2024. aasta Kitsele hiina astroloogia järgi

Aasta mõjud kõikidele märkidele

Puu draakoni aasta saab alguse 10. veebruaril 2024 ja kestab kuni 28. jaanuarini 2025.

Tegemist on kasvu, arengu ja tasu aasta. Kõik need, kes on valmis ennast pingutama, saavad sellel aastal ka väärilise tasu. See aasta toob muutusi paljude inimeste ellu. Need muutused on küllaltki äkilised ja tulised, kuid samas väga positiivsed.

Aasta võimaldab esile tuua oma juhtimisoskusi. Samas juhtimine eeldab ka vastutust. Kõik, kes oma võimu kuritarvitama hakkavad, saavad valusalt vastu näppe.

Paika tuleks panna pikemaajalised sihid ja plaanid. See aitab eesmärkide poole kõige kindlamalt liikuda.

Draakoni üheks märksõnaks on rikkus. Väga paljudel inimestel on võimalik sellel aastal oma majanduslikku seisu parandada. Tasuks teha suuremaid jõupingutusi selleks, et vabaneda kõikvõimalikest võlgadest.

Loomulikult ei jää ka sellel aastal tulemata raskused ja takistused. Samas pakub Draakon vastupidavust ja sihikindlust, mis aitab raskusi ületada.

Inimesed on julgemad ja ettevõtlikumad. Julgemalt tasuks kinni haarata kõikidest avanevatest võimalustest.

Puu-element toob sellesse aastasse stabiilsust ja rahulikku meelt. Puu-element sunnib inimesi mõtlema pikemalt ette, et seeläbi tagada pikemas perspektiivis stabiilsus ja vastupidavust.

2024. aasta positiivsetest mõjudest saavad kõige enam osa Ahvid, Kuked ja Sead. Järgnevad Pühvlid, Jänesed, Kitsed ja Koerad, kellele ei ole see aasta vast just kõige kõige parem, kuid siiski väga heade mõjudega.




Aasta üldmõjud Kitsele

See aasta toob Sinu ellu arvatavasti kaasa mitmesuguseid muutusi. Samas võid olla kindel, et muutused tagavad Sulle edaspidiseks üsna hea käekäigu. Ka kulgevad Sinu ettevõtmised sellel aastal päris hästi, mistõttu on Sul võimalik sellel aastal palju korda saata.

See aasta on Sulle võimaluste aeg, mida ei tasu kasutamata jätta. Olenemata sellest, et paljud ootamatud olukorrad tekitavad negatiivseid emotsioone, võid olla kindel, et lõpptulemusena saavutad soovitud tulemused.

Ei tasu alustada uute ettevõtmistega enne, kui vanad kohustused on tehtud.

Kasuta julgemalt ära oma leidlikkust ja loomingulisust, see aitab Sul ka kõige keerulisemates olukordades saavutada väga häid tulemusi.

See aasta toob Sinu jaoks kaasa muutus tööalases elus, elukohas ja suhtlusringkonnas. Need muutused saavad olema kasulikud, mistõttu mine nendega julgemalt kaasa.

Kuula rohkem oma sisetunnet, see aitab sellel aastal paremaid otsuseid langetada. Siiski tasub vältida kiirustamist. Seeläbi väldid suuremaid probleeme.

Üldiselt on see aasta Sulle soodne, kuid kõik ei lähe sugugi ilma raskusteta. Pead oma tahte kehtestama, seeläbi jõuad ka soovitud tulemusteni.

Püüa hoida suhteid teiste inimestega võimalikult headena. Teiste inimeste toetus ja abi on see, mis aitab Sind paljudest keerulistest olukordadest välja.

Ära lase kiusatustel ennast valele teele suunata. Mõtle hoolikalt, milliste asjadega oled ennast sidumas. Aasta teine pool võib selles osas olla tavalisest raskem ja ohustada Sinu rahalist heaolu.

Et edu saavutada, tuleb sellel aastal kõvasti tööd teha. Draakon hindab väga seda, kui liigud kõikvõimalikele takistustele vaatamata oma eesmärkide poole. Võimalik, et pead oma tempot veidi kiirendama, sest seeläbi saad osa kõikidest uutest võimalustest.

Püüa oma ettevõtmisi korraldada nii, et delegeerid kohustusi ka teistele inimestele. Kõike ei pea alati ise tegema.

Teiste inimestega suhtlemisel püüa rõhk panna oma diplomaatilistele oskustele, seeläbi väldid mitmesuguseid probleeme.




Töö

Tööalases elus toob see aasta arvatavasti Sinu ellu tavalisest suurema konkurentsi. Ambitsioonikad kolleegid ei lase Sul praktiliselt hetkekski lõõgastuda. Seetõttu tuleb Sul teha päris suuri jõupingutusi, kui soovid tööalases elus edu saavutada.

Mida raskem on Sul eesmärkide poole liikuda, seda tõenäolisemalt saavutad just selle, mida oled soovinud. Pead jälgima seda, et Sa ei püüaks juhtkonnale liialt meelepärane olla. See võib tekitada pahameelt kolleegides, mistõttu võidakse Sulle hakata kaikaid kodaratesse loopima.

Ole julgemalt valmis initsiatiivi haarama, samas ei tasu oma võimed ja oskused tahaplaanile lükata. Õige lähenemine kõikvõimalikele tööalastele ettevõtmistele aitab kaasa soovitud tulemuste saavutamisele ja rikkalikele kogemustele.

Pane tööalases elus paika täpsed prioriteedid, see aitab paremini plaane koostada ja eesmärkide poole liikuda. Kui oled hakanud tundma, et tööalane elu ei taga Sulle enam sellist heaolu, mida Sa oleksid soovinud, siis võib-olla tasub ette võtta töökoha vahetus. Selles osas peaks olema aasta algus oluliselt parem aeg.

Muutused ei ole tööalases elus kerged. Oled tavaliselt konservatiivne ning uutest ideedest eriti kergekäeliselt kinni ei haara, samas sellel aastal tasuks selles osas siiski teha järeleandmisi.

Ole julgemalt valmis oma teadmisi ja oskusi täiendama. Haara kinni kõikidest võimalustest, kui Sulle pakutakse koolitusi, enesearendust vms. võimalusi.




Raha

Rahaasjades ei ole Sul oodata kiiret rikastumist. Samas on Sul sellel aastal siiski võimalik saavutada materiaalses elus suurem stabiilsus ja koguda ka veidi sääste.

Hoidu sellest, et sellel aastal suuremaid summasid kulutama hakkaksid. Oma ostusid tasub pikalt ette planeerida ja kui suurte rahasummade kulutamine hädavajalik, siis loomulikult tee oma ost ära.

Oma raha kulutamine tarbetutele pisiasjadele võib Sinu eelarvesse tõsise augu tekitada. Tasub hoolikalt kaaluda, kas üks või teine asi on ikka Sulle vajalik.

Igasuguste vaieldavate rahaliste olukordade korral on tasub kuulata oma sisehäält, hinnata kõikvõimalikke eeliseid ja kahjusid.

Üldiselt peaks Sinu konservatiivne suhtumine ja tarkus kaitsma Sind rahaliste probleemide tekkimise eest. Siiski võib aeg-ajalt tekkida Sul spontaanne soov oma kulutusi suurendada. Seda tasub vältida.

Mõtle rohkem oma investeeringute peale. Kõikvõimalikud targalt tehtud investeeringud peaksid ennast ära tasuma juba aasta teises pooles.

Oled väga edukas rahalistes asjades siis, kui alustad näiteks äritegevusega. Siiski tasub selles osas kõiki poolt- ja vastuargumente põhjalikult kaaluda.

Ära lase endale rahaasjades pähe istuda. Mõtle hoolikalt, kas üks või teine asi ikka on Sinu huvides. Seeläbi hoiad ennast eemale paljudest ebameeldivustest.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aastahoroskoop - 75 lehekülge


Töö ja raha aastahoroskoop


Kas sobime kokku?


Taro kaardid: Oracle of the Roses (koos raamatuga)


Skulptuur: lapseootus


LED küünlad (3 tk)


Kaelakee: süda ja ingli tiivad


Taro kaardid: A Jane Austen Tarot (koos raamatuga)


Seinapilt lõuendil või kapal: keerdviljak


Taro kaardid: White Light Oracle (ainult kaardid)


Seinakaunistus: kameeleon


Lamp



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused