2024. aasta horoskoop SÕNNILE

Raha ja investeerimine

Sinu rahaasjad peaksid olema sellel aastal üsna stabiilsed, mis ongi Sulle äärmiselt oluline. Sa ei võta mõttetuid riske ning püüad oma rahaasjad hoida toimivatena. Sellel aastal tuleb selline lähenemine kindlasti kasuks ning aitab pikemas perspektiivis rahaasjad oluliselt paremini toimima saada.

Tänu oma töödele-tegemistele on Sul teatud määral võimalusi ka oma sissetulekut suurendada. Ära eelda seda, et õnn langeks Sinu õuele kuskilt ootamatust kohast, seda sellel aastal ei juhtu. Samas on Sul võimalik oma tööde ja tegemistega sissetulek stabiilsena hoida.

Sellel aastal peaks olema rahalistes asjades kindla vundamendi loomine Sinu üks peamisi ülesandeid. Mida paremini see Sul õnnestub, seda paremini kulgevad edaspidi ka Sinu rahaasjad. Ära lase teistel inimestel endal selles vallas survet avaldada, sest vastasel korral võid kergesti valeotsuseid langetama hakata.




Et rahaasjad paremini toimida saada, võiksid julgemalt kasutada ära ka neid meetodeid, mida Sa oled ka varem kasutanud ja mis on Sulle häid tulemusi taganud. Need meetodid peaksid toimima ka sellel aastal.

Rahaasjad eeldavad sellel aastal suuremat distsiplineeritud ja kannatlikkust. Võimalik, et mitte kõik oodatud rahasummad ei jõua Sinuni õigeaegselt. Seetõttu on oluline, et Sul oleks olemas piisav rahaline tagavara, mida sellistel puhkudel kasutada saaksid. Muretseda siiski ei tasu, sest kõik teenitud raha jõuab lõpuks Sinuni, võib-olla ainult hilinemisega. Sul tasuks rohkem silm peal hoida ka oma pereliikmete rahaasjadel. Võib-olla tuleb selles vallas langetada mõni oluline otsus, mille juures on Sinu abi ja nõuandeid vaja.

Rahaliste investeeringute tegemiseks ei ole see aasta mitte kõige parem aeg. Informatsiooni hankimine on keeruline, mistõttu on Sul otsuseid raske langetada. Mõningal määral võid oma rahalist õnne ka proovile panna, kuid sellega tasub siiski olla ettevaatlik.




Laenu andmisest tasuks sellel aastal üldse hoiduda. On väga suur oht, et jääd laenatud rahast lihtsalt ilma. Väga ettevaatlik tuleks olla sõpradele või sugulastele laenamisel. Hiljem on seda raha keeruline kätte saada ja võib ohtu seada nii sõprussuhted, kui ka suhted sugulastega.

Kõikvõimalike ostude tegemisel tasub olla sellel aastal tavapärasest tähelepanelikum. Uuri põhjalikult müüja tausta, eriti veebist oste sooritades. Kipub olema nii, et tellitud asjad saabuvad Sinuni hilinemisega või on nendega hiljem mingi muu probleem.




Armastus ja suhted

Armuasjad peaksid sellel aastal olema üsna heas seisus. Sul on võimalik partneriga suhe oluliselt sügavamale tasandile viia. See eeldab muidugi ka seda, et oma partneriga avatumalt suhtleksid ning teda rohkem ka kuulda võtaksid. Väga olulisel kohal on ausus ja avatus.

Partner vajab praegu rohkem Sinu tuge ja julgustust, kuna igapäevased toimingud võivad tema energiavarud otsakorrale kulutada ja seetõttu on tal muresid päris palju. Kasuks tuleks see, kui koos partneriga sellel aastal midagi suuremat ja huvitavat ette võtaksid. Suurepärane aeg reisimiseks, eriti mõnda romantilisse kohta. See peaks andma suhtele juurde uut energiat, mida praegu hädasti vajaksid.

Argimurede arutamine võib sellel aastal olla partneriga üsna keeruline. Kompromissid on rasked tulema ja kui Sa ka nendeni jõuad, siis ei ole kumbki osapool nendega päris rahul. Ole partneriga suhtlemisel selles osas väga ettevaatlik, väldi kriitikat ning teravaid väljaütlemisi. Kindlasti tuleb Sul jälgida seda, et Sa oma mõtted ja ideed ka temani viiksid.

Sellel aastal tuleks üheskoos paika panna edaspidiseid prioriteedid ja sihid. See aitab suhtel oluliselt paremini toimida. Kiirustada oluliste otsuste tegemisel siiski ei tasu, sest see võib kaasa tuua tagasilööke ja ebameeldivusi.




Püüa koos partneriga sellel aastal teha kokkuvõtteid viimaste aastate sündmustest ja kõigest sellest, mida olete suutnud üheskoos saavutada. See annab suhtele juurde uut jõudu ning võimaldab märgata asju, mis on juba siiani ununenud. Võib-olla tasub ka mõningad mõtted kirja panna.

Partneriga suhtlemisel tasuks sellel aastal oma sõnadevalikul kogu aeg silm peal hoida. Väldi teravaid väljaütlemisi ja püüa oma emotsioonid kontrolli all hoida. Pingelistel hetkedel ära vala õli tulle ja jää rahulikuks.

Kui oled vallaline, siis sellel aastal tasub oma silmad lahti hoida. Sulle võib avaneda unikaalne võimalus, mida kaua oodanud oled. Siiski tasub märkida seda, et ära armuasjades endale liialt suuri ootusi sea, sest see tooks kaasa pettumustundeid. Võta asju rahulikult ning haara kinni nendest võimalustest, mis Sulle eluteele tekivad. Seeläbi jõuad parimate tulemusteni ja leiad endale ka soovitud inimese.




Peamised väljakutsed

See aasta toob arvatavasti Sinu ellu mitmesuguseid takistusi ja katsumusi. Oluline on jääda kõikides situatsioonides rahulikuks ning mitte lasta probleemidel ennast rajalt maha lüüa. Võimaluse korral püüa eriline rõhk panna sellele, et saaksid oma igapäevaseid toimetusi teha rutiinsemalt. Pidevad muutused ja kiired arengud ei ole praegu Sinu jaoks.

See aasta ei ole hea aeg riskide võtmiseks ja päris uute asjade alustamiseks. Kui seda siiski tegema pead, tuleb eriline rõhk panna ettevalmistuste tegemisele. Väldi kiirustamist ja pööra rohkem tähelepanu pisidetailidele. Vajadusel pöördu kindlasti teiste inimeste poole, kes oskaksid Sind võib-olla aidata ja toetada.




Ole julgemalt valmis kinni haarama uutest võimalustest, mis viivad Sind uute arengute ja kogemuste keskele. Seeläbi muudaksid oma elu oluliselt huvitavamaks ja põnevamaks. Kuigi jah sellel aastal võib see kõik olla Sulle tavalisest mõnevõrra keerukam. Samas, kui suudad ennast ületada, siis võid olla kindel, et Sa ei pea kahetsema.

Kui soovid sellel aastal edu saavutada, siis ära eelda seda, et õnn Sulle lihtsalt sülle kukub. Soovitud tulemuste saavutamine eeldab sihikindlust, keskendumist ja pühendumist.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aastahoroskoop (saatus ja otsused)


Aastahoroskoop (töö ja raha) ja numeroloogia - 39 lehekülge


Aastahoroskoop - 239 lehekülge


Seinapilt lõuendil või kapal: päikeseloojang


Kauss (30 cm) - Villeroy & Boch


Serviis (16-osaline)


Seenekujulised kristallid: dalmaatsia jaspis (7 tk)


Noad (5 tk) - Victorinox


Dekoratsioon: lasuriit


Käevõru - lasuriit


Tassid: Leicester - William Morris (2 tk)


Vaagnad (4 tk)



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.



Lehed ( 2 / 2 ): « Eelmised1 2

Seotud postitused