Erinevate loomamärkide armastuse eripära

ROTT

Rott unistab alati suurest kirest, tema õrnusevajadus on suur. Truudus pole tema tugevaim külg, sest ta sulab kergesti. Meesrott ei ole mingi don Juan ega seelikukütt, vaid pigem ohver ja ka naisrott laseb end kergesti ahvatleda. Abielus olles seiklustesse Rott pigem ei lasku, seda võib juhtuda vaid siis, kui Rott on kindel diskreetsuses ja ohutuses. Rott ei lahuta oma abielu. Rotile ei meeldi, kui armastuse akt liiga kiiresti toimub, eelmäng on väga tähtis. Ta on andekas ja fantaasiarikas armastaja. Rutiin Rotti ei ohusta ja armukadedus teda ei vaeva ning armusuhteks on ta alati valmis. Rott on konservatiivne ja hindab diskreetset elegantsi, kõigepealt on vaja harjutada teda silma vaatama. Kui ta jääb kõigest hoolimata passiivseks, võib proovida tema kõrvale juhuslikult sattuda. Temalt võib küsida nõu, ta vastab meelsasti ja nii võib temas huvi tekkida. Rott ei talu pikka aega suurt rahvahulka, võib proovida meelitada teda kuskile vaiksemasse kohta, et vestlust saaks jätkata ja see kuskile ka edasi areneks. Rotile meeldib, kui partner on tark, aga eelkõige on ta tunneteinimene ja vajab palju romantikat ning meelelisi naudinguid.




PÜHVEL

Pühvel ei näita oma poolehoidu eriti välja, kui ta seda teeb, siis on tema huvi tõeliselt suur. Vihkab kõike, mis on lapsik, võlts ja vale. Soliidne ja põikpäine Pühvel on väga vastuvõtlik ilule ja õrnusele. Meelsasti haarab ise initsiatiivi ega salli pikka eelmängu, sest on otsekohene armuvahekorras. Meeleline ja tugev Pühvel on väga püsiv, armastamiskunst pakub talle palju naudinguid ja ekstaasi. Ta ei talu keskpärasust. Pühvel on armukade vallutaja, aga truu ja andunud elukaaslane. Lähenemiseks on kindlam viis temaga koos tööd teha. Pühvlit pole kerge vallutada, eriti raske on see Meespühvli puhul. Lähenemiseks on kergeim viis saada tema kolleegiks ja ka siis on lähenemine väga keeruline. Meespühvel ei armasta ei ehteid ega silmatorkavat meiki, talle meeldib ehe naiselikkus ja naispühvlile mõjub mehelikkus. Mõjub just siirus ja aus sarmikus. Pühvel on väga tähelepanelik vaatleja ja seda tasub silmas pidada. Initsiatiiv tuleb jätta alati talle. Liigne lobisemine häirib teda, pinnapealne ja suurilmalik elu talle samuti ei sobi ja ta ei ela suhtes, mis talle midagi vastu ei anna. Pühvli usaldust kuritarvitada on ohtlik, ta muutub kättemaksuhimuliseks. Siis on õigem põgeneda, sest ta kannab pikka viha.




TIIGER

Tiiger võib pakkuda väga õnnelikke armuelamusi, on väga vastuvõtlik igasuguse armumängu ning erootika suhtes ja tal on ohtralt fantaasiat. Ta armastab eel- ja järelmängu, alustab ikka ja jälle uuesti. Tiigri kirg on ahvatleja süüdatud leegi peegeldus. Kui kodune elu muutub Tiigril halliks, siis muutub ta metsikuks kiskjaks või otsib värve mujalt. Ebaedu korral vajab Tiiger lähedaste mõistmist. Tiiger ei talu vulgaarsust ja lärmakust ja Tiigrit provotseerida võib vaid väga tagasihoidlikul viisil. Ta on suur romantik, hindab ilu, ei salli lipitsevaid ja alpe inimesi. Tiigermehele mõjuvad haprad, salapärased, vaikselt rääkivad naised. Ka Tiiger-naised ei salli lärmi ning labasust. Tiiger tahab tõestada oma kaitsjaomadusi. Kui talle muljet avaldada suudetakse, siis tahab ta uuesti kohtuda. Tiigrile meeldib pehme mahe hääl, kileda häälega inimesi ta ei talu. Ta on piiritult uudishimulik, temaga võib rääkida kõigest ja ta ise oskab rääkida kõigest. Aga Tiiger vajab ka imetlust, kui ise räägib. Umbusk, ebaausus, vulgaarsus peletavad ta eemale ning ta lahkub rahulikult ja draamata, sest on uhke ning elegantne kaotaja. Jätab kõik partnerile v.a. auto ja raamatud. Tiiger on uhke kiskja ja õnnetum elu teises pooles, kui sarmikust, jõudu ja tervist nappima hakkab.




KASS (JÄNES)

Kass on väga sarmikas ja lausa vastupandamatu armastaja. Ta ise teab seda ja kasutab oma võlusid lausa saatanlikult. Eriti omanditundeliselt hulgub ringi kõuts, paneb käpa sageli ka võõrale territooriumile või märgistab jahimaid. Armastuse lõksu Kass kergelt ei lange. Tegelikult on ta suur romantik ja armastab kahekesi küünlavalgel sooja kaminatule paistel jutustada imelisest maailmast. Tema armastuses pole mingeid käske ega keelde. Ta lööb armsama embuses olles nurru ja naudib eelmängu viimase piirini kaua. Ta on hurmavalt õrn ja samas nii vastupandamatult jõuline, kergelt end kätte ei anna. Kass armastab loomulikku ilu, nõtkust ja salapära ning talle ei meeldi rumalad, labased ja liiga lärmakad inimesed. Saades kindla signaali lähenemiskatseteks, võtab ta kindlasti aega järelemõtlemiseks ega talu pealetükkivust. Vaid salapäraselt tema teele ilmudes saab meelde tuletada enda olemasolu. Väga tähtis on, et tekkiks sünergia, mistõttu teda ei tohi liigselt kiirustada. Kass-mehe meelitustele ja sarmile on vaja kindlasti vastu seista, sest vaid “põgenev Tuhkatriinu” hoiab tema huvi üleval. Kui side on loodud, siis helistab ta ise. Suhtes vajab ta kodurahu ja mugavat puhast “pesa”. Kassid ei talu teiste probleeme, neile ei meeldi nende endagi raskused ja mured. Nad on küll kaastundlikud, aga mitte viimase piirini. Kass-naise puhul tuleb alati arvestada, et tal on olemas ka teravad küüned. Kui Kassi pidevalt kontrollida püütakse, tahab ta vaba olla. Kass tahab kõndida oma radu omapäi ja kõike endast avada ei soovigi. Lõputud etteheited ja avalikud stseenid peletavad ta eemale. Ettevaatlikuna teeb ta enamasti õigeid valikuid. Temaga elades tuleb meeles pidada, et ta armastab puhtust, privaatsust ja vihkab probleeme.




DRAAKON

Draakon on armastuses alati seikluste jahil, peamiselt selleks, et ennast teostada. Kui ta leiab partneri juures vajalikku imetlust, on ta võrdlemisi truu. Draakon on dünaamiline armastaja ja vastupidav kui pikamaajooksja. Tema plahvatuslik temperament võib põhjustada lausa keeristorme. Ta ei kasuta kõrvalteid ega hooli pikast eelmängust. Vaid puu-draakonid on veidi rahulikumad. Draakoni aastal sündinud mehed on väga mehelikud ega tunne muret oma väärikuse pärast intiimelus. Draakon võib olla nii isand kui ori voodielus, teda innustab fantaasia ja püsivus eesmärgi saavutamiseks on tal ettekujutlematult suur. Draakoni ellu on ennast raske vägisi sisse sokutada, sest Draakon on väga hõivatud inimene. Talle mõjuvad klassikaliselt šikk välimus, kallid autod ja kallid aksessuaarid. Kuulsamalt Draakonilt saab tähelepanu võita näiteks autogrammi küsimisega. Draakon on alati ümbritsetud imetlusest ja austajad tiirlevad ta ümber, tema tähelepanu tõmbamiseks on vaja välja mõelda mingi trikk, sest otserünnak ei toimi. On vaja äratada tema uudishimu. Draakon hindab head maitset ja mõtete avarust. Et teda hoida enda juures, on vaja koos temaga matkata ja sportida, liiga tagasihoidlik ja uje inimene võib tema säras “ära põleda”. Ta armastab vestelda ja vaielda, aga kui õigus talle ei jää, muutub ta “tuldpurskavaks koletiseks”. Ta ei talu vastuolusid ja allajäämist. Ta ei lahuta kergelt, aga kui tema partner teda üldse ei imetle, võib ta siiski ära minna. Tal on väga hea intuitsioon partneri valikul, mistõttu võib lahkuda enne, kui tõeline kriis tekib. Ta ei lasegi suhtel tõsiseks muutuda ebasobiva partneriga.




MADU

Madu on väga armukade armastaja, kes kipub oma partnerit vähemal või suuremal määral “kägistama”. Eriti Madu-mees tahaks hoida oma väljavalitut seitsme luku taga vangis, aga ka naismadu on väga omandihimuline. Samas on Madu võluv ja salapärane, liigub vaikselt ja räägib mahedalt. Maole on armastus kõige loomulikum asi ja ta ise pole eriti truu. Madu on fantaasiarikas ja täitmatu armastaja. Ahvatlustele vastuvõtlik on eriti Madu-mees. Mao võib leida baarist ja raamatupoest, tema tähelepanu võitmiseks piisab mõne eseme mahapillamisest või abipalumisest. Eriti Madu-mehele mõjub selline lihtne trikk surmkindlalt. Maole meeldib mäng tulega ja ta ei esita liigseid küsimusi. Madu mehed armastavad ilusaid jalgu ja elegantsi, naised eelistavad karismaatilisi härrasmehi. Maole meeldivad kõik sarmikad ja kenad inimesed. Kui suhe puruneb, siis Madu unustab mahajäetud partneri ega mõtle talle enam, mingit armuvalu ta ei põe. Abielust lahutades võib ta süü isegi enda kanda võtta, aga püüab partneri kõigest ilma jätta. Madu armastab armastust ja kööki, ta on kultuurne ja kvaliteet kõiges on tema jaoks väga oluline. Meessoost Madu ei huvita naise vaimsed näitajad, ta hindab perenaise oskusi ja kena välimust. Ükski Madu ei ole kerge partner, tema kõrval võib olla kurnav elada.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Sünnihoroskoop + Isiksuse analüüs hiina astroloogia järgi


Horoskoop mehele


Isikuhoroskoobid


Käevõru: ametüst


Skulptuur: mammut


Konna kujuke: sodaliit


Kausid (5 tk)


Taldrikud (21 cm) (3 tk) - Villeroy & Boch


Kaelakee: obsidiaan (ronk)


Kausid (4 tk) (750 ml)


K.I.T.T.


Nukk Leonore



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused