2024. aasta Kukele hiina astroloogia järgi

Armastus

See aasta toob armastuse vallas Sinu ellu mitmesuguseid positiivseid muutusi. Sul on võimalik oma suhe partneriga paju tugevamaks ja kindlamaks muuta.

Püüa oma suhtesse tuua uut energiat ja romantikat. Selles osas on Sul väga huvitavaid ja häid mõtteid, mida tasub koheselt ellu viima hakata.

Partneriga suhtlemisel tasub hoida oma emotsioonid rohkem kontrolli all, vastasel korral on konfliktsituatsioonid kerged tekkima. Pead õppima ennast veidi tagasi hoidma, et mitte tülisid esile kutsuda. Oluline on see, et keskenduksid kompromisside leidmisele ja püüaksid oma partneri arvamustega rohkem arvestada.

Kuigi see aasta toob kaasa suhte süvenemise, ei tähenda see seda, et arusaamatusi ja probleeme ei tekkiks. Pead sellega leppima ja otsima kompromisse.

Kevadkuudel tasub oma partneriga ette võtta midagi eriti romantilist ja huvitavat. Hea aeg näiteks mõneks reisiks, sest see toob suhtesse uusi mälestusi ja uute energiat.

Kui oled vallaline, tasub sellel aastal oma silmad lahti hoida. Sul on head võimalused selleks, et kohtuda mõne sellise inimesega, keda kaua oma ellu oodanud oled. Kindlasti tuleb aga oma ootused ja lootused kriitilise pilguga üle vaadata. Ehk annab selles osas järeleandmisi.




Tervis

Sellel aastal tuleb Sul oma tervisele kindlasti rohkem tähelepanu pöörata. Väldi liialt intensiivset tööperioodi, sest see võib Sind lihtsalt ületöötamise tõttu liigselt ära kurnata. Vajad igapäevaselt rohkem aega ka puhkamiseks ja lõõgastumiseks, et seeläbi energiavarud tasakaalus hoida.

Liigne töötamine ja vähene puhkus tekitab paratamatult masendust. See võib aga pikemas perspektiivis viia tõsisema depressioonini.

Ole füüsiliselt aktiivsem, see aitab Sul ennast oluliselt paremini tunda. Samas pead jälgima seda, et Sa füüsilise aktiivsusega oma viimaseidki jõuvarusid ära ei kulutaks.

Aasta teine pool võib kaasa tuua krooniliste haiguste ägenemise. Seetõttu tasub tegeleda ennetustööga ja läbida rutiinseid läbivaatusi.

See aasta on suurepärane selleks, et alustada halbadest harjumustest vabanemist. Sul on piisavalt energiat, et jõuda välja soovitud tulemusteni. Soovitud tulemuste saavutamine ei ole sellel aastal sugugi nii keeruline, kui Sa oleksid arvanud.

Püüa oma igapäevasesse ellu leida rohkem rutiinsust. Pane enda jaoks paika täpne ajakava ja päevaplaan.

Püüa rohkem liikuda ka looduses. See annab Sulle võimaluse stressiga paremini toime tulla ja annab juurde ka väärtuslikku uut energiat.




2024. aasta Kuke mehele

Sellel aastal tuleks tähelepanu pöörata nii isiklikule kui vaimsele kasvule. Selles osas ei ole mõttekas oma rahalisi vahendeid säästa, sest kõik investeeringud, mis Sa sellesse valdkonda teed, tasuvad ennast kindlasti ära.

Pead olema sellel aastal väga kannatlik. Ära eelda seda, et kõik Sinu plaanid ja ideed koheselt õnnestuma hakkaksid, seda ei juhtu. Kui oled aga kannatlik ja sihikindel, jõuad välja soovitud tulemusteni.

Jälgi tähelepanelikult seda, milliste inimestega oled ümbritsetud. On oht, et ümbritsed ennast endalegi teadmata väga pahatahtlike inimestega.

Nii töö kui vabaaeg peavad olema sellel aastal tasakaalus, kuna on oht, et põletad ennast lihtsalt läbi.

Inimsuhetes tasub olla sellel aastal aga ettevaatlik ja vaoshoitud, et suuremaid tülisid ära hoida.

Liigne enesekindlus sellel aastal kasuks ei tule. Kõiki oma tegevusi tuleks hoolikalt planeerida ja kaaluda. Väldi kiirustamist tähtsate otsuste langetamisel.

Väga oluline on see, et oskaksid toimuvaga kohaneda. Ära eelda seda, et suudad kõik probleemid ühe hoobiga lahendada, see ei õnnestu. Alustad ühest probleemist ja liigu järk-järgult edasi.

Intensiivne töö ja kogu energia kulutamine töölastele asjadele tekitab paratamatult koduseid konflikte. Perekond vajab samuti tähelepanu ja seda ei tohi unustada.

Arvatavasti tuleb Sul nii mõnestki asjast oma elus loobuda, et teha seeläbi ruumi uutele asjadele. Sama kehtib ka inimsuhetes.

Armastuse vallas võivad sellel aastal avaneda Sulle head uued võimalused, eriti siis, kui oled vallaline.




2024. aasta Kuke naisele

Ole valmis selleks, et esile kerkivad mitmesugused muutused. Ära eelda seda, et suudaksid muutustele vastu seista, see muudaks olukorra lihtsalt keerulisemaks.

Tööalaselt on see aasta üsna stabiilne, selles vallas eriti suuri muutusi oodata ei ole. Kui soovid oma elus kiiremini edasi liikuda, nõuab Draakon Sinult suuremat otsustavust, enesekindlust ja pealehakkamist. Niisama ei kuku Sulle midagi sülle.

Jälgi seda, et inimsuhetes kõik asjad kenasti toimiksid, eriti peaksid seda jälgima tööalastes suhetes. Püüa kolleegidega rohkem arvestada ja ole valmis tegema järeleandmisi, see välistab pahatahtlikkuse tekkimise kolleegide seas. Samuti aitab see Sinu autoriteedi tõusule kaasa.

Ole valmis langetama kiireid otsuseid, vastasel juhul lähevad konkurendid Sinust mööda ja keegi teine saab ihaldatud võimalusest osa.

Suurepärane aasta selleks, et alustada näiteks ettevõtlusega. Samas tuleb see plaan hoolikalt läbi mõelda ja kaaluda hoolikalt kõiki poolt- ja vastuargumente.

Kasuta julgemalt ära oma loomingulisust, see aitab igapäevaste toimetuste juures oluliselt paremate tulemusteni jõuda.

Suuremat tähelepanu tuleks pöörata ka oma isiklikule elule. Püüa teha kõik selleks, et pereasjad normaalselt kulgeksid.

Kui oled vallaline, siis tasub hoida oma silmad lahti. Eriti häid võimalusi võib tuua suve algus.

Pööra rohkem tähelepanu oma partnerile, ta võib vajada rohkem Sinu toetust ja julgustust sellistes asjades, mis talle tavaliselt probleeme ei tekita.

Oma partneriga suhtlemisel ole kannatlik. Ära eelda seda, et see aasta eriti kergeks kujuneb. Sagedased konfliktid on sellel aastal paratamatud. Peamiselt on see tingitud sellest, et mõlemad pööravad liialt suurt tähelepanu tööalasele elule ja seetõttu kannatab perekonnaelu.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aastahoroskoop (saatus ja otsused)


Horoskoop mehele


Kahe inimese numeroloogiline analüüs ja kokkusobivus


Kõrvarõngad: ema ja tütar


Kristall: tiigrisilm


Kaelakee: mäekristall


Serviis (12-osaline)


Päikesepüüdja: merevaik


Käevõru: dalmaatsia jaspis


Kaelakee: rodoniit


Nõude komplekt lastele (3-osaline) - Ritzenhoff & Breker


Kaelakee: tiigrisilm, lasuriit



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.



Lehed ( 2 / 2 ): « Eelmised1 2

Seotud postitused