2024. aasta Maole hiina astroloogia järgi

Aasta mõjud kõikidele märkidele

Puu draakoni aasta saab alguse 10. veebruaril 2024 ja kestab kuni 28. jaanuarini 2025.

Tegemist on kasvu, arengu ja tasu aasta. Kõik need, kes on valmis ennast pingutama, saavad sellel aastal ka väärilise tasu. See aasta toob muutusi paljude inimeste ellu. Need muutused on küllaltki äkilised ja tulised, kuid samas väga positiivsed.

Aasta võimaldab esile tuua oma juhtimisoskusi. Samas juhtimine eeldab ka vastutust. Kõik, kes oma võimu kuritarvitama hakkavad, saavad valusalt vastu näppe.

Paika tuleks panna pikemaajalised sihid ja plaanid. See aitab eesmärkide poole kõige kindlamalt liikuda.

Draakoni üheks märksõnaks on rikkus. Väga paljudel inimestel on võimalik sellel aastal oma majanduslikku seisu parandada. Tasuks teha suuremaid jõupingutusi selleks, et vabaneda kõikvõimalikest võlgadest.

Loomulikult ei jää ka sellel aastal tulemata raskused ja takistused. Samas pakub Draakon vastupidavust ja sihikindlust, mis aitab raskusi ületada.

Inimesed on julgemad ja ettevõtlikumad. Julgemalt tasuks kinni haarata kõikidest avanevatest võimalustest.

Puu-element toob sellesse aastasse stabiilsust ja rahulikku meelt. Puu-element sunnib inimesi mõtlema pikemalt ette, et seeläbi tagada pikemas perspektiivis stabiilsus ja vastupidavust.

2024. aasta positiivsetest mõjudest saavad kõige enam osa Ahvid, Kuked ja Sead. Järgnevad Pühvlid, Jänesed, Kitsed ja Koerad, kellele ei ole see aasta vast just kõige kõige parem, kuid siiski väga heade mõjudega.




Aasta üldmõjud Maole

See aasta kujuneb Sulle väga sündmusterohkeks, pead olema tähelepanelik, et võimalikest uutest võimalustest kinni haarata. Saavutad edu siis, kui oled otsusekindel ja tegutsed kiiresti. Liigne passiivsus võib kaasa tuua ebameeldivaid arenguid.

Olenemata sellest, milliste ettevõtmistega Sa igapäevaselt tegeled, pead olema järjekindel ja selgete sihtidega. Ära lükka midagi edasi, sest see tooks kaasa hilisemaid probleeme.

Kui oled vallaline, siis see aasta peaks avama uusi võimalusi hingesugulasega kohtumiseks. Selles vallas peaksid Sul olema paremad võimalused aasta alguses.

Oled inimsuhete vallas tavalisest palju aktiivsem. Uued tutvused on tekkimas nii isiklikus elus kui ka ärilistes asjades. See peaks looma edaspidiseks mitmesuguseid uusi võimalusi ja eeliseid.

Inimsuhete vallas tasub olla ettevaatlik kadedate konkurentidega. Nad võivad Sulle sellel aastal mitmesugustes situatsioonides kaikaid kodaratesse loopida. Ei ole välistatud, et keegi inimene võib kahjustada ka Sinu tööalaseid ettevõtmisi.

Suurepärane aeg selleks, et alustada uute projektide elluviimisega ja nende juhtimisega. Selles osas peaks see aasta olema üsna positiivne aeg, mistõttu ära jää oma plaanidega ootama.

Kõikvõimalike probleemide ilmnemisel tuleb olla tähelepanelik ja sihikindel. Võid olla kindel selles, et mida kiiremini tegutsed, seda kiiremini probleemid lahenduse leiavad.

Aasta teises pooles võivad Sinu elus esile kerkida mitmed saatuslikud sündmused. Seetõttu tuleb sellel perioodil olla oma ettevõtmiste juures tavalisest palju tähelepanelikum. Ära jäta midagi juhuse hooleks ning püüa oma ettevõtmisi hoolikalt ette planeerida.

Aasta lõpp peaks kujunema üsna rahulikuks. Draakon premeerib Sind tehtud töö eest, seda eriti just rahaasjades.

Üldiselt kujuneb see aasta Sulle väga huvitavaks ja tegutsemisrohkeks. On kätte jõudnud aeg suurteks muutusteks.

Raskusi Sa sellel aastal vältida ei saa. Soovitud tulemuste saavutamiseks pead rakendama oma tarkusi, varasemaid kogemusi ja paindlikkust. Draakon tänab Sind kõikvõimalike jõupingutuste eest üsna heldelt.

Draakon hindab Mao juures ka seda, kui liigud visalt oma ideaalide poole ning ei hülga kõikvõimalikke traditsioone ja enda tõekspidamisi.




Töö

See aasta peaks Sulle tööalases elus üsna soodsaks. Siiski pead olema valmis selleks, et Sinu tegemisi võivad varjutada mitmesugused raskused. Ainult visadus, sihikindlus ja töökus viivad käegakatsutavate tulemusteni. Mida rohkem Sa ennast sellel aastal pingutad, seda viljakamaks see aasta Sulle tööalases elus kujuneb.

Liigne enesekehtestamine võib tekitada palju kahju ja probleeme, seetõttu ole vähem isekas. Pane rõhk paindlikkusele.

Äratad oma professionaalsusega ja sihikindlusega juhtkonna tähelepanu. Seetõttu võib see aasta viia Sind kauaoodatud edutamiseni.

Arvatavasti toob see aasta kaasa tööalases elus mitmesuguseid muutusi ja kiireid arenguid. Neid ära hoida Sa ei saa, mistõttu ongi ainuke variant nendega kohaneda. Ehkki need muutused võivad tunduda keerulistena, avavad need Sulle head väljavaated edaspidiseks.

Pikalt planeeritud projektide käivitamisega ei tasu viivitada. Kui oled enda jaoks kõik asjad läbi mõelnud, alusta tegutsemist ja tee seda kohe. Sinu peamiseks relvaks sellel aastal tööalases elus on intellekt.

Suurepärane aeg neile, kes töötavad meedia-, finants- või õigusvaldkondades.

See aasta soosib ka kõiki loominguliste töödega tegelevaid inimesi. Seetõttu tasubki rohkem keskenduda sellele, et oma loomingulisi oskusi täiendada ja parandada. Võid olla kindel selles, et Sinu sellekohased tegevused saavad vääriliselt tasustatud. Ei ole välistatud, et ka Sinu materiaalne seis paraneb olulisel määral.

Keskendu rohkem oma ambitsioonidele ja ära anna alla, kui raskused esile kerkivad.

Riskide võtmiseks see aasta kõige parem aeg ei ole. Usalda rohkem oma kogemusi ja teiste inimeste mõtteid.

Suurepärane aasta selleks, et luua endale uusi tutvusi tööalases elus. Siiski jälgi seda, et Sa ei ümbritseks ennast negatiivsete või pahatahtlike inimestega. Saladustega tasub sellel aastal olla väga ettevaatlik, vastasel korral võidakse saadud informatsiooni Sinu vastu ära kasutada.




Raha

Rahaasjades peaks see aasta olema üsna edukas aeg. Rohkem tuleb keskenduda sellele, et oma tööasjad õigeaegselt ja kiiresti tehtud saaksid. Mida rohkem Sa ennast tööalases elus pingutad, seda paremaid rahalisi saavutusi oled suuteline saavutama.

Ära eelda seda, et suudaksid sellel aastal kiiresti rikastuda. Seda ei juhtu. Eriline rõhk tulebki panna sellele, et tagada endale rahaasjades suurem stabiilsus ja järk-järguline kasv.

Oma teadmisi ja oskusi tasuks täiendada. Seeläbi lood endale eeliseid ja võimalusi. Samuti aitab see Sind eemale hoida kõikvõimalikest mõttetutest riskidest.

Investeeringute tegemisel tasub olla sellel aastal väga ettevaatlik. On oht, et seod ennast kahtlaste finantsskeemidega ja raiskad asjatult oma raha. Ka ei ole sellel aastal hea aeg teha mõttetuid kulutusi asjadele, mida Sa tegelikult üldse ei vaja.

Hoidu kõikvõimalikest hasartmängudest. Ka oleks parem hoiduda laenude võtmisest, kui see just hädavajalik ei ole. Kui võtad sellel aastal laenu, võib Sul tekkida probleeme tagasimaksetega.

Hoia oma silmad lahti, sest Sulle võib avaneda uus võimalus lisaraha teenimiseks. Samas pead jälgima seda, et endale lisatöö võtmisel ei kannataks Sinu põhitöö.

Draakon premeerib väga heldelt Sind siis, kui püüad oma rahaasju hästi korraldada. Draakonile ei meeldi asjatu kulutamine, mistõttu tuleb Sul olla kulutamiste juures ettevaatlik. Siiski ei tasu raha kulutamist täielikult lõpetada, sest raha peab olema pidevas liikumises, et seda ka juurde teenida.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Elukoha horoskoop


Kas Sinu nimi sobib eluteega kokku? + Millest räägib Sinu nimi?


Armastuse soodsad ajad


Kausid (6 tk) (17,5 cm)


Kaelakee: rubiin tsoisiit (anioliit)


Söögiriistade komplekt (24 tk) - Velaze


Seinakaunistus: makramee


Kausid (6 tk) (maht 800 ml)


Päikesepüüdja: 4 tk


Kaelakee: kaalud


Kõrvarõngad: koaalad


Seinakell



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused