Ruunide ennustus ajavahemikuks 06.02.2023. – 12.02.2023.a.

JÄÄR

Oled sellel nädalal väga tunnete küllane ning Sul on nende tunnetega raske toime tulla. Seetõttu tasubki inimsuhete vallas olla mõnevõrra ettevaatlikum. Suurepärane aeg võimalikeks loovateks tegevusteks. Sellel nädalal peaksid rahaasjades olema veidi ettevaatlikum, ära võta mõttetuid riske, mis võivad valusalt kätte maksta. Tööalases elus suudad ennast päris hästi teostada, kuid ära võta endale liialt palju kohustusi korraga kanda. Koduses elus väldi praegu suuremaid plaane.




SÕNN

Üldiselt suudad ennast sellel nädalal päris hästi teostada, kuid kipud olema pealiskaudne, mistõttu võib juhtuda, et pead nii mõnedki asjad hiljem uuesti ümber tegema. Teiste inimestega suhtlemisel oled tormakas, öeldes asju, mida hiljem kahetsed. Võimalik, et hakkad oma oskusi ja teadmisi alahindama. See võib jätta Sind ilma paljudest headest võimalustest. Hoia silm peal oma tervisel, selles vallas võivad ees oodata mõningad ebameeldivused.




KAKSIKUD

Sellel nädalal tasuks olla mõnevõrra ettevaatlikum suurte plaanide teostamisel. Asjad ei lähe nii hästi, nagu oleksid soovinud. See võib viia Sind ühel hetkel keerulisse olukorda. Vajaksid praegu rohkem enda ümber selliseid inimesi, kes oskavad Sind toetada ja julgustada. Üksinda on Sul raske peamiste eesmärkide poole liikuda. Jaga julgemalt oma mõtteid ja ideid. Leiad neile kindlasti toetajaid. Ära anna lubadusi, mida Sa täita ei suuda.




VÄHK

Oled sellel nädalal väga ettevõtlik, kuid kipud oma võimeid ülehindama. Hea aeg koduste tööde tegemiseks. Ka loovad ettevõtmised peaksid olema Sulle praegu väga meelepärased. Jälgi seda, et Sa oma energiavarusid mõttetult ei kuluta. Püüa neid rakendada ainult kõige olulisematele asjadele. Teiste inimestega suhtlemisel on oluline väärikus ja austus. Leia rohkem aega oma pere jaoks, nad vajavad praegu Sinu toetust julgustust.




LÕVI

Sellel nädalal tasuks rohkem aega leida oma perekonna jaoks. Ühised ettevõtmised tuleksid kasuks. Suure tõenäosusega oled ka ühiskondlikult sellel nädalal aktiivsem, mis aitab kaasa sellele, et lood endale edaspidiseks uusi võimalusi. Praegu ei ole hea aeg tormakuseks tööalastes asjades, kuna see võib hiljem valusalt kätte maksta. Varu oma ettevõtmisteks rohkem aega, sest nii jõuad eesmärkideni. Detailidega tasuks sellel nädalal olla hoolsam.




NEITSI

See nädal kujuneb Sinu jaoks päris heaks ja huvitavaks. Ära võta mõttetuid riske, sest need võivad valusalt kätte maksta. Vajaksid praegu rohkem aega puhkamiseks, et oma energiavarud seeläbi tasakaalus hoida. Hoia korras oma rahaasjad, sest selles vallas on võimalik mõningad probleemid. Teiste inimestega suhtlemisel väldi seda, et oma mõtteid peale surud. Sellekohane liigne jõulisus maksab hiljem valusalt kätte.




KAALUD

Sellel nädalal on Sul oma tunnetega raske toime tulla. See võib inimsuhetes mitmesuguseid arusaamatusi ja probleeme tekitada. See nädal ei ole hea aeg suuremate otsuste tegemiseks, kuna Sa näed asju liialt roosiliselt. Vajaksid praegu rohkem aega puhkamiseks ja lõõgastumiseks. Võimalik, et sellel nädalal tuleb Sul rahaasjades langetada mõni oluline otsus. Leia rohkem aega oma pere jaoks. Nad vajavad abi ja toetust.




SKORPION

Arvatavasti toob see nädal endaga kaasa mõne suurema kohustuse, millega võid ühel hetkel raskustesse sattuda. Seetõttu peaksid oma võimeid ja oskusi paremini hindama. Inimsuhete vallas kujuneb see nädal mõnevõrra keeruliseks, arusaamatused on kerged tekkima. Jälgi tähelepanelikult seda, et tööalased kohustused õigeaegselt tehtud saaksid. Ära võta praegu mõttetuid riske. Hea aeg selleks, et koduses elus kauaoodatud plaanid ellu viia.




AMBUR

Sinu ettevõtmised peaksid sellel nädalal päris hästi kulgema. Siiski tuleb jälgida seda, et Sa oma energiavarusid õieti hindaksid. On oht, et satud selles osas keerulisse olukorda. Teiste inimestega suhtlemine võib olla keeruline. Oled mässuline ja soovid oma soove teistele peale suruda. See võib väga valusalt kätte maksta. Oma igapäevased töökohustusi täida hoolsalt ja tähelepanelikult. Jälgi seda, et dokumendid oleksid õigeaegselt esitatud. Rahaasjades tuleks sellel nädalal olla väga ettevaatlik, väldi tormakaid otsuseid.




KALJUKITS

Oma eesmärkide nimel tuleb sellel nädalal tavalisest rohkem pingutada. Ehkki arvad, et asjad kulgevad hästi, siis tegelikult võivad ees oodata mõningad tagasilöögid ja seda väga ootamatutel hetkedel. Võimalik, et Sinu energiavarud ei ole praegu kõige suuremad, mistõttu võib Sind hakata kimbutama elutüdimus. Vajaksid praegu rohkem aega selliste tegevuste jaoks, mis oleksid Sulle meelepärased.




VEEVALAJA

Püüad sellesse nädalasse leida rohkem selliseid tegevusi, mis oleksid ebatavalised ja põnevad. Rutiinsus on Sulle vastumeelne. Praegu tasuks otsida võimalusi selleks, et oma ellu mõningal määral uusi väljakutseid tuua. Ära karda muutusi. Vajaksid praegu aega rohkem puhkamiseks. Sinu energiavarud ei ole kõige suuremad. Hoia silm peale oma tervisel, sest on oht haigestumiseks. Pereliikmed võivad vajada praegu Sinu abi ja toetust.




KALAD

Võimalik, et see nädal viib Sind mitmesuguste muutuste keskel. Sul on raske nendega kohaneda, kuid teist valikut pole. Vajaksid praegu rohkem aega puhkamiseks, et seeläbi raskustega paremini toime tulla. Ära anna teistele inimestele katteta lubadusi. Väga ettevaatlik peaksid olema nende inimestega, kes Sind kahtlastes tehingutesse kaasa sooviksid kiskuda. Vajaksid praegu ka rohkem aega selliste tegevuste jaoks, mis oleksid Sulle kõige meelepärasemad.



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Kuu horoskoop ja numeroloogia analüüs


Kahe kuu horoskoop (päevade lõikes)


Aastahoroskoop - 75 lehekülge


Käevõru: turmaliin ja zebra jaspis


Taro kaardid: The Wildwood Tarot (koos raamatuga)


Käevõru: hauliit


Konstruktor: mootorratas Scrambler UGR-10


Tassid (6 tk)


Söögiriistade komplekt (30 tk) - Villeroy & Boch


Taro kaardid: The Antique Anatomy (koos raamatuga)


Seinakaunistus: õis ja koolibri


Kausid (25 cm) (4 tk)

Seotud postitused