2024. aasta Tiigrile hiina astroloogia järgi

Aasta mõjud kõikidele märkidele

Puu draakoni aasta saab alguse 10. veebruaril 2024 ja kestab kuni 28. jaanuarini 2025.

Tegemist on kasvu, arengu ja tasu aasta. Kõik need, kes on valmis ennast pingutama, saavad sellel aastal ka väärilise tasu. See aasta toob muutusi paljude inimeste ellu. Need muutused on küllaltki äkilised ja tulised, kuid samas väga positiivsed.

Aasta võimaldab esile tuua oma juhtimisoskusi. Samas juhtimine eeldab ka vastutust. Kõik, kes oma võimu kuritarvitama hakkavad, saavad valusalt vastu näppe.

Paika tuleks panna pikemaajalised sihid ja plaanid. See aitab eesmärkide poole kõige kindlamalt liikuda.

Draakoni üheks märksõnaks on rikkus. Väga paljudel inimestel on võimalik sellel aastal oma majanduslikku seisu parandada. Tasuks teha suuremaid jõupingutusi selleks, et vabaneda kõikvõimalikest võlgadest.

Loomulikult ei jää ka sellel aastal tulemata raskused ja takistused. Samas pakub Draakon vastupidavust ja sihikindlust, mis aitab raskusi ületada.

Inimesed on julgemad ja ettevõtlikumad. Julgemalt tasuks kinni haarata kõikidest avanevatest võimalustest.

Puu-element toob sellesse aastasse stabiilsust ja rahulikku meelt. Puu-element sunnib inimesi mõtlema pikemalt ette, et seeläbi tagada pikemas perspektiivis stabiilsus ja vastupidavust.

2024. aasta positiivsetest mõjudest saavad kõige enam osa Ahvid, Kuked ja Sead. Järgnevad Pühvlid, Jänesed, Kitsed ja Koerad, kellele ei ole see aasta vast just kõige kõige parem, kuid siiski väga heade mõjudega.




Aasta üldmõjud Tiigrile

See aasta peaks kujunema Sulle väga põnevaks ja huvitavaks. Aasta on täis huvitavaid sündmusi, mis ei lase Sul niisama käed rüpes istuda. Rohkem tuleks rõhku panna enesekindlusele, loogika kasutamisele ning ka oma sisetunde usaldamisele. Ainult nii on Sul võimalik oma eesmärkideni jõuda.

Stabiilsust on sellel aastal tavalisest palju vähem. Samas ei tohiks see Sulle eriti hirmutavana tunduda Vajalik on oma tegemistele täielikult keskenduda. Võimalik, et see aasta toob kaasa ka palju muutusi, mis nõuavad Sinult võib-olla teatud olukordades tavalisest enam riskide võtmist. Kui oled ambitsioonikas ja ettevõtlik, peaks selline asjade käik Sulle väga meeltmööda olema.

Võimalik, et see aasta toob kaasa ka mitmesuguseid väljakutseid. Ära võta raskusi väljakutsetena, vaid kui võimalust oma eluga edasi liikuda. Keskendu pigem sellel aastal võimalustele, mitte aga probleemidele.

Sul on võimalik oma majanduslikku seisu sellel aastal olulisel määral parandada. Leiad endale ka mõne uusi sissetulekuallikad, mis peaksid Sinu enesekindlust olulisel määral suurendama.

Kõikvõimalike tehingute tegemisele ja lepingute sõlmimisel tuleks jälgida seda, et Sa ei muutuks liialt tormakaks ja ei võtaks mõttetuid riske. Ka tasub oma isikuandmetega ettevaatlikumalt ringi käia.

Pane enda jaoks paika põhjalikud strateegiad ja tegevusplaanid, see aitab paremini soovitud eesmärkideni välja jõuda.

Ära sellel aastal kaota valvsust. Edukus võib Sind olulisel määral pimestada ja valitult teelt kõrvale kallutada. Ära lase teistel inimestel endale survet avaldada.

Sinu suurimad vaenlased sellel aastal on laiskus ja mõningane paanika.




Töö

Sulle on oluline see, et tööalaselt kõik plaanid ja ideed kiiresti ellu saaksid viia. Soovid kõike korraga ja kiiresti kätte saada, sellel aastal aga asjad päris nii ei lähe. Edu saavutamiseks tuleb palju pingutada ja ära teha põhjalikud ettevalmistustööd.

Tööalaselt toob see aasta suure kasvu, kuid see eeldab ka pühendumist ja oma kvalifikatsioonitaseme tõstmist. Niisama lihtsalt midagi kätte ei tule.

Arvatavasti toob see aasta Sulle tööalases elus kaasa ka palju muutusi. Võimalik, et pead hakkama tegelema päris uute kohustustega, muutub Sinu töö asukoht või toimuvad muud muudatused, näiteks kasvõi kollektiivis. Neid muutusi ei ole vaja karta, vaid neid tuleb võtta kui paratamatust.

Kui tunned ennast tööalases elus väsinuna ja kurnatuna ning Sulle võib-olla tööalane keskkond ei meeldi, siis oleks mõttekas alustada töökoha vahetamisega. Vanas kohas ei pruugi enam asjad eriti hästi laabuda ja need ei lähe ka aja möödudes paremaks.

See aasta peaks olema Sulle enneolematult edukas. Oluline on, see tooksid välja oma uuenduslikke ideid, erialaseid kogemusi ja näitaksid välja suurt enesekindlust.

Meeskonnatöö tegemisel tuleb olla mõnevõrra ettevaatlikum. Püüa oma emotsioonid paremini kontrolli all hoida ja väldi teiste inimeste teravate väljaütlemiste tõsiselt võtmist. Selliseid situatsioone võib sellel aastal tekkida päris palju. Suhted kolleegidega on Sulle väga olulised, mistõttu tuleks rõhk panna paindlikkusele.

Et tööalased kohustused pettumust ei valmistaks on mõttekas oma kohustusi ka teistega jagada. Ära püüa kõiki asju ise teha.

Usalda rohkem oma sisetunnet. See aitab kõige paremini esilekerkinud probleeme lahendada. Ole valmis julgemalt alustama mitmesuguste originaalsete projektide elluviimisega.




Raha

Rahalistes asjades on see aasta üsna hea aeg. Samas ära oota seda, et äkitselt rikastuksid, seda ei juhtu. Ainult raske töö ja täielik pühendumine viivad Sind soovitud eesmärkideni. Lisaks tuleb kasuks see, kui Sul on soov ennast arendada ja täiendada.

Riskantsetest seiklustest ja kahtlastest tehingutest tasuks kohe targu mööda vaadata. Draakon selliseid samme ei julgusta ega kiida ka heaks.

Sellel aastal võiksid teha suuremaid jõupingutusi selleks, et vabaneda kõikvõimalikest võlgadest. Kui see Sul täielikult ei õnnestu, siis vähemalt astu samme selle saavutamise suunas.

Suve lõpupoole võib Sinuni jõuda mingisugune ootamatu rahasumma, mida Sa ei oleks osanud oodata ja mis aitab olulisel määral elus edasi liikuda. See võib olla näiteks loteriivõit, ootamatu tööots, dividendid või ka näiteks pärandus.

Soovitav on sellel aastal rohkem rõhku panna eelarve koostamisele, selle jälgimisele ning säästmisele tervikuna. Suuremaid oste tasub teha pigem raha kogumisega kui laenu võtmisega.

Oma teadmisi ja oskusi tasuks Sul rahalistes asjades täiendada. See aitab teha edaspidi paremaid otsuseid, eriti just investeerimise vallas.

Mõtle rohkem sellele, kuidas Sinu üks või teine samm tulevikku mõjutab. See aitab Sul paremini oma rahaasju korraldada ja vältida suuremaid eksimusi.

See aasta on suurepärane aeg selleks, et tegeleda ka kinnisvaraküsimustega. Kui oled plaaninud kinnisvara müüa või osta, siis tasuks need plaanid täide viia. Siiski tuleb selleks varuda aega, et leida parim tehing. Võimaluse korral kasuta kinnisvara ostmisel-müümisel maakleri abi, seeläbi väldid hilisemaid ebameeldivusi.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Nimemuutuse mõju eluteele


Aastahoroskoop mehele


Aastahoroskoop (armastus ja suhted) ja numeroloogia - 39 lehekülge


Puldiga juhitav robot


Kott - Kalidi


Kaelakee: kalade tähtkuju


Tass: lehm


Kausid (5 tk)


Käevõru koljudega


Käevõru: roosa kvarts


Öökulli kujuke: labradoriit


Pehme mänguasi: paabulind



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused