2024. aasta Maole hiina astroloogia järgi

Armastus

Armastuse vallas peaks see aasta olemas olla üsna stabiilne ja meeldiv aeg. Rohkem tuleks teha jõupingutusi selle nimel, et ära hoida kõikvõimalikke arusaamatusi ja vaidlusi. Siiski mingeid suuremaid probleeme selles aastal suhtes esile kerkida ei tohiks.

Rohkem tasub rõhku panna sellele, et oma kangekaelsusega paremini toime tulla. Sinu partner peab tundma seda, et teda austatakse ja hinnatakse.

Kui Sinu suhe ei ole veel seadustatud, siis sellel aastal võiks selle käigu ära teha. See tagab mõlemale osapoolele oluliselt suurema kindlustunde.

Kui oled olnud pikka aega suhtes, on Sul head võimalused selleks, et muuta oma suhe mitmekesisemaks ja emotsionaalselt rikkamaks.

Suvel tasub minna oma partneriga ühisele reisile. Ka üldisemalt tasub koos partneriga värske õhu käes rohkem aega veeta.

Võimalik, et sellel aastal tuleb Sul on mõningatest tõekspidamistest loobuda ja lahkuda oma mugavustsoonist. Selles vallas aitab Sul sisetunne kõige paremaid otsuseid langetada. Hea aeg selleks, et ühes koduses elus midagi korda saata. See aitab suurendada kuuluvustunnet ja argimured on samuti on kergemini lahendatavad.

Võimalikke probleeme võib tekitada sellel aastal rahalised küsimused. Selles vallas ole valmis tegema järeleandmisi.

Kui oled vallaline, jälgi tähelepanelikumalt uute võimaluste tekkimist. Sul on head võimalused kohtuda oma hingesugulasega. Paremad võimalused peaksid olema aasta teises pooles.




Tervis

Tervis peaks sellel aastal üsna hea olema. Tasub teha suuremaid jõupingutusi selleks, et oma immuunsussüsteemi tugevdada.

Keskendunud sellele aasta oma tööalastele ettevõtmistele ja teed intensiivset tööd. Seetõttu tuleb jälgida seda, et Sa ennast liigselt ära ei kurna. Rohkem tasubki rõhku panna oma keha hoidmisele.

Ülekoormus võib esile keski esile tuua depressiivse seisundi. Kevadkuud võivad selles osas olla Sulle kõige raskemad. Sellel aastal tuleb väga suurt rõhku panna puhkamisele ja  lõõgastumisele, et seeläbi oma kaotatud energiavarud taastada. Suvekuudel on olukord mõnevõrra paranemas, kuid sügishooajal võib jälle keerulisemaks minna.

Oma tervist tuleks pidevalt jälgida ja vajadusel ka plaanilisi arstlikke ülevaatusi teha. Kasuks tuleks ka see, et oleksid füüsiliselt aktiivsem.

Püüa ennast ümbritseda positiivsete inimestega. Positiivselt meelestatud inimestega suhtlemisel saad neilt palju uut energiat.

Võiksid tegeleda aktiivsemalt mõne spordialaga, tantsida või näiteks kasvõi ujumas käia.

Väga olulisel kohal on looduses viibimine. See ei pea tähendama matkamist, vaid sobivad ka rannas istumine, metsas jalutamine, marjade või seente korjamine jne.

Mõnevõrra ettevaatlikum tasuks sellel aastal olla kõikvõimalike putukatega. On oht, et mõni putukahammustus võib küll esialgu tunduda tühise asjana, kuid võib kiiresti muutuda tõsisemaks probleemiks.




2024. aasta Mao mehele

See aasta on suurepärane aeg selleks, et keskenduda kõige olulisematele ettevõtmistele. Võid olla kindel selles, et saavutad märkimisväärseid tulemusi ja suurepäraseid võite. Samas tuleb väga suurt rõhku panna oma ettevõtmiste planeerimisele ja ettevalmistamisele. Kui jätad need tegemata, on ka probleemid kerged tekkima.

Usalda rohkem oma sisetunnet, see aitab langetada igapäevaselt oluliselt paremaid otsuseid.

Tööalases elus tuleb jälgida seda, et suhted kolleegidega hästi toimiksid. Väldi üleolevat suhtumist, sest see võib tuua kaasa mitmesuguseid probleeme. Ole ka üldiselt inimsuhete vallas sellel aastal delikaatsem ja hoolivam. Püüa vältida kõikvõimalikke selliseid sõnakasutusi, mis teiste inimeste tundeid võiksid haavata. Mida vähem Sul probleeme inimsuhetes on, seda edukamaks see aasta Sulle kujuneb.

Kuna Sinu tööalaste kohustuste hulk võib sellel aastal olla päris märkimisväärne, tuleb jälgida seda, et tööalane ja isiklik elu oleksid kindlas tasakaalus. Vastasel korral on isiklikus elus mitmesugused probleemid kerged tekkima.

Jälgi seda, et Sa ei ümbritseks ennast negatiivsete inimestega. Nad võivad Sulle tekitada hulgaliselt kahju, mida Sa ei oska isegi ette näha.

Oma rahaasjade korraldamisel tuleks olla praegu tavalisest tähelepanelikum. Mõtle hoolikalt, millistele asjadele kulutad ja millistele mitte. Ebavajalikud asjad tasuks ostmata jätta.

Armastuse vallas kulgeb see aasta Sulle väga positiivselt. Suhe peaks partneriga hästi toimima, kuid võiksid siiski välja näidata suuremat leplikkust ja vaoshoitust. See aitab konflikte vältida.

Kui oled vallaline, tasuks silmad lahti hoida. Sulle võivad avaneda päris unikaalsed võimalused, mida kaua oodanud oled.




2024. aasta Mao naisele

See aasta peaks kujunema tööalases elus väga positiivseks. Sul tasuks ennast rohkem pingutada kõikide nende projektide juures, mis on tööalases elus kõige olulisemad. Sul on võimalik äratada oma juhtkonna tähelepanu ja võimalus ka karjääriredelil tõusta.

Pead olema sellel aastal väga kannatlik ja tegema järeleandmisi isegi nendes asjades, mis tunduvad Sulle väga elementaarsed ja Sulle olulised. Suhtlemisel kolleegidega on vaja arendada head suhete toimimist, vastasel korral probleemid kerged tekkima.

Ole sellel aastal valmis kõikvõimalikeks muutusteks. Võimalik, et midagi tuleb jätta minevikku, sest tulevik valmistab hetkel ette uusi helgeid väljavaateid, kuid vana hülgamata pole need rakendatavad. See kehtib nii tööalases kui isiklikus elus.

Suurepärane aasta selleks, et keskenduda loomingulistele tegevustele.

Võiksid sellel aastal teha suuremaid jõupingutusi selleks, et oma erialaseid oskusi parandada. Ole valmis osa võtma erinevatest kursustest ja koolitustest.

Kõikvõimalike riskantsete ettevõtmiste jaoks see aasta soodne aeg ei ole. Ees võivad oodata mitmesugused tagasilöögid.

Iga ettevõtmine nõuab plusside ja miinuste hoolikat kaalumist. Varu otsuste tegemiseks aega ja mõtle kõik hoolikalt läbi.

Liigset hirmu ei ole hea tunda, sest see võib Sind paljudest uutest võimalustest ilma jääd. Ole julgemalt valmis uutest arenevatest võimalustest kinni haarama, kuid mõtle asjad siiski eelnevalt läbi.

Armuasjades peaks see aasta olema üsna positiivne aeg. Sul on partneriga hea läbisaamine ning mingeid erilisi probleeme tekkida ei tohiks. Kasuks tuleks see, kui leiaksid võimaluse koos partneriga ühiselt meeldivalt puhata ja lõõgastuda.

Väga suurt tähelepanu tuleb pöörata sellele, et Sa oma tööalase ja isikliku elu vajalikus tasakaalus hoiaksid. Kumbki valdkond ei tohiks hakata kannatama, mistõttu jälgi, et Su päevakava oleks vastavalt sellele koostatud.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Millest räägib Sinu nimi?


Sünnihoroskoop + Isiksuse analüüs hiina astroloogia järgi


Lapse horoskoop


Skulptuur: linnud


Kaelakee: kuukivi


Kilpkonna kujuke: labradoriit


Kaelakee: kaksikute tähtkuju


Funwhole konstruktor: LED tuledega loss (1044 osa)


Pendel: roheline aventuriin


Kaelakee: kuukivi


Kausid (4 tk) (25 cm)


Päikesepüüdja: koolibri



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.



Lehed ( 2 / 2 ): « Eelmised1 2

Seotud postitused