2024. aasta Rotile hiina astroloogia järgi

Aasta mõjud kõikidele märkidele

Puu draakoni aasta saab alguse 10. veebruaril 2024 ja kestab kuni 28. jaanuarini 2025.

Tegemist on kasvu, arengu ja tasu aasta. Kõik need, kes on valmis ennast pingutama, saavad sellel aastal ka väärilise tasu. See aasta toob muutusi paljude inimeste ellu. Need muutused on küllaltki äkilised ja tulised, kuid samas väga positiivsed.

Aasta võimaldab esile tuua oma juhtimisoskusi. Samas juhtimine eeldab ka vastutust. Kõik, kes oma võimu kuritarvitama hakkavad, saavad valusalt vastu näppe.

Paika tuleks panna pikemaajalised sihid ja plaanid. See aitab eesmärkide poole kõige kindlamalt liikuda.

Draakoni üheks märksõnaks on rikkus. Väga paljudel inimestel on võimalik sellel aastal oma majanduslikku seisu parandada. Tasuks teha suuremaid jõupingutusi selleks, et vabaneda kõikvõimalikest võlgadest.

Loomulikult ei jää ka sellel aastal tulemata raskused ja takistused. Samas pakub Draakon vastupidavust ja sihikindlust, mis aitab raskusi ületada.

Inimesed on julgemad ja ettevõtlikumad. Julgemalt tasuks kinni haarata kõikidest avanevatest võimalustest.

Puu-element toob sellesse aastasse stabiilsust ja rahulikku meelt. Puu-element sunnib inimesi mõtlema pikemalt ette, et seeläbi tagada pikemas perspektiivis stabiilsus ja vastupidavust.

2024. aasta positiivsetest mõjudest saavad kõige enam osa Ahvid, Kuked ja Sead. Järgnevad Pühvlid, Jänesed, Kitsed ja Koerad, kellele ei ole see aasta vast just kõige kõige parem, kuid siiski väga heade mõjudega.




Aasta üldmõjud Rotile

Oled tavapäraselt väga vastupidav ja sihikindel inimene, oled ettevaatlik ning väldid rutakate otsuste tegemist, olles asjatundlik ja tasakaalukas. Samas 2024. aastal on Rotile pakkuda mitmesuguseid suuri katsumusi, mis võivad tavapärase eluviisi Sinu jaoks kahtluse alla seada. Kõik, mille oled enda jaoks aastate jooksul paika saanud, võib hävida. Samas ei tohiks Sa meelt heita, sest kõik sellised muutused on pikemat perspektiivi silmas pidades väga positiivset laadi. Oluline on see, et oleksid ka sellel aastal sihikindel ja näitaksid välja julgust kõikide nende asjade juures, mis on Sulle olulised. Edu ootab neid Rotte, kes on valmis riskima.

See aasta toob Sinu ellu mitmesuguseid eredaid ja huvitavaid sündmusi. Muretseda ei tohi, sest kõik esilekerkivad sündmused on Sulle tegelikult kasulikud. Jõupingutusi tuleks teha kõikides eluvaldkondades, see toob pikapeale õitsengu ja harmoonia.

See aasta toob Sinu ellu mitmesuguseid muutusi. Mida kiiremini nendega kohaneda suudad, seda parem Sulle, sest see aitab negatiivseid energiaid ära hoida.

Tormakate otsuste tegemisest tasub sellel aastal kaugelt mööda vaadata. Oma otsused tuleks hoolikalt läbi mõelda ning vältida tuleks kiirustamist. Pane enda jaoks paika pikemaajalised plaanid, sest see aitab paremaid otsuseid langetada.

Sinu katsumused on sellel aastal seda suuremad, mida ebastabiilsem Sinu elu on. Kõikvõimalikult pikale veninud konfliktid lähedastega, tööalased pinged ja muu selline tekitab Sulle palju probleeme ka sellel aastal ja pidurdab edasiliikumist.

Pea meeles, et ka kõige keerulisematest olukordadest on olemas alati väljapääs, pead olema valmis ainult tegema vastavaid kohandusi, et soovitud tulemusteni jõuda. Ära karda riske võtta, kuid seda tuleb teha hoolikalt, kõiki poolt- ja vastuargumente hoolikalt analüüsides.




Töö

See aasta pakub Sulle tööalases elus palju võimalusi selleks, et välja jõuda seatud eesmärkideni. Näita välja oma intellektuaalsed võimeid ja leidlikkust. Oled kõikvõimalike takistuste ületamisel väga sihikindel ning jõuad välja soovitud tulemusteni. Töökus, ambitsioonikus ja riskivalmidus on need, mis aitavad Sul sellel aastal tööalases elus väga suurepäraseid tulemusi saavutada.

Suure tõenäosusega toob see aasta Sinu tööalasesse ellu ka palju takistusi. Ka tuleb arvestada sellega, et oled ümbritsetud paljude nende inimestega, kes ühel või teisel viisil püüavad Sind teelt kõrvale juhtida. Jää endale kindlaks ja keskendu oma plaanidele.

Ära mingil juhul keeldu huvitavatest pakkumistest, mida see aasta Sinu ellu toob, seda isegi siis, kui need on seotud suuremate muutustega Sinu elus.

Suurimad muutused võivad tööalases elus esile kerkida suvekuudel. See võib tähendada töökohavahetust, uude elukohta kolimist või muud sellist. Ära karda muutusi, sest pikemas perspektiivis tagavad need Sulle suurema stabiilsuse ja ka rahalise õitsengu.

Draakoni energia toidab sellel aastal Sinu loomingulist potentsiaali. Rohkem tasuks tegeleda asjadega, mis aitaksid Sul oma inspiratsioonienergial esile tõusta.

Uuri julgemalt kõikvõimalikke uusi ja alternatiivseid tööalaseid või äritegemise viise, täienda oma oskusi, läbi koolitusi. Kõik see aitab karjääriredelil efektiivsust suurendada ja ka edasi liikuda.

Pööra tööalastele suhetele rohkem tähelepanu. Arenda uusi tutvusi, kuid ära unusta vanu sidemeid. Mida paremini suhted kolleegidega toimivad, seda kergemini saad tööalases elus edasi liikuda.

Eelkõige on sellel aastal eelistatud need Rotid, kes töötavad kunsti, kommunikatsiooni või kaubanduse valdkondades. Ka on Draakoni poolt väga soositud need, kes töötavad teaduse ja infotehnoloogia valdkondades.




Raha

Rahaasjades peaks see aasta olema Sulle üsna edukas. Oled leidlik ning hoolikas oma rahaasjade korraldamisel. Mõtled hoolikalt sellele, millistele asjadele kulutada ja millistele mitte. Väldi tormakust.

Peaksid olema sellel aastal väga tähelepanelik võimalike petturitega. Sind võidakse hea jutu ja šokeerivate avaldustega valitud teelt kõrvale juhtida. Selles osas ole tähelepanelik ning püüa uudistega kursis olla, millised petulained parasjagu käimas on. Rohkem tasuks sellekohastele teemadele tähelepanu juhtida ka oma pereliikmetele ja eriti vanematele inimestele, et nemadki oskaks pettureid ära tunda.

Sellel aastal oled Sa väga tähelepanelik ning püüad otsida uusi võimalusi sissetuleku suurendamiseks. See peaks Sul ka päris hästi õnnestuma, kui Sul jätkub piisaval määral tahtejõudu, et alustatu lõpule viia.

See aasta on aeg, kus võiksid julgemalt välja näidata oma andeid ja oskusi ka ettevõtlusega tegelemisel. Võimalik, et loomingulised hobid võivad hakata tootma Sulle ootamatut tulu.

Kui soovid lisaraha teenida näiteks kinnisvara ostmiseks, siis tuleb olla valmis ka riske võtma.

Oled sellel aastal väga põhjalik ning muutusi Sa ei karda. Draakon hindab sellist käitumist ning toob arvatavasti Sulle ootamatu sissetuleku kasvu.

Vajad märkimisväärsel hulgal energiat, et kavandatud plaanid rahaasjades ka ellu viia.

Rohkem tasuks ka tööalases elus ennast pingutada, sest seeläbi on Sul head võimalused sissetuleku kasvuks.

Kuigi loteriivõidu tõenäosus oleks sellel aastal suur, ei tasu ainult sellele siiski lootma jääda. Aeg-ajalt võib hasartmänge mängida, kuid liialdusi tuleb vältida.

Kui Sul on suuri võlakohustusi, tasuks sellel aastal ennast pingutada selle nimel, et nendest võlgadest vabaneda. See aitab parandada edaspidiseid võimalusi ning loob Sulle võimaluse edaspidi rahaasju paremini korraldada.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aastahoroskoop naisele


Sünnihoroskoop + Isiksuse analüüs hiina astroloogia järgi


Inimese numeroloogiline sünnitabel


Skulptuur: muusik


Vaas


Kaelakee: tiigrisilm


Kaelakee: ema ja tütar


Kaelakee: opaal


Päikesepüüdja


Käevõru: tiigrisilm


Nukk Annelie


Kristall: bretšastunud jaspis hematiidiga



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused