Abielu ja armastus erinevate loomamärkide vahel (Idamaade horoskoop)

Kui tüdruk on ROTT

Kaks Rotti sobivad hästi ja armastavad teineteist õrnalt. Pühvli (Härja) ja Roti vahel valitseb õnn, rahu ja kooskõla. Tiigri ja Roti pika õnne tingimus on see, et Rott andestab Tiigrile tema seiklused. Kokkuvõttes on see natuke ebakindel suhe. Kassi (Jänese) puhul on Rott alalises hädaohus. Kass tahab teda kogu aeg nahka pista ja suhte õnnestumise võimalused on üsna väikesed. Draakon ja Rott on hea paar, sest Rotist on Draakonile palju kasu ja seda mitmes mõttes. Draakon kiidab armuliselt heaks Roti kiindumuse. Maomehesse armub Rott kirglikult ja pimesi, aga Madu ei ole talle parim kaaslane. Hea õnne korral saavad hakkama, aga Rotil on oht saada “alla neelatud”. Hobusel ja Rotil on liialt palju tundeprobleeme ja kokku nad küll ei sobi. Lamba (Kitsega) ei peaks kooselu isegi üritama mitte, see võib kätte maksta üsna ebameeldival moel. Ahvi Rott jumaldab, see on üks paremaid ühendusi ja nad saavad suure tõenäosusega õnnelikuks. Kukel ja Rotil ei tule ühisest õrrest ega õnnest midagi välja. Koera puhul toob Rott materialistlikuma poole koera ellu ja seda ühendust tasub vähemalt proovida, see võib isegi hästi õnnestuda. Sea jaoks on Rott liiga agressiivne. Kui ta seda omadust suudab valitseda, kulgeb kõik hästi.




Kui tüdruk on PÜHVEL (HÄRG)

Pühvel on Rotiga õnnelik paar juhul, kui Pühvel otsustab ja määrab. Kaks Pühvlit (Härga) kutsuvad teineteist üsna pea peale kohtumist papaks-mammaks. See on materialistlik ja konservatiivne suhe, tõelist romantikat napib. Tiigril tasub Pühvlist (Härjast) võimalikult kaugele hoida, Pühvel (Härg) tambib Tiigri pudruks. Kass (Jänes) võib Pühvliga (Härjaga) ju koos olla, aga pigem “hädaga” pooleks. Kass (Jänes) saab küll kaitsva kaaslase, aga ka kindlad juhised, kuidas elada ja olla. See aga oma radu käivale Kassile (Jänesele) ei meeldi ega sobi. Draakon ja Pühvel (Härg) sõdivad alalõpmata selle üle, kes määrab ja valitseb. Pühvel (Härg) tüütab Draakonit tõsiselt. Madu sobib Pühvlile (Härjale). Suhted õnnestuvad sel juhul, kui Pühvel otsustab ja juhib. Hobuse ja Pühvli (Härja) liit on kehv. Hobune on sõltumatu, Pühvel (Härg) egoist, nad kulgevad täiesti eri suundades. Lamba (Kitse) ja Pühvli (Härja) lugu lõpeb sellega, et Lambale (Kitsele) näidatakse ust. Pühvel (Härg) ennast juba ära kasutada ei lase. Pühvel (Härg) armastab Ahvi, aga pereidülliga seda tembutajat kinni ei hoia. Pühvlil (Härjal) ja Kukel võib paarina minna hästi, kui Kukk ei hakka end pealikuna esitlema. Koera ja Pühvli (Härja) liit on võimalik, aga see on raske ja vaevarikas. Selles on rõõmu vähe ja püsitakse koos kui Pühvel (Härg) end kodu seinte vahele asetab. Sea ja Pühvli (Härja) suhe on probleemiderohke, sest Siga otsib rahuldust mujalt, kui kodu seda ei paku.




Kui tüdruk on TIIGER

Tiigril ja Rotil ei ole mingit perspektiivi. Tiigritüdruk unistab ilusast ja uhkest elust, vaene Rott kurnab end nõrkemiseni, aga rahuldada teda ikka täielikult ei suuda. Rott kurnab end täielikult ära üritades Tiigri kõrgelennulisi visioone ellu viia. Tiiger ja Pühvel (Härg) ei suuda vist päevagi koos elada. Pühvel (Härg) on materialist, Tiiger idealist. Tunduvalt võimukam Pühvel (Härg) surub Tiigri alla, tapab tema entusiasmi ja seiklushimu ja mis Tiiger ta siis enam on. Kaks Tiigrit peavad pidama võimuvõitlust, enne kui neil kahel hästi minema hakkab. See on pikk ja pinev võitlus, sest kaks Tiigrit ei mahu kuigi hästi ühe katuse alla. Naistiigril on kaunis keeruline iseloom, mistõttu ühendus Kassi (Jänesega) on raske. Kass (Jänes) on aga väga kohanemisvõimeline, ta suudab end pilgete ja irooniaga Tiigri eest kaitsta, ta on Tiigrist ka palju kavalam. Siiski oleks kooselu liiga raske ja vaevaline isegi kõigega kohanevale Kassile. Draakoniga on Tiigril probleeme rohkem kui küll ja veel.




