Kristall: opaliit

Opaliit on tehislik räniklaas magneesiumi ja kaltsiumi lisandiga. Keemiliselt koostiselt on see kristall sarnane looduslikult opaalile.

Ehkki tegemist on tehisliku kristalliga, ei tähenda see seda et tegemist oleks vähetähtsa kristalliga. Kristallil on päris tugevad energiad ning peamiselt on see seotud inglitega. Teisisõnu aitab kristall saada sõnumeid inglitelt.

Opaliit mõjub rahustavalt. Seetõttu on hea opaliiti hoida just kodus ja kontoris. See aitab olulisel määral parandada nii pereliikmete kui ka kolleegide omavahelist läbisaamist. Kristall aitab suuremaid probleeme ära hoida ning kui probleemid peaksidki tekkima, siis aitab osapooltel neile kiiresti lahendusi leida.




Opaliit aitab rahuneda ja olulisele keskenduda. Opaliiti kandes või enda läheduses hoides hakkab inimene keskenduma ühele asjale korraga ning ei lase ennast tühistel asjadel nii palju häirida. See aitab eesmärkide poole liikuda.

Opaliit tõmbab ligi positiivseid energiaid, tõrjudes negatiivseid energiaid. Negatiivsete sündmuste tekkimisel või probleemide ilmnemisel inimsuhetes aitab vältida seda, et inimene kõike südamesse ei võtaks.

Opaliit on suurepärane abivahend hingeliste haavade lahendamiseks. Aitab haavad lahti arutada ka enda joaks uuesti läbi mõelda. See aitab hingehaavad seljatada ja elus edasi liikuda.




Neile, kelle tööülesanneteks on aktiivne suhtlemine, võiksid opaliiti enda läheduses hoida. Mõjub hästi suhtlemisele ja üksmeele leidmisele. Seeläbi mõjub opaliit neile inimestele väga positiivselt tööalase edu saavutamisel.

Tervise seisukohalt on kristall oluline just pingete leevendajana. See aga aitab kaasa südame ja veresoonkonna probleemide lahendamisele. Nagu varem juba mainitud aitab opaliit vanade hingehaavade paranemisele. See aitab ellu tuua rohkem positiivsust, mis mõjub terve organismi tööle hästi.

Vaata ka meie e-poes leiduvaid opaliidiga tooteid: Kliki siia »





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Saatuse analüüs


Elukoha horoskoop


Elutee üldskeem


Tekk (220x 240 cm)


Kõrvarõngad: oonüks


Seinakell


Funwhole konstruktor: LED tuledega loss (1044 osa)


Pealamp: Black Diamond Spot 350


Taro kaardid: The Inner Compass (koos raamatuga)


Taro kaardid: Labyrinth Tarot (koos raamatuga)


Vihmavari: Blue Horse (Franz Marc)


Kokkupandav lennuk - Focke-Wulf FW 190 A-3



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused