Kuidas Lõvist lapsevanem teistest tähemärkidest lastega läbi saab

Elujõuline, energiline ning loominguline Lõvi ei unusta kunagi oma lapsepõlve. Lõvid mäletavad, kui ebameeldiv see oli, kui nende küsimusi välditi või jäeti lihtsalt vastuseta. Kui raske oli panna oma ema või isa aru saama oma soovidest ja vajadustest. Just seetõttu saavad Lõvidest suurepärased lapsevanemad. Lõvi tahab olla uhke oma laste ja pere üle. On aga üks suur oht, et Lõvi võib avaldada liiga suurt survet oma lastele, sundides neid tegema midagi sellist, mida neil endil polnud lapsepõlves ja nooruses võimalik teha. Lõvist vanem võib lapsele peale sundida ka karjäärivalikuid, spordieelistusi jms. Mõne lapse jaoks võib domineeriv ja võimukas lapsevanem olla liiast. Lõvi on lapsevanemana sooja südamega, mänguline ja suuremeelne. Ta loob lastele heaolu ja uhkustab nende saavutustega. Ta loodab ja soovib, et tema lastel läheks ta enda elumudeleid järgides elus hästi.




Lõvist vanema läbisaamine Jäärast lapsega

Kujunevad ideaalsed suhted ja valitseb suur armastus. Energiline ja eluihast pakatav laps meeldib Lõvile. Jäärast laps on samuti auahne ja saavutustele orienteeritud. Lõvi suudab teda mõjutada ohte trotsides targalt tegutsema, suudab piirata liigset riskihimu. Võib hooti ette tulla ka ägedaid tülisid, aga seda südamlikumad on hiljem leppimised. Lõvi kasvatuse all tulevad esile Jäära positiivsed omadused: initsiatiiv, avameelsus, õilsameelsus, tegutsemistahe.




Lõvist vanema läbisaamine Sõnnist lapsega

Kohati väga lõbus ja tore läbisaamine, kohati tekib tülisid Sõnni kangekaelsuse tõttu. Lõvi võib ärritada Sõnni pragmaatilisus ja liiga rahulik suhtumine tulemustesse. Sõnnist lapsed kardavad ülearust riski, aga Lõvist vanem võib olla liiga tugevalt tulemustele orienteeritud. Hooti võivad tekkida väga tugevad põrkumised ja Sõnn on väga kangekaelne, teda pole kerge oma otsust muutma sundida. Ühendavaks lüliks on see, et mõlemad hindavad kvaliteeti ja armastavad raha ning hüvesid, mida raha eest saab.




Lõvist vanema läbisaamine Kaksikutest lapsega

Klapp on hea, jagavad armastust teineteisele. Uudishimulikele Kaksikutele sobib võimalusterohke ja loominguline keskkond. Kaksikutele meeldib, kui nad on peres ainus laps ja Lõvide pered ei ole lapserohked. Lõvid eelistavad ka siin kvaliteeti, et oleks vähe lapsi, kelle kasvatamisel oleks võimalus kulutada rohkem ressurssi ja aega. Võimalusi pakub Lõvi Kaksikutest lastele ka reisimise ja muu meeldiva tegevuse näol. Sõnaosav ja terane Kaksikutest laps on võimeline Lõvist vanemaga manipuleerima, saavutamaks oma eesmärke. Ta teeb seda osavalt, sest Lõvi on võltsmeelitustele väga vastuvõtlik. Lõvi peaks jälgima, et laps libedale teele ei läheks.




Lõvist vanema läbisaamine Vähist lapsega

Mõlemad armastavad kodu, neil on soe kodune tunne koos olles. Klapp on hea. Vähist laps austab oma vanemaid, peab neist lugu ja see meeldib väga Lõvile. Arenev vähihakatis vajab väga turvatunnet, head kasvukeskkonda ja vanemate armastust. Seda kõike suudab Lõvist lapsevanem pakkuda. Lõvi suudab Vähist last julgustada ka iseseisvaks eluks, toetades teda igal viisil. Mõningast peavalu võivad tekitada vaid Vähist lapse “tagurpidikäigud” ja liigne ettevaatlikkus uute kogemuste ja inimestega kokku puutudes.




Lõvist vanema läbisaamine Lõvist lapsega

Tulised ja armastavad suhted on garanteeritud. Kes siis veel, kui mitte Lõvi ise, mõistab oma lapse vajadusi ja tundeid. Lõvist vanem on väga uhke oma samast märgist lapse saavutuste üle, tagades talle kõikvõimalikke viise säramiseks ja edu saavutamiseks. Koos leiavad nad meeldivaid tegevusi, sest neile meeldivad samad asjad. On oht, et laps ära hellitatakse, ta võib muutuda teiste suhtes hoolimatuks või ülbeks. Rõhk võib minna kasvatamisel valedele asjadele.




Lõvist vanema läbisaamine Neitsist lapsega

Klapp on hea, aga Neitsi on kõiges väga valiv ja kriitiline, siin võib tekkida pinnas Lõvist lapsevanema solvumistele. Pedantne ja pisiasjadeni täpne Neitsi ei talu lärmi ja liigselt esiplaanil olemist. Tema jaoks võib Lõvist vanem olla liiga võimukas. Lõvist vanem võib olla küll uhke oma püüdliku ja korraliku lapse üle, aga teda võib häirida sellise lapse liigne tagasihoidlikkus ja pedantsus. Samas saab ta Neitsit rohkem tegutsema julgustada, aidata teda kompleksidest vabanemisel. Neitsist laps hakkab ehk isegi ennast rohkem
hindama.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Inimese numeroloogiline sünnitabel


Aastahoroskoop - 75 lehekülge


Suhtehoroskoobid


Käevõru: turmaliin


Päikesepüüdja: kiil


Kaelakee: bronsiit, kollane tiigrisilm


Pehme mänguasi: paabulind


Kõrvarõngad


Kokkupandav lennuk - Boeing 737-8


Nukk Wiebke


Tassid (4 tk)


Vaas (16 cm) - Iittala



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused