2024. aasta Rotile hiina astroloogia järgi

Armastus

Armastuse vallas peaks aasta olema päris positiivne. Oled väga kirglik ning püüad oma armuelule rohkem tähelepanu pöörata. Romantilised sündmused on Sulle olulised ning leida võimalusi partneriga tavalisest enam romantikast osa saada.

Olenemata sellest, mis seisus Sinu suhe on, toob see aasta suhtesse muutusi. See aitab ületada kõikvõimalikke raskusi ja annab uusi võimalusi suhte arenguks. Oluline nendest võimalustest kinni haarata ja muutustega julgemalt kaasa minna. Kui hakkad muutustele vastu seisma, muudab see Sinu olukorra oluliselt keerulisemaks.

Kui Sinu suhe ei ole veel jõudnud abieluni, siis sellele tasuks nüüd rohkem mõtlema hakata. Sellel aastal loodud abielu tõotab tulla õnnelik, kestev ja õitsengut pakkuv.

Oma partnerile tuleks kindlasti rohkem tähelepanu pöörata. Ühised avameelsed vestlused aitavad suhet olulisel määral tugevdada. Koos partneriga tasuks paika panna pikemaajalised plaanid ja sihid. See aitab suhet tugevdada ning tagab mõlemale osapoolele suurema kindlustunde.

Aasta alguses võib armuelus olla palju probleeme ja erimeelsusi. Need tuleks kiiresti lahendada ning mitte jätta probleeme tähelepanuta. Aasta keskpaiku hakkavad asjad paranema ning sügise poole peaks olema juba suhe oluliselt stabiilsem ja tugevam.

Kui oled vallaline tasuks oma silmad lahti hoida. Uusi tutvusi tekib päris palju, kuid ära torma nendes kinnihaaramisel. Mõtle hoolikalt, kas üks või teine inimene Sulle ikka tõeliselt sobib. Selles vallas tasub usaldada oma sisetunnet.

Vähemalt korra aastas tasuks koos partneriga minna välisreisile. Vali sihtpunktiks koht, kus nii Sina kui ka Sinu partner ennast tõeliselt hästi saaksite tunda.




Tervis

See aasta peaks tervise vallas olemas olla üsna hea aeg. Mingeid erilisi suuremaid probleeme tekkida ei tohiks. Siiski tasub olla ettevaatlik sellega, et Sa ennast üle ei pingutaks. Pidev stress ja närvilisus muudab Su väga tundlikuks kõikvõimalike haiguste suhtes.

Sellel aastal võivad ägestuda mõningad kroonilised haigused.

Tee suuremaid jõupingutusi selleks, et hoida suuremad emotsionaalsed probleemid oma elust eemal. Eelkõige tasuks ennast ümbritseda ennast inimestega, kelle läheduses ennast hästi saad tunda.

Oma immuunsussüsteemi tugevdamine ja stressitaseme madalana hoidmine peaksid olema Sinu ühed peamised eesmärgid. Õpi lõõgastuma ja puhkama. Rohkem tasuks viibida looduses, seeläbi saad juurde uut energiat vähendad võimalikke pingeid.

Kriitilise pilguga vaata üle oma eluviis. Kindlasti tasuks suurendada oma kehalist aktiivsust, lisa oma päevakavasse jalutuskäike, trenniaegu vms. Ka tuleks kriitilise pilguga üle vaadata oma toiduvalik. Kindlasti on selles osas midagi, mida annab muuta.

Kõikvõimalikest ekstreemsustest tasuks sellel aastal hoiduda, sest vigastuste tekkimise oht on tavalisest palju suurem.




2024. aasta Rotist mehele

See aasta viib Sind arvatavasti mitmesuguste selliste sündmuste keskele, mis nõuavad Sinult kiiret otsustamist. Pead olema valmis selleks, et ületada tuleb paljusid raskusi. Tee endast kõik olenev selleks, et probleemid ja raskused kiiresti ületatud saaksid.

Sulle avanevad paljud uued võimalused, kuid Draakon jälgib tähelepanelikult seda, et Sa ei võtaks vastu mõtlematult kõiki uusi pakkumisi. Sellistes olukordades tuleb säilitada kaine mõistus ning kõik olulised asjad täpselt läbi mõelda. Seeläbi väldid probleeme ja ka rahalisi kaotusi.

Jälgi tähelepanelikumad seda, milliste inimestega oled sellel aastal ümbritsetud. On oht, et mõned kõige paremad sõbrad või tuttavad võivad muutuda sellel aastal tavalisest palju kadedamaks. See võib takistada Sul edu saavutamist. Selliste inimestega ei pea küll suhteid lõpetama, kuid nendest tasub sellel aastal rohkem eemale hoida.

Püüa tööalased suhted toimivatena hoida, vastasel korral on oht, ent intriigide võrgustik võib lõpuks viia isegi töökoha kaotamiseni.

Suurepärane aasta selleks, et ellu viia muutusi ja haarata kinni eneseteostuse võimalustest. Võiksid rohkem keskenduda oma kutseoskuste parandamisele. Õpi juurde midagi uut ning näita välja oma loomingulisi oskusi.

Aasta algus võib kujuneda mõnevõrra ebastabiilseks, seda eriti just isiklikus elus. Sügiseks peaksid asjad juba oluliselt paremini toimima hakkama.

See aasta toob Sinu ellu palju uusi kohtumisi ja uusi tutvusi. Seetõttu on see aasta suurepärane aeg tutvuste otsimiseks vallalisele Rotile.

Püüa olla sellel aastal avatud ja jaga julgemalt oma ideid ka teistele inimestega.

Ära mingil juhul unusta oma tervise eest hoolitsemist. Ka oma sisemise maailma ja emotsionaalse stabiilsuse eest tuleb sellel aastal rohkem hea seista. Kuna see aasta saab olema sündmusterohke, kaasneb sellega ka väsimus ja pidev stress. Väga olulisel kohal on puhkus ja lõõgastumine.

Ehkki Sul on sellel aastal väga suur soov oma tutvusringkonda laiendada, pead jälgima seda, et Sa oma vanu sõpru ja tuttavaid seetõttu tähelepanuta ei jätaks. Inimsuhete vallas on oluline rõhk panna diplomaatiale ja huumorimeelele. See aitab nii mõnedki probleemid hiljem ära hoida.




2024. aasta Rotist naisele

Oled suuteline sellel aastal saavutama edu praktiliselt igal elualal. Suurepärane aeg tööalastele ettevõtmistele keskendumiseks ja äritegevusega tegelemiseks. Ka loomingulised ettevõtmised peaksid sellel aastal Sulle väga häid tulemusi tagama.

Aasta esimesel poolel alustatud tegevused toovad edu aasta teises pooles. Eriti suurt edu on oodata neil, kes töötavad juhtivatel kohtadel. Just nemad suudavad oma eesmärkide saavutamiseks kõige rohkem ära teha ja luua meeskonna, kes ühiselt eesmärkide poole liigub.

Oled sellel aastal väga aktiivne suhtleja, oskad oma sõnu kasutada, mistõttu leiad endale poolehoidu ka kõige keerulisemates situatsioonides.

Sellel aastal tasuks rohkem jõupingutusi teha selleks, et oma teadmisi ja oskusi täiendada. Ole julgemalt valmis kinni haarama kõikvõimalikest võimalustest, mis võimaldavad Sul omandada uusi oskusi ja teadmisi.

Suudaksid sellel aastal oluliselt paremini läbi lüüa siis, kui oleksid alandlik. Uhkusele rõhku panna ei tohi, see võib valusalt kätte maksta.

Võimalik, et aasta teine pool toob Sinu isiklikku ellu mõningaid pettumusi. See kehtib just armuasjades. Pead oma partneriga siis väga ettevaatlikult suhtlema ning mõtle hoolikalt, mida ütled ja kuidas ütled. Nii mõnedki situatsioonid on sellised, kus Sinu enda käitumisest sõltub, kuidas asjad edasi liiguvad.

Oma partnerlussuhtes tuleks partneriga suhtlemisel olla kannatlikum ja hoolivam. Rohkem tasub teha jõupingutusi selleks, et muuta oma suhe mitmekesisemaks ja huvitavamaks.

Püüa rohkem tegeleda ka oma hobidega. Kasuks tuleks uute eluvaldkondade tundmaõppimine, sest see aitab Sul oma elu oluliselt mitmekesistada.

Suvekuudel võta kindlasti aeg maha, sest Sinu energiavarud võivad olla siis üsna otsakorral.

Kui oled vallaline, siis sellel aastal on Sul tavaliselt mõnevõrra paremad võimalused kohtuda mõne erilise inimesega. Siiski tasub suhte loomisel olla mõnevõrra ettevaatlikum ja varuda rohkem aega.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Armastuse ja suhete aastahoroskoop


Sobivus perekonnaliikmega


Elusündmuste ennustamine nime transiittähtede järgi


Taro kaardid: Seasons of the Witch: Samhain Oracle (koos raamatuga)


Porsche 550 A Spyder


Kaelakee: oonüks


Kaelakee: merihobuke


Seinakell: paabulind


Kausid (15 cm) (4 tk)


Seinapilt lõuendil või kapal: päikesetõus rabas


Lamp


Seinapilt lõuendil või kapal: päikesetõus rabas



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.



Lehed ( 2 / 2 ): « Eelmised1 2

Seotud postitused