Ülemuse horoskoop (Kalad)

Kalade tähtkujus sündinud ülemus on kujutlusvõimeline, loov ja väga vastuvõtlik kõige selle suhtes, mis tema ümber toimub. Ta on ettevõtlik ning suudab kiiresti tänu oma sihikindlusele organisatsiooni juhtide hulka tõusta.

Ta ei ole inimene, kellele meeldiks tegeleda pisidetailidega. Selle ülesande jätab ta oma alluvatele. Ta soovib tegeleda loovate küsimustega. Tema jaoks pole organisatsiooni tippjuhiks tõusmine eesmärgiks omaette, pigem sobiks talle alama astme juhi positsioon, eriti kui ta saab sealjuures oma loovust paremini rakendada.




Talle peab organisatsiooni juhtimine meeltmööda olema, sest vastutahtmist ta seda eriti kaua teha ei suudaks.

Ülemusena annab ta oma alluvatele üsna vabad käed. Ta ei soovi nende üle domineerida ja neile käsklusi jagada. Ta soovib, et tema meeskonnas oleksid inimesed, kes mõtleksid temaga kaasa, et ühiselt eesmärkide poole liikuda. Ta pole päris traditsiooniline juht, kes istub oma kabinetis, puutudes alluvatega vähe kokku. Ta on pigem ülemus, kes töötab koos alluvatega. Vahetevahel on tema juhitud meeskonnas raske mõista, kes ülemus on.

Ta on mõnevõrra ootamatu ja müstiline. Teda pole sugugi kerge mõista ning ta võib neid alluvaid oma käitumisega ehmatada, kes pole temaga pikalt koostööd teinud.




Ta tajub väga hästi oma alluvate meeleolusid ja tegelikke soove. Ta on abivalmis ning püüab alluvaid alati aidata ja toetada, seda ka isikliku elu küsimustes.

Tema otsuste kritiseerimisel tuleb olla ettevaatlik. Ta ei talu otsekohest kriitikat, mistõttu tuleb tema eksimused esile tuua ettevaatlikult, selleks piisavalt aega varudes.

Oma alluvate suhtes on ta vajadusel otsekohene ja kriitiline. Oma otsekohesust ja kriitikat väljendab ta aga üsnagi diplomaatiliselt. See tähendab, et tema sõnum jõuab kõigile kohale, kuid tundeid see ei riiva.




Kalade märgis sündinud ülemus hindab väga kõrgelt alluvate loovust ja kujutlusvõimet. Ta tahab, et alluvad oma mõtteid väljendaksid ning ennast selles osas tagasi ei hoiaks. Ausus on tema juhitavas organisatsioonis A ja O. Kes korragi on talle valetanud, sellel pole mõtet loota pikka töösuhet.

Kaladest ülemus on tundlik ning alluvatel tuleb jälgida, et tema tundeid ei haavaks. Tema alluvuses töötades tuleb hinnata tema mõtteid ja ideid. Tema tõekspidamiste kahtluse alla seadmine võib ta päris pahaseks ajada. Nagu varem öeldud, ei talu ta otsest kriitikat.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aastahoroskoop - 75 lehekülge


Kolme kuu horoskoop (päevade lõikes)


Aastahoroskoop (armastus ja suhted) ja numeroloogia - 39 lehekülge


Tassid (6 tk)


Kaelakee: sõnn


Tekk (220 x 240 cm)


Taskupeegel: Family (Gustav Klimt)


Skulptuur: linnud


Kaelakee: ema ja tütar


Kaelakee: ema ja tütar


Seinakaunistus: kuufaasid


Kaelakee: malahhiit (kett 50 cm)



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused