Haiguste seos mõtteenergiaga

Inimese bioenergia on mõjutatud peamiselt toitumisest, liikumisest ja elukeskkonnast, aga seda mõjutab väga suurel määral ka mõtlemine. Tänapäeval elab inimene keskkonnas, kus keha tabavad pidevalt kahjulikud mõjud (rohked kiirgusallikad, elektromagnetilised lained, autode heitegaasid jt.). Kaugelt sissetoodud toit ei anna vajalikku energiat. Rafineeritud, töödeldud ja tööstuslikult valmistatud toit on säilitusaineid täis ja kehale lausa kahjulik. Kehale on vaja ballastaineid