Kas robotmuruniiduk saab hakkama ka vihmas ja tuules?

Kommertsartikkel

Robotmuruniidukid töötavad iseseisvalt väga hästi, andes teile vaibataolise murupinna. Nad saavad oma elektrilise laadimisjaamaga ise end laadida ja kasutavad muru kaardistamiseks ja lõikamiseks GPS-i. Kuigi need on kallid, saavad nad teie muru tõhusalt niita, ilma et peaksite sõrme tõstma. Robotniidukite populaarsus ja müük kasvab kiiresti, sest need muutuvad üha paremaks. Sobiva masina saate endale valida siit.

Kas robotmuruniidukid töötavad hästi?

Robotmuruniidukid võivad olla suurepärane võimalus rohu niitmiseks. Need väikesed kompaktsed masinad annavad suurepärase tulemuse – ja loomulikult saavutatakse see teie minimaalse pingutusega.

Kuna robotmuruniiduk ei lõika järjepidevalt edasi-tagasi liikudes nagu käsitsi niites, saate tulemuseks vaibataolise tulemuse ilma triibulise mustrita. Robot lõikab vähe kuid sageli, et teie muru oleks alati heas korras ja kuna see on kompaktsem kui muud tüüpi niidukid, võib see hõlpsasti ka keerulisematesse väiksematesse kohtadesse jõuda.

Robotmuruniiduk on hea ka muru tervisele. Robotitel on tavaliselt väikesed, teravad terad, mis annavad puhta lõike. Nad ei rebi murul nagu mõned teised niidukid. Kuna need on kerged (ja nad ei ole pideva surve all, nagu teised niidukid, mida inimene kogu aeg ise edasi peab lükkama ), ei purusta nad muru. Selline lähenemine on muru jaoks parem. Robotniidukiga regulaarne niitmine tähendab ka seda, et umbrohud ei saa murus kasvada, sest need lõigatakse enne uuesti ära.

Need ei ole mõeldud ainult väikestele muruplatsidele ja võite leida võimsaid mudeleid, mis saavad hakkama ka suuremate hoovidega. See on suurepärane valik, kui teil on suur õu, kuid ei jõua selle korras hoidmisega ise tegeleda. Võite isegi oma robotniiduki programmeerida nii, et see teeb kogu töö ära siis, kui te ise alles tööl olete.

Robotniidukid võivad aias liikudes koeri ehmatada, kuid lastele see-eest meeldib vaadata, kuidas robot hoovis ringi kihutab. Need on ka ohutumad kui tavalised niidukid, mis on kodus peamiste õnnetuste põhjus.

Kas robotmuruniiduki tohib aastaringselt välja jätta?

Robotmuruniidukid on loodud töötama kõikides ilmastikutingimustes. Ainsad erandid on väga tormistes või niisketes oludes või miinuskraadidega. Sellises olukorras tuleks robotmuruniiduk viia tuppa, et vältida kahjustuste tekkimist. Kui temperatuur langeb sügisel, lakkab teie rohi kasvamast. Siinkohal peaksite oma seadme viima turvalisse ja kuiva kohta kuni järgmise kasvuperioodi alguseni.

Mõned inimesed otsustavad kas ehitada või osta oma robotniidukile garaaþi või katte, nii et see on laadides kaitstud vihma, otsese päikesevalguse ja tugeva tuule eest. See võib kaitsta teie robotniidukit äärmuslike ilmastikutingimuste eest. See hoiab ära ka selle, et peate seadet pidevalt ise liigutama ja turvalisse kohta viima, kui välitingimused liiga ekstreemseks muutuvad, välja arvatud muidugi kasvuperioodi alguses ja lõpus.

Kas robotmuruniidukid töötavad vihma käes?

Robotmuruniidukil pole tõesti midagi selle vastu, mida ilm teeb, ja see on loodud olema vastupidav kõikides tingimustes. Samal ajal kui meie vaatame aknast välja ja otsustame muruplatsi veel üheks päevaks hooldamata jätta, on robot seal väljas ja lõikab rõõmsalt vihmaga edasi.

Pärast seda, kui olete niiduki kindla ajakavaga käima programmeerinud, lõikab robotniiduk muru, olenemata ilmast. See peab oma ajakavast jäigalt kinni ja miski ei takista seda. Seega, kui on oodata väga tugevat vihma- või tuuletormi, peate selle ohutuse mõttes ise välja lülitama ja veenduma, et see oleks turvaliselt hoitud. Osadel robotniidukitel on olemas ka vihma sensor, see tähendab, et vihma korral lähevad nad ise tagasi oma laadimispunkti vihma käest ära.

Loomulikult ei tööta robotniidukid lumistes või külmades tingimustes, aga kuna me niikuinii sügisel niitmise lõpetame, on parem see pärast aasta viimast lõikust välja lülitada ja siseruumidesse viia.

Kuigi robotniiduk võib vihma ja tuule käes vabalt töötada, siis on ka mõningad põhjused, miks seda vältima peaksite, kui tahate, et teie niiduk kaua ja hästi vastu peaks. Erinevad muruhaigused levivad märja muruga kiiremini edasi. Märja muruga võib niiduk ummistuda. Märga muru on raskem lõigata, seega ei näe tulemus pärast hea välja. Kuna niiske rohi on
libe, siis võib see põhjustada niiduki libisemist ning see võib omakorda kahjustada muru.

Kui kaua robotniidukid vastu peavad?

Robotmuruniiduk võib vastu pidada umbes 10 aastat. Seda eeldusel, et hoolitsete selle eest korralikult ja hooldate seda igal aastal. Samuti peate terad välja vahetama vähemalt kaks korda lõikehooaja jooksul.

Samuti ei kesta ka aku tavaliselt nii kaua kui niiduk ise, seega peate selle asendama vähemalt ühe korra oma robotniiduki elutsükli jooksul.

Kui tahate, et teie robotmuruniiduk kestaks võimalikult kaua ning saaksite ühest masinast maksimaalselt kasu, siis on kasulikum seda vihma käes mitte kasutada. Tugev vihm võib masinat rikkuda, samas tibutamise käes töötades saab robotniiduk hästi hakkama.

Mitmekülgse aiatehnika valiku leiate Kaup24 veebipoest.



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused