Tiigriaasta olulised mõjud tähemärkidele (Kaljukits, Veevalaja, Kalad)


Foto: pixabay.com

Tiiger põlgab tavalist ja turvalist, ei saa unustada seda, et ta on maailma kõige suurem kiskja. Ta ihkab elamusi ja tema mõttemaailm on ohtlik. Mässud, vastupanuliikumised, võitlus, maru ja möll kaasneb sellega, aga ettearvamatul kujul. Kuna tegemist on veetiigriga, siis on löögi all ka veekogud, joogivesi, aasta võib tuua nii üleujutusi, laevaõnnetusi kui torme merel. Kuigi Tiiger ise kannab õhu energiat, valitseb sel aastal veestiihia. Tiigril on murdumatu elujanu ja julge optimism. Ta äratab austust, kisub kaasa, on igas mõttes julge teerajaja. Ärritudes on ta äärmiselt ohtlik, igasugune provotseerimine ükskõik millisel tasandil võib tuua ettenägematuid katastroofe kaasa. Edu, võim ja raha on tal alati käeulatuses, aga ta ei pea sellest kõigest lugu. Ta ei vaja varandust ega suurt võimu, et oma jõudu tõestada, ta vajab vabadust ja tegevust. Veetiiger on tundlikum ja sõbralikum, aga siiski ohtlikult kirglik. Tiigri aastal ohustavad äkilised surmad ja õnnetused, vabadusiha on suurem, sest Tiiger püüab iga hinnaga puurist välja pääseda. Ta võib ju olla tundetu ja julm kiskja, aga vaist on tal hea, ta hoiab oma lähedusest eemal röövlid, vargad, kurjad vaimud ja tulekahjud. Vesitiigri aastal on soositud lapsed ja noored, ka puhaste hingede vastu on ta heldem ning südamlikum.



KALJUKITS

Kaljukits ei tegutse iialgi umbropsu, see aitab vältida tal ebameeldivaid üllatusi ka tiigri aastal. Õpingud, enesetäiendamine, huvitav info, silmaringi laiendamine, sotsiaalsed suhted- see kõik on oluline. Kaljukitse jaoks avaneb sel aastal enesetäiendamiseks häid võimalusi. Ka sugulaste, naabrite ja lähiringkonnaga kujunevad head suhted, pole välistatud kolimine. Kaljukits on võimekas ja konkurentidest ees, loomeenergiat on rohkem. Suve lõpp on siiski keerukas, Kaljukits osaleb ümberkorraldavates protsessides, ta omandab võimu ja autoriteeti. Probleeme võib olla vaid kooliealiste lastega. Kaljukitsed võivad aasta lõpul haigestuda, sest mõni krooniline haigus lööb välja. Aasta lõpuks on Kaljukitse toidulaud rikkalik, tal on sel aastal võimalus korraliku raha teenimiseks, ilmselt edendab ta oma karjääri. Ta on sel aastal tohutult töökas ja tervis on suhteliselt hea, vaid selg ja põlved annavad tunda. Siiski tiigrit ärritada ei tasu, halva õnne korral võib Kaljukits ise saagiks osutuda. Oht on töö või liiga suure vastutuse võtmisega üle pingutada.



VEEVALAJA

Veevalaja on Tiigriga sarnane, teda pole võimalik täielikult taltsutada ega lõpuni mõista, ta on ajast ees ja tema vabadusejanu on fenomenaalne. Veevalaja kindlustab end sel aastal paremini ja võib teha tõelist karjääri, ta elu on huvitav. Kevadel on oht traumadele, ta peaks oma trmakust vaos hoidma. Suvel tekkib soov maale kolida. Talle võidakse teha kevadel huvitav ettepanek, pakutakse tähtsat ametiposti, autoriteet tõuseb mäekõrgusele. Veevalaja on sel aastal eriti karismaatiline ja tõmbab inimesi ligi, eriti vastassugupoolt. Suvel on probleeme lähedases ringis, lastega või hoopis vanematega. Suve lõpuks peaks ta oma probleemid ära lahendama, sest sügis tõotab tulla keerulisem. Veevalaja populaarsus kasvab ka sügisel, aga ta võib tunda end ühiskonna autsaiderina. Teda ei mõisteta, on ta ju oma ajast ees. Sel aastal tunneb ta suuremat soovi uue töö või elukoha järele. Aasta lõpul on suurim huvi seotud oma pereasjadega, võib toimuda elukoha ost, müük või vahetus. Aasta lõpp on rahulik, aga muutunud on Veevalaja maailmavaade ja positsioon. Ta ei tohiks võtta enda kanda ülejõu käivat koormat ega vastutust.



KALAD

Kalad on kõikjal vees, kus on palju inimesi koos, nende sõnavõtud on sel aastal inspireerivad ja inimlikud. See on üks parimaid aastaid Kalade jaoks. Kaladel on grandioosseid plaane, millest mõnigi tundub uskumatu, aga võib täide minna. Kalad võivad olla lausa eufoorias, samas suureneb ka meelemürkidele kallutav mõju. Kalad tunnetavad rohkem, kui teised märgid, seetõttu ei saa nad oma edu täie rinnaga nautida, sest teistel võib samal ajal olla palju valu ja vaeva. Ühiskondlikud protsessid ja maapealsed “põrgud” muudavad Kalade elu raskemaks. Siiski leiavad nad palju uusi mõttekaaslasi. Eriti suvel osalevad ühisüritustel. Võib ette tulla ka skandaalseid ettevõtmisi, rahateema kerkib uuesti esile. Sügisel võib olla konflikte nii vaenlaste kui mõttekaaslastega. Vastutuse koorem on Kaladel sel aastal suurem, aga aasta lõpul võivad nad enda poolt saavutatuga rahule jääda igas mõttes. Täiel rinnal ei lase rõõmu tunda vaid suvel ohustavad kõikvõimalikud põletikud ja pisitraumad. Eriti jalgade eest peaks hoolitsema ja iga väikest vigastust tasuks karta, sellest võib suurem jama tekkida.

Seotud postitused