Kui soovid tavalise hakklihakastme asemel proovida midagi teistsugust, siis valmis kartulite või kartulipüree juurde hakklihakaste suvikõrvitsaga.
KOOSTISAINED
400 g hakkliha (kodune hakkliha)
1 suvikõrvits (mitte väga suur, pigem väiksem)
1 sibul
1 sl jahu
400 dl vett
1 köögivilja puljonikuubik
200 g hapukoort
till
õli praadimiseks
VALMISTUSJUHEND
1. Haki suvikõrvits väikesteks tükkideks või riivi.
2. Haki sibul. Prae pannil sibul õliga klaasjaks. Ära pruunista.
3. Lisa pannile hakkliha. Praegu kuni roosa värvus on kadunud.
4. Lisa pannile hakitud või riivitud suvikõrvits.
5. Lisa jahu ja sega veidi.
6. Valmista veest ja puljongikuubikust puljong ning lisa pannile.
7. Lase kastmel keema minna ja keeda umbes 10 minutit.
8. Lisa hapukoor ja sega läbi.
9. Lisa kastmele hakitud till.
Toit sobib kartulite või kartulipüreega.