Mangojäätis

Mõnusalt värske maitsega isetehtud mangojäätis meeldib nii suurtele kui ka väikestele. Tore üllatus peolauale.




KOOSTISAINED

400 ml vahukoort (35%-line rõõskkoor)
250 g magusat kondenspiima
250 ml mangopüreed (näiteks Salvesti mangopüree)

kaunistamiseks riivitud šokolaadi




VALMISTUSJUHEND

1. Vahusta vahukoor pehmeks vahuks.

2. Lisa kondenspiim ja mangopüree. Vahusta segamini.

3. Pane jäätis sama segamisnõuga sügavkülma.

4. Sega umbes tunniste vahedega jäätist. Tee seda 3-4 korda, seeläbi väldid jääkristallide moodustumist. Viimasel korral tõsta jäätis segamisnõust välja ja aseta näiteks karpi.

5. Enne serveerimist tasuks jäätist hoida toatemperatuuril 5-10 minutit, siis muutub see pehmemaks.

6. Kaunista soovi korral riivitud šokolaadiga.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Töö ja raha horoskoop üheks kuuks


Armastuse ja suhete aastahoroskoop


Numeroloogia kalender


Multitööriist: 18-osaline


Chevrolet Corvette 1957


Kokkupandav lennuk - Bell Boeing V-22 Osprey


LED küünlad (3 tk)


Seinapilt lõuendil: Jägala juga


Kaelakee: lasuriit


Skulptuur: merendus (3 tk)


Päikesepüüdja: liblikad (7 tk)


Pehme mänguasi: leemur

Seotud postitused