Draakon oskab aga Tiigrit hästi suunata ja selles on ta tõesti osav. Madu ja Tiiger ei näe elu ühtemoodi. On isegi seda raske öelda, mida nad üldse teineteises näevad. Ilmselt on nende abielud ja armastus üsna harv nähtus, sest nad ei näe mitte ühtegi asja samal viisil. Hobune ja Tiiger on mõlemad suured idealistid. Hobusel on Tiigri kõrval mugav elu, suhted on paljulubavad ja enamasti läheb neil hästi. See on Hobusele hea võimalus. Lamba (Kitse) “neelab” Tiiger enamasti alla. Üheksal juhul kümnest läheb just nii. Seda ühendust on parem vältida, peaaegu eranditeta nad kokku ei sobi. Ahv keerab oma tembutamisega Tiigri enda vastu üles. Sel võivad olla saatuslikud tagajärjed ja kerge nende kooselu kindlasti ei ole. Kuke hooplemist ja endaga rahulolu Tiiger ei kannata ja ta on Kuke vastu ütlemata halb. Nad lihtsalt ei sobi kokku, sest Kuke enesekindlus käib Tiigrile närvidele. Koeral ja Tiigril kujuneb õnnelik ja natuke veider liit. Nii Koer kui ka Tiiger hõljuvad veidi pilvedes, materiaalsed asjad võivad jääda unarusse, sest mõlemal on jalad natuke maast lahti. Sea head iseloomu kipub Tiiger ära kasutama, asjad lähevad lõpuks ikka rappa. Seni võib olla päris hea ühendus, lihtsalt pikalt ei kesta.




Kui tüdruk on KASS (JÄNES)

Kass (Jänes) hiilib vaikselt ringi ja varem või hiljem pistab Roti nahka. Kui Rott pole just masohhist, on tal parem eemal püsida. Pühvel (Härg) ja Kass (Jänes) pole just päriselt teineteisele loodud, aga võimalusi see ühendus annab. Kass (Jänes) on väga kannatlik ja ka peenetundeline, ta taltsutab möirgava Pühvli (Härja) ja see tagab Kassile (Jänesele) siis mugava elu. Tiigril ja Kassil (Jänesel) võib olla üsna väsitav ühendus, aga nad mõistavad teineteist. Kass (Jänes) oskab end suurepäraselt Tiigri vastu kaitsta ja selles suhtes on ta tugevam pool. Kaks Kassi (Jänest) on väga hea kombinatsioon, kui mõistus appi võetakse. Kui tunded saavad ülekaalu, muutuvad suhted “kassitapuliseks” ja “sõda” ei lõpe. Draakoniga kujuneb Kassil (Jänesel) eriti hea ühendus. Kassi (Jänese) sotsiaalne positsioon, veetluskunst ja taktitunne aitavad Draakonil tema suuri eesmärke saavutada.

Maomehel läheb Kassiga (Jänesega) halvasti. Talle pannakse “sussid jalga” ja teda sunnitakse elu lõpuni kamina ees lösutama. Milline kohutav saatus Mao jaoks. Kuni Hobune maid ja metsi mööda kappab, istub Kass (Jänes) kodus sõprade keskel ja naudib elu. Senikaua, kuni Kass (Jänes) on Hobuse armastuses kindel, läheb kõik hästi. Kui Kass on rikas, võib Lammas (Kits) temaga õnnelik olla. Tänu rahale ja jõukusele võivad nad vähemalt sõpradeks jääda. Armastusest siin eriti rääkida ei saa. Ahviga on Kassil (Jänesel) kena kodumängimine, aga seda eeldusel, et Ahv hoiab end vaos ega hakka ülearu tembutama. Kuke täispuhutus ja kiitlemine ärritavad Kassi (Jänest). Mitte mingil tingimusel ei sobi nad kokku. Kass (Jänes) pakub rahutule Koerale turvalise ja harmoonilise kodu. Selles meeletus maailmas tunnevad nad koos olles ennast hästi, mis ei välista väikesi ja ka pisut suuremaid tülisid. Seaga suhteid luues läheks kõik sujuvalt, kui peenutsev Kass (Jänes) harjuks ka vähese poriga. Sea kombed võivad jätta soovida, aga süda on tal kullast.




Kui tüdruk on DRAAKON

Draakon tahab, et teda imetletaks ja kes oskab seda veel paremini kui Rott. Mis siin viltu minna saab. Pühvel (Härg) tunneb sügavat umbusku kõige vastu, mis on liiga ere ja sädelev. Pole kasu Draakoni oskusest särada, kui see Pühvlit (Härga) vaid vihastab ja rohkelt tülisid tekitab. Draakon ja Tiiger on kaks “kõva kivi”, aga Draakon toob Tiigri ellu kestvust ja tasakaalu. See võib olla hea ühendus. Kass (Jänes) saab Draakoniga hakkama, kui see väga vajalik on. Draakon tüdineb vaid pikast kodusistumisest ja vaiksest oleskelust. Kaks Draakonit on üks tõeline ilutulestik. Nad võitlevad teineteisega raevukalt. Madu ja Draakon on raske ühendus. Draakonile meeldib, et teda teenitakse ja imetletakse ja Mao püünisesse ta sattuda ei tahaks. Madu üritab liialt siduda, see mõjub ahistavalt. Hobune on egoist ja imetleb ennast, mitte Draakonit. Draakonile see ei meeldi, nad ei sobi kokku. Lammas (Kits) ei imetle kedagi ja jätab Draakoni talle nii eluliselt vajalikust tähelepanust hoopis ilma. Mitte mingil juhul ei sobi nad kokku. Draakoni ja Ahvi liit on võimalik. Ahv on hea näitleja ja tal on palju sarmi. Kui ta ka pettub, ei näita ta seda välja. Kukk ja Draakon sobivad kokku, kui Draakonil on hea töökoht, piisavalt raha või positsioon, millest Kukk saab kasu lõigata. Koera jaoks on Draakon liiga särav ja edev. Tal on muudki tegemist, kui lipitseda edevate inimeste ümber. Nemad kaks kokku ei sobi. Siga võib Draakonisse meeletult armuda, aga saab aeg-ajalt vastu kärssa. Muidu läheb neil päris hästi.




Kui tüdruk on MADU

Rotiga suhteid luues on Madu truudusetu. Ta ise saab õnnelikuks, aga Rott seevastu saab väga õnnetuks. Pühvliga (Härjaga) suhteid luues peab Maotüdruk talitsema oma soovi kõrvalehüppeid teha, siis võib paar olla õnnelik. Tiigri ja Mao suhe ei ole eriti soovitav, vääritimõistmised ja ummikteed on tõenäolised. Tarkus ja tuulepäisus ei ole head kaaslased. Kass (Jänes) ja Madu võivad koos mõtiskleda ja filosofeerida. Neil on palju aega ka teineteisele mõelda, ilmselt sobivad nad hästi kokku. Draakoniga suhteid luues on Mao perspektiiv hea. Draakon on uhke oma kaaslase tarkuse ja sarmikuse üle, kuigi see polegi alati temale suunatud. Kahel Maol on palju armulugusid, flirte ja seiklusi. Kumbki petab teist ohjeldamatult. Võitlus on siin peamiselt selle pärast, kes teise üle trumpab. Sellest hoolimata sobivad hästi. Kui Maotüdrukul on tarkust, et Hobusele piisavalt vabadust anda ja pidevalt muutuva olukorraga kohaneda, võivad nad isegi koos püsida. Hobune on truu ja püsib suhtes seni, kuni armastab, aga võib kergesti ka minema kapata. Lamba (Kitse) ja Mao “eluvanker” veab kraavi, isegi Mao tarkus siin ei aita. Kui Ahv ja Madu seda soovivad, siis võib nende suhtest ka asja saada. Kõik sõltub Ahvi heast tahtest. Kukk ja Madu sobivad, sest see paar täiendab teineteist kenasti. Madu oskab edevat Kukke targalt juhtida ja Kukk on õnnelik. Koera ja Mao suhted lonkavad mõlemat jalga, aga mingi keskmine teineteisemõistmine on võimalik, kui Madu liigset uudishimu ei ilmuta. Siga pannakse “ketti”, isegi “mudas püherdamine” keelatakse talle ära.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Inimese numeroloogiline sünnitabel + Sünniratta kood


Aastahoroskoop - 214 lehekülge


Kahe kuu horoskoop (päevade lõikes)


Skulptuur: elevandid


Päikesepüüdja (2 tk): delfiinid ja elevant


Öökulli kujuke: kuukivi


Seinakaunistus: hunt


Kaelakee


Taro kaardid: Universal Celtic Tarot (koos raamatuga)


Kaelakee: täht


Käevõru: roosa kvarts


Kaelakee: kaalude tähtkuju



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused