Mangojäätis

Mõnusalt värske maitsega isetehtud mangojäätis meeldib nii suurtele kui ka väikestele. Tore üllatus peolauale.




KOOSTISAINED

400 ml vahukoort (35%-line rõõskkoor)
250 g magusat kondenspiima
250 ml mangopüreed (näiteks Salvesti mangopüree)

kaunistamiseks riivitud šokolaadi




VALMISTUSJUHEND

1. Vahusta vahukoor pehmeks vahuks.

2. Lisa kondenspiim ja mangopüree. Vahusta segamini.

3. Pane jäätis sama segamisnõuga sügavkülma.

4. Sega umbes tunniste vahedega jäätist. Tee seda 3-4 korda, seeläbi väldid jääkristallide moodustumist. Viimasel korral tõsta jäätis segamisnõust välja ja aseta näiteks karpi.

5. Enne serveerimist tasuks jäätist hoida toatemperatuuril 5-10 minutit, siis muutub see pehmemaks.

6. Kaunista soovi korral riivitud šokolaadiga.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Kolme kuu horoskoop (päevade lõikes)


Inimese isiksuse ja elutee skeemi põhjalik numeroloogiline analüüs (põhjalikum variant)


Sünnihoroskoop


Kaelakee: kuldobsidiaan


Käevõru: dumortjeriit


Skulptuur: jõehobu


Taro kaardid: Magical Months (koos raamatuga)


Pehme mänguasi: sipelgaõgija


Skulptuur: muusik


Käevõru


Skulptuur: elevandid


Vaas

Seotud postitused