Kuumärgid

Meist igaüks püüdleb elus selle poole, et ennast hästi tunda saaks, kuid selle saavutamine sõltub paljuski sellest, millised on meie unikaalsed vajadused. Kui päikesemärk näitab seda, kuidas inimene oma identiteeti esile toob ja kuidas välisele maailmale paistab, siis Kuumärk iseloomustab inimese sisemist maailma, tuues esile need aspektid, mida ta vajab, et tunda ennast turvaliselt ja õnnelikuna.




Kuu liigub taevakaardil väga kiiresti, mistõttu on oma Kuumärgi teadasaamiseks vajalik sünnikellaaeg. Kui tead oma Kuumärki, siis saad alljärgnevalt lugeda seda, mida vajad oma ellu selleks, et emotsionaalselt rahulolu tunda. Oma lähedaste inimeste Kuumärkide tundmaõppimine võimaldab oluliselt paremini neid inimesi mõista.

Kuu Jääras

Jäär on oma olemuselt võitleja. Oled oma hinge soovide ja vajaduste väljendamisel väga tulihingeline, loov ja revolutsiooniline. Ideaalne maailm oleks Sinu jaoks selline, kus saaksid enda kätte haarata ohjad ja olla seeläbi number ÜKS ning seda nii kodus kui tööl. Et inimsuhetes ennast kindlalt tunda, vajad suhtes ausust ja otsekohesust. Eelistad pigem tülisid ja emotsionaalsust, kui valetamist ja varjamist.




Kuu Sõnnis

Oled inimene, kes seisab alati jalgadega maa peal, lisaks sellele oled sensuaalne ning vajad rahu. Oled aktiivne suhtleja, sest teiste inimestega oma mõtete jagamine, tagab Sulle suurima rahulolu. Vajad enda lähedusse taimi ja loomi, sest see tagaks Sulle sisemise tasakaalu. Eelistad oma igapäevases elus rutiinsust, sest see võimaldaks Sul vältida muretsemist takistuste ja väljakutsete pärast. Sind ümbritsev keskkond peaks olema selline, mis oleks meeldiv ja rikkalik. Hindad väga väärisesemeid. Inimsuhetes vajad enda lähedusse inimesi, kes oleksid lojaalsed, usaldusväärsed ja sensuaalsed. Suudad ka kõige keerukamates situatsioonides rahuliku meele säilitada, mis on suures osas tingitud Sinu maalähedasest ellusuhtumisest.




Kuu Kaksikutes

Sinu jaoks on oluline see, et saaksid olla kontaktis teiste inimestega. Suhtlemine ja ühised ettevõtmised koos teistega on need, mis Sulle kõige enam sisemist turvalisust pakuvad. Oled oma loomult vägagi uudishimulik inimene, mistõttu annab aktiivne suhtlemine Sulle võimaluse oma informatsioonijanu kustutamiseks. Haarad kiiresti kinni kõikidest ideedest ja mõtetest ning tihtilugu võid nendega endale ka palju pahandusi tekitada, kuna Sa lihtsalt ei mõtle piisaval määral kõiki asju läbi. Samas võimaldab suhtlemine Sinu mõttemaailma erksana hoida. Vajaksid oma ellu kõige enam selliseid inimesi, kellega saaksid stabiilselt suhelda ja keda seeläbi kõige enam tundma õpiksid. Ehkki uued tutvused pakuvad Sulle suurt ei huvi, ei taga need Sulle sisemist rahulolu.




Kuu Vähis

Kuu mõjutab Sind kõige enam, kuna asub oma märgis. Seepärast mõjutavad kõikvõimalikud Kuuga seotud aspektid Sinu tegemisi vägagi olulisel määral. Pöörad väga suurt tähelepanu oma elus kodule, perekonnale ja oma sisemisele maailmale. Püüad neis valdkondades kõikide detailidega ennast kursis hoida. Oled väga tugevalt seotud oma minevikuga, eriti mis puudutab oma perekondlikke juuri. Tunned ennast kõige kindlamalt just siis, kui Sind ümbritsevad perekondlikud fotod ja muud asjad, mis Sinus meeldivaid mälestusi tekitavad. Vajad selleks, et ennast hästi ja turvaliselt tunda enda kõrvale inimesi, kes oleksid valmis Sinu eest hoolitsema ning kes näitaksid Sinu suunas välja suurt hoolitsust ja tundlikkust.




Kuu Lõvis

Oled kuninglik inimene ning ootad seda, et Sinusse ka vastavalt suhtutakse. Sinu jaoks on oluline see, et oleksid eriline ja tähelepanu keskpunktis. Oled inimene, kes säilitab teatud lapselikkuse kogu oma elu jooksul – soovid alati mängelda ning sellest rõõmu tunda. Et ennast hästi tunda saaksid, on Sinu jaoks oluline see, et püüaksid enam esile tuua oma loovust. Emotsionaalseid traumasid tuleks Sul elu jooksul vältida, sest need võivad Sinu sisemist tasakaalu pikaks ajaks kahjustada. Ole hea südamega inimene ning otsid alati võimalusi selleks, et oma heldust esile tuua.




Kuu Neitsis

Sinu jaoks on oluline see, et saaksid olla kasulik – püüad leida võimalusi selleks, et oma oskusi ja teadmisi ära kasutada selleks, et nendega teistele inimestele kasulik olla. Kõige turvalisemalt tunned ennast siis, kui oled korralikus, efektiivses ja lihtsas keskkonnas. Sinu energiavarud võivad üsna kiiresti otsakorrale kuluda, mistõttu püüadki vältida keerulisi situatsioone. Sulle peaksid tagama turvatunde elus üsna väiksed asjad, mistõttu ei otsi Sa oma ellu suuremaid muutusi ja arenguid. Sinu standardid inimsuhetes on küllaltki suured, kus ootad teistelt inimestelt usaldusväärsust ja vastutustunnet.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Saatuse analüüs


Isikuhoroskoobid


Karma analüüs


Taldrikud (21 cm) (3 tk) - Villeroy & Boch


Lamp: juhtmevaba, RGB


Taro kaardid: Affirmators (koos raamatuga)


Kaelakee: kollane tiigrisilm


Seinapilt lõuendil või kapal: võilill


Kaelakee: obsidiaan


Kaelakee


Kõrvarõngad: ema ja tütar


Käevõru: mookait (jaspis)



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused