2024. aasta Tiigrile hiina astroloogia järgi

Armastus

Armastuse vallas toob see aasta Sinu ellu palju positiivset. Võimalikud on mitmesugused kiired muutused armuelus, kuid need peaksid olema kõik väga positiivset laadi.

Kui oled vallaline, siis toob see aasta Sinu ellu mitmesuguseid kiirestiarenevaid muutusi ja arenguid. Need on väga positiivset laadi, mistõttu tasub hoida oma silmad lahti, et tekkivatest võimalustest õigeaegselt osa saada.

Tutvuste loomisel tasub olla ettevaatlik ja valiv, et seeläbi välja jõuda parimate tulemusteni.

Armuelus tasub sellel aastal teha suuremaid jõupingutusi selleks, et oma suhe harmoonilisemaks ja tugevamaks muuta. Väga olulisel kohal on ausus ja avatus. Ära lase võimalikel kahtlustel esile kerkida.

Aasta esimene pool peaks olema oluliselt parema mõjuga, mistõttu tasub siis olulisemad sammud ellu viia.

Kui Sinu suhe ei ole kulgenud viimasel ajal võib-olla kõige paremini, siis see aasta võib selle suhte äkilise lõpuni viia. Kui soovid oma suhet parandada ja päästa, siis tuleks alustada kohe aasta alguses vajalike jõupingutustega.

Et armuasjad sellel aastal hästi toimida saaksid, tasuks rõhku panna: tee partnerile kingitusi, arenda avatud vestlusi, too suhtesse midagi uut ja näita partneri tegevuste vastu suuremat huvi.

Suvekuudel võiksid aja maha võtta ning minna mõnele väga meeldivale reisile. See annab juurde väga positiivset energiat.




Tervis

Tervise vallas peaks see aasta olema Sulle üsna positiivne, mingeid erilisi suuremaid probleeme tekkida ei tohiks. Siiski tasuks oma nõrkadel kohtadel rohkem silm peal hoida.

Oma toiduvalik tasuks kriitilise pilguga üle vaadata. Jälgi seda, et Sul oleks igapäevaselt piisavalt uneaega ja et tööalaste kohustuste kõrval jääks Sul piisaval aega ka puhkamiseks.

Spordiga tegelemine või õues tegutsemine tulevad ainult kasuks ning aitavad stressiga paremini toime tulla.

Oma välimuse eest võiksid samuti rohkem hea seista. See on Sinu visiitkaart ning aitab Sul ennast oluliselt kindlamana tunda.

Tõsisemaid haigestumisi sellel aastal oodata ei ole, kuid väiksemad vigastused on siiski üsna tõenäolised. Haigusnähtude tekkimisel asu kohe tegutsema, vajadusel pöörduge koheselt arsti poole. Mida kiiremini jaole saad, seda parem.

Eelkõige tuleks Sul sellel aastal tähelepanu pöörata oma emotsionaalsele seisundile. Püüa oma emotsioonid kontrolli all hoida, see aitaks Sul sisemist tasakaalu paremini säilitada. Tasub liikuda looduses ning matkata üksinda. Seeläbi suudad oma energiavarusid paremini taastada ning mõtteida argiasjadelt kõrvale viia.

Suurepäraselt sobivad Sulle sellel aastal kehahooldusega seotud tegevused: massaaž, sauna- ja spaakeskuste külastused jne.




2024. aasta Tiigrist mehele

Sellel aastal peaksid olema Sinu energiavarud tavalisest palju suuremad. Sul on erakordselt suur tahe välja jõuda nende tulemusteni, mille oled endale sihiks seadnud. Ka on Sul piisavalt inspiratsiooni, et viia ellu omaloomingulisi projekte.

Kõikvõimalikud positiivsed saavutused peaksid andma Sulle piisaval määral uut energiat ka edaspidiseks tegutsemiseks. Pead ainult jälgima seda, et Sa ei muutuks liialt uhkeks ja edevaks.

Oluline on see, et kasutaksid maksimaalselt ära oma oskusi ja võimeid, vastasel korral võib olla tulemuseks ebaõnnestumine. Oma ettevõtmisi tuleb hoolikalt planeerida ja läbi mõelda, seeläbi jõuad soovitud tulemusteni. Draakon karistab väga rangelt neid, kes muutuvad ülbeks või tähelepanematuks.

Rohkem tasuks tegeleda ka kõikvõimalike sotsiaalsete küsimustega ja inimsuhete arendamisega. Mida paremini Sul õnnestub oma tutvusrinkonna laiendamine, seda edukam oled ka oma tööalastes ja ärilistes asjades.

Teiste inimestega suhtlemisel ole väga taktitundeline. Mõtle hoolikalt sellele, mida ütled ja kuidas ütled, vajadusel ole valmis tegema järeleandmisi. Rohkem tasuks ennast pingutada selle nimel, et taastada kontaktid oma vana tutvusringkonnaga.

Armuelus oled sellel aastal tavalisest pühendunum, püüad oma partneri mõttekäike rohkem mõista ja see annab võimaluse armuasjad paremini toimima saada.

Teiste inimestega uute tutvuste loomisel tasub usaldada rohkem oma sisetunnet. See aitab eemale hoida negatiivsetest inimestest, kes edaspidi võiksid Sind kahjustama hakata.

Võimalik, et aasta esimene pool võib olla Sulle tavalisest keerulisem, siis on ka Sinu kohustuste hulk tavapärasest suurem.

Rohkem tasuks keskenduda mitte ainult tööle, vaid ka enda arendamisele.

Sügise lähenedes hakkab tempo mõnevõrra vähenema ja siis on Sul võimalik leida rohkem aega ka puhkamiseks.




2024. aasta Tiigrist naisele

See aasta peaks kujunema väga huvitavaks ja põnevaks. Sündmused järgnevad üksteisele uskumatu kiirusega. See tähendab seda, et pead kiiresti kohanema kõikvõimalike muutustega. Ära püüa muutusi vältida, sest see lihtsalt kulutab energiat.

Sulle on oluline see, et saavutaksid iga hinna eest kõik oma tahtmised. Samas tasub sellel aastal vältida liialdusi, kuna see võib kaasa tuua ebameeldivusi. Oled sellel aastal väga edukas siis, kui kasutad julgemalt ära oma andeid ja oskusi kõikvõimalikes eluvaldkondades. Ära karda riske võtta, sest see aitab igapäevast rutiinsust paremini vältida. Riskide võtmisel tasub muidugi liialdusi vältida.

Aasta algus võib olla Sulle emotsionaalselt mõnevõrra koormav. Samas on Sul piisaval määral energiat, et kõik oma plaanid ja ideed just aasta esimesel poolel ellu viia.

Aasta lõpupoole tasub rohkem tegeleda kõikvõimalike tööalaste kohustustega. Siis võivad esile kerkida mõningad probleemid inimsuhetes, mistõttu tuleb olla tähelepanelik ja kõikvõimalikud konfliktsituatsioonist kiiresti lahendada.

Suure tõenäosusega laieneb Sinu tutvusringkond sellel aastal märkimisväärselt. See aitab Sul edaspidi oma ettevõtmistega paremini edasi liikuda. Siiski tasub hoolikalt jälgida, milliste inimestega ennast ümbritse. Hoidu negatiivsetest inimestest.

Sellel aastal on Sulle mõnevõrra keeruline peamiste eesmärkide paikapanemine. See võib tähendada seda, et kulutad oma energiavarusid liialt palju mõttetutele asjadele, kuna Sa ei keskendu ühele tegevusele.

Armastuse vallas võib see aasta tuua kaasa mõningaid probleeme, mis on peamiselt tingitud Sinu isekusest ja liigsest keskendumisest tööalastele asjadele. Aasta teises pooles tuleks kindlasti sellele rohkem tähelepanu pöörata ning oma lähedaste inimeste jaoks rohkem aega leida.

Aasta keskel võta aeg maha ning mine koos partneriga puhkama. Oluline on ennast korralikult välja puhata, sest see toetab Sinu tervist ning parandab ka oluliselt armusuhet.

Ei ole välistatud sellel aastal kolimine uude elukohta või suurem remont kodus.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Horoskoop mehele


Numeroloogia kalender


Reisihoroskoop üheks kuuks


Puldiga juhitav robot


Kausid (12 cm) (6 tk)


Taro kaardid: The Witches


Päikesepüüdja: lind


Kaelakee: kaalud


Kausid (5 tk)


Kaelakee: shungiit (3 tk)


Seinapilt lõuendil või kapal: puud rivis


Seenekujulised kristallid: roheline aventuriin (7 tk)



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.



Lehed ( 2 / 2 ): « Eelmised1 2

Seotud postitused