2024. aasta Kukele hiina astroloogia järgi

Aasta mõjud kõikidele märkidele

Puu draakoni aasta saab alguse 10. veebruaril 2024 ja kestab kuni 28. jaanuarini 2025.

Tegemist on kasvu, arengu ja tasu aasta. Kõik need, kes on valmis ennast pingutama, saavad sellel aastal ka väärilise tasu. See aasta toob muutusi paljude inimeste ellu. Need muutused on küllaltki äkilised ja tulised, kuid samas väga positiivsed.

Aasta võimaldab esile tuua oma juhtimisoskusi. Samas juhtimine eeldab ka vastutust. Kõik, kes oma võimu kuritarvitama hakkavad, saavad valusalt vastu näppe.

Paika tuleks panna pikemaajalised sihid ja plaanid. See aitab eesmärkide poole kõige kindlamalt liikuda.

Draakoni üheks märksõnaks on rikkus. Väga paljudel inimestel on võimalik sellel aastal oma majanduslikku seisu parandada. Tasuks teha suuremaid jõupingutusi selleks, et vabaneda kõikvõimalikest võlgadest.

Loomulikult ei jää ka sellel aastal tulemata raskused ja takistused. Samas pakub Draakon vastupidavust ja sihikindlust, mis aitab raskusi ületada.

Inimesed on julgemad ja ettevõtlikumad. Julgemalt tasuks kinni haarata kõikidest avanevatest võimalustest.

Puu-element toob sellesse aastasse stabiilsust ja rahulikku meelt. Puu-element sunnib inimesi mõtlema pikemalt ette, et seeläbi tagada pikemas perspektiivis stabiilsus ja vastupidavust.

2024. aasta positiivsetest mõjudest saavad kõige enam osa Ahvid, Kuked ja Sead. Järgnevad Pühvlid, Jänesed, Kitsed ja Koerad, kellele ei ole see aasta vast just kõige kõige parem, kuid siiski väga heade mõjudega.




Aasta üldmõjud Kukele

See aasta toob Sinu ellu palju muutusi ja nendega seotud katsumusi. Tavapärane eluviis pannakse kõikuma, mis tekitab Sinus palju negatiivseid reaktsioone. On oht, et heitud kergesti, langed meeleheitesse ja annad alla. Seda siiski teha ei tasu, sest kõik, mida see aasta Sinu ellu toob, osutub Sulle kasulikuks ja soodsaks.

Rohkem tasuks sellel aastal keskenduda oma oskuste, teadmiste ja annete täiendamisele. Iga investeering sellesse valdkonda tasub ennast kiiresti ära ja tagab Sulle edaspidiseks materiaalse heaolu.

Usu rohkem oma oskustesse ja energiavarudesse. Võid olla kindel selles, et saavutad sellel aastal edu, kuigi algus võib olla raske.

Ole julgemalt valmis ellu viima oma mitmesuguseid ideid, mis alguses võib-olla tunduvad ebarealistlikena.

Ole sihikindel ja kartmatu, see aitab sellel aastal väga häid tulemusi saavutada.

Rohkem võiksid tegeleda ka kõikvõimalike inimsuhete vallavaldkonda puudutavate küsimustega. Püüa lahendada kõik probleemid, mis on tekkinud inimsuhete vallas ja taaselustada neid suhteid, mis on jäänud tahaplaanile. Oled tavalisest kõneosavam ja suudad teisi inimesi kergemini veenda.

Suure tõenäosusega toob see aasta Sinu ellu materiaalseid ja vaimseid muutusi, millest kõik võib-olla kõige paremini Sulle mõju ei avalda, kuid Sul on olemas piisaval määral oskusi ja tahet, et ka kõik negatiivsed asjad enda kasuks pöörata.

Võid olla kindel, et raskused saavad olema Sinu arengutee lähtepunktiks. Pead tegema kaalukaid otsuseid ja seda tasuks teha iseseisvalt. Ära lase teistel inimestel endale survet avaldada või Sind liigselt mõjutada. See ei too Sulle kasu.

Usalda oma võimeid ning ära allu emotsioonidele, seeläbi saavutad sellel aastal märkimisväärset edu.




Töö

Oled tööalaselt sellel aastal väga edukas ning suudad saavutada märkimisväärseid tulemusi. Sinu jõupingutused ei jää märkamata ka paljudele kolleegidele ja ülemustele. Seetõttu on oodata edutamist.

Suudad tänu oma visadusele ka kõige keerulisemad kohustused tehtud saada.

Pane rohkem rõhku enda arendamisele ja uutest võimalustest kinnihaaramisele. Seeläbi muudad oma tööalase elu palju mitmekesisemaks ja Sulle sobivamaks. Ehkki Sinu tähelepanu köidavad kõikvõimalikud uued väljakutsed, on oluline ka stabiilsuse ja rutiinsus. See aitab Sul enda jaoks tööalases elus panna paika vajaliku raamistiku.

Kui oled soovinud töökohta vahetada, siis sellel aastal võivad Sulle avaneda päris head uued võimalused. Siiski tasub töökohta hakata vahetama ainult siis, kui selleks on väga mõjuvad põhjused. Ainult oma tööalase elu mitmekesiseks muutmise eesmärgil ei ole töökoha vahetamine soovitav. Tulemuseks võib olla suur pettumus.

Kui oled töötu, siis hoia oma silmad lahti. Sulle võivad avaneda päris unikaalsed võimalused, mida kaua oodanud oled.

Aasta esimesel poolel tasuks keskenduda rohkem eneseharimisele, osale erialastel kursustel ja õpi ka ise juurde uusi teadmisi. Kõikvõimalikud investeeringud enda teadmiste ja oskuste arendamisse tasuvad ennast kiiresti ära.

Kui töötad juhipositsioonil, siis pead oma suhtumise alluvatesse üle vaatama. Jälgi seda, et meeskonnatöö hästi toimiks, ole valmis tegema järeleandmisi.

Aasta teine pool võib Sinu tööalasesse ellu kaasa tuua ebakindlust. Siis pead olema tähelepanelikum, ära jäta ühtegi võimalust kasutamata, mis Sinu eesmärkide poole liikumisele kaasa aitab.

Suurepärane aasta selleks, et äriasjadega tegeleda. Sul on head võimalused selleks, et luua väga kasulikke ärilisi kontakte, mis Sind edaspidi äriasjades edasi aitab.




Raha

Rahaasjades see aasta Sulle stabiilseks ei kujune. Samas annab Draakon Sulle võimaluse selleks, et tööalases elus edu saavutada ja seeläbi ka oma rahalist olukorda parandada. Kõik sõltub sellest, kuidas Sa oma rahaasju korraldad.

Oled küllaltki impulsiivne ja võid anda järele ahvatlustele, et osta endale kallihinnalisi ja ebavajalikke asju. See võib olulisel määral Sinu rahalist olukorda kahjustada.

Rohkem tasuks sellel aastal keskenduda säästmisele ja eelarve planeerimisele. Seeläbi hoiad asjad paremini kontrolli all.

Suur oht on sattuda petturite ohvriks, seetõttu püüa hoiduda kõikvõimalikest kahtlastest investeeringutest ja ära lase teistel inimestel rahalistes asjades endale pähe istuda. Mõtle hoolikalt, kas üks või teine pakkumine on ikka selline, nagu Sulle seda esitletakse.

Kui sul on võlgasid, siis tuleks püüda neid tagasi maksta, eriti kui oled laenanud oma sugulastelt. Püüa seda teha aasta esimeses pooles, vastasel korral võid oma suhted sugulastega päris ära rikkuda.

Sul on head võimalused selleks, et leida endale mõni uus sissetulekuallikas. See tähendab aga seda, et Sul tuleb enda kanda võtta uusi kohustusi. Pead jälgima seda, et see uus kohustus ei hakkaks kahjustama Sinu põhitööd.

Püüa oma igapäevaste toimetuste juures rohkem ära kasutada loovust, see aitab paremate tulemusteni jõuda ja seeläbi ka oma rahalist seisu parandada.

Investeeri rahalisi vahendeid haridusse ja täiendõppesse. Need hakkavad kiiresti ennast ära tasuma. Rahalisi vahendeid tuleks investeerida ka oma pereliikmete hariduse parandamiseks.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Eelmise elu analüüs


Sünniratta kood


Numeroloogia kalender


Seinapilt lõuendil või kapal: päikeseloojang Pakri pangal


Kaelakee ja kõrvarõngad


Kaelakee: opaal


Kaelakee: ema ja tütar, roos


Ripats: opaliit


Käevõru


Padjakate 50 x 50 cm (2 tk)


2in1: käevõru/kaelakee: amasoniit


Kausid (4 tk) (25 cm)



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused