata. Selles vallas tasuks aga oma plaanid hoolikalt läbi mõelda ning vältida kiirustamist. Astu konkreetsed sammud alles siis, kui oled täiesti kindel kõikide asjade õnnestumises.

Et oma igapäevane elu veidi mitmekesisemaks ja huvitavamaks muuta, tasuks rohkem rõhku panna loovatele tegevustele.

Võiksid rohkem külastada kõikvõimalikke muuseume, käia kontserditel ja ka liikuda looduses. Seeläbi saad inspiratsiooni oma loovuse kasutamiseks.




Võimalik, et koduga seonduvalt tuleb Sul sellel aastal teha suuremaid väljaminekuid. See on tingitud mingi seadme purunemisest, mis vajad parandamist või väljavahetamist.

Suurepärane aasta selleks, et korraldada mõni suurem koosviibimine nii oma sõpradega kui ka sugulastega. See koosviibimine peaks andma Sulle piisaval määral uut energiat, mida Sa sellel aastal tavalisest enam ka vajad.

Reisimine peaks sellel aastal olema igati kasulik tegevus. Külastada tasub kohti, mida Sa oled ka varem külastanud, sest oskad asju näha hoopis teise nurga alt kui varem. Riskantsetesse paikadesse reisimist tasub vältida. Reisile minnes tuleb jälgida seda, et kõik vajalikud dokumendid oleksid korras ning õigeaegselt ametiasutustele esitatud. Ära jäta ettevalmistusi viimasele minutile, sest see võiks kaasa tuua palju probleeme ja ebameeldivusi.




Töö ja äri

Tööalastes asjades oled sellel aastal väga sihikindel ja ettevõtlik. Sul on piisaval määral tahtejõudu ja kangekaelsust, et kõikvõimalikud takistused ja probleemid ületada. Tänu oma jõupingutustele võid olla kindel selles, et Sinu sissetulek on sellel aastal mõnevõrra suurenemas.

Jälgi tähelepanelikult tööalases elus uute võimaluste tekkimist. Neid võib sellel aastal avaneda päris palju, kuid õigete võimaluste väljavalimine võib olla osutuda keeruliseks ülesandeks. Seetõttu tuleb olla tähelepanelik ja varuda aega, et teha õiged valikud.

Võimalik, et sellel aastal pead hakkama tööalases elus tegelema täiesti uuesti uute kohustustega, mis eeldab uute teadmiste ja oskuste omandamist. Uued kohustused tunduvad Sulle vastumeelsetena, kuna Sa soovi oma ellu muutusi. Lõpptulemusena harjud tekkinud muutustega ning tagad endale seeläbi positiivsed tulemused.




Püüa hoida suhted kolleegidega võimalikult headena, jaga nendega oma mõtteid ja ideid, kuid ära eelda seda, et nad kõikide asjadega koheselt nõus oleksid. Keegi kolleegidest võib Sulle ka teatud määral kaikaid kodaratesse pilduda, kuid ära lase ennast sellel inimesel liigselt mõjutada. See oleks toit tema jõupingutustele. Mida rahulikum oled, seda kiiremini ta Sinu kiusamisest tüdineb.

Tööalases elus tuleks kasuks see, kui paneksid enda jaoks paika kõige olulisemad prioriteedid. See aitab langetada paremaid otsuseid ning vältida valesammude astumist. Ära unusta seda, et ka kõikvõimalikud pisidetailid eeldavad tähelepanu. Kui muutud selles osas pealiskaudseks või hoolimatuks, ootavad Sind ees suuremad probleemid.

Suurepärane aeg selleks, et alustada mõningate uute projektide elluviimisega, eriti kui oled nendele kaua mõelnud.

See aasta peaks olema äriasjadega tegelemiseks hea aeg. Oskad langetada õigeid otsuseid ning liigud sihikindlalt oma eesmärkide poole. Peaksid ainult jälgima seda, et Sa ei võtaks praegu mõttetuid riske.




Hea aeg selleks, et kliente leida. See õnnestub seda paremini, mida rohkem Sa ise sellega konkreetselt seotud oled. Kui oled selle tööd andnud kellelegi teisele, siis ei saa tulemused olema nii head. Seetõttu tasuks võib-olla ise härjal sarvist haarata ja rohkem sellele valdkonnale tähelepanu pöörata.

Pead jälgima seda, et oleksid igapäevaselt korralikult välja puhanud. Kui Sinu energiavarud ei ole piisavad, siis ei pruugi nii mõnedki tööalased kohustused kulgeda sellises suunas, nagu Sa oleksid soovinud. Seetõttu puhka piisavalt ja võta aeg maha, kui see vähegi võimalik.

Ära vii tööalaseid probleeme kodusesse keskkonda. See võib kaasa tuua mitmesuguseid arusaamatusi ja probleeme pereliikmetega suhtlemisel.

Kui tegeled tööalases elus rahaliste küsimustega, siis tasub sellel aastal olla eriti ettevaatlik. Kui muutud selles vallas hoolimatuks, mis tähendab suuri rahalisi kaotusi.




Tervis

Oled sellel aastal tavalisest vastupidavam, see aitab ka tervisemuresid vähendada. Väga oluline on see, et oleksid füüsiliselt aktiivsem ja hoiaksid oma vaimse tervise korras.

Püüa ennast ümbritseda sellel aastal positiivsete inimestega. Negatiivsed inimesed kipuvad Sinu energiavarud kiiresti otsakorrale kulutama ja see võib tähendada pikapeale tervisemurede esilekerkimist.

Üldiselt peaks Sul tervis olema üsna hea, kuid tasub siiski jälgida hingamisteedega seonduvat. On oht, et väiksemad külmetushaigused võivad kiiresti tõsisemateks tervisemuredeks paisuda. Seetõttu ära jäta väiksemaid probleeme tähelepanuta ning asu neid kohe lahendama.

Hoia oma toiduvalik võimalikult mitmekesisena. Sinu seedesüsteem on sellel aastal tavalisest palju tundlikum kõikvõimalike liialdustesse suhtes. Sellel aastal tasuks vältida liialt magusaid ning vürtsikaid toite.




Leia rohkem aega puhkamiseks ja lõõgastumiseks. Seeläbi suudad oma energiavarud piisaval määral tasakaalus hoida. Ainult tööle ja muudele kohustustele keskendumine tekitaks Sulle aasta teises pooles juba mitmesuguseid tõsisemaid tervisemuresid.

Oma igapäevaste toimetuste juures tasub olla sellel aastal ettevaatlikum, sest on oht ennast vigastada. Väga ettevaatlik tasuks olla ka jäistel teedel, sest võid sellel aastal pahasti kukkuda.

Ravimite tarvitamisel tasuks olla mõnevõrra tähelepanelikum ja vältida liialdusi. Võib-olla tasub asendada tavapärased ravimid looduslike ravimitega?



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Sobivus perekonnaliikmega


Sünnihoroskoop + horoskoop mehele


Millest räägib Sinu nimi?


Seinapilt lõuendil või kapal: veetilgad lehel


Pehme mänguasi


Skulptuur: jõehobu


Kõrvarõngad: ambur


Seinapilt lõuendil või kapal: Nõmmeveski juga


Taro kaardid: Vice Versa (koos raamatuga)


Seinapilt lõuendil või kapal: ämblikuvõrk


Taro kaardid: The Language of Flowers (ainult kaardid)


Kott - Kalidi



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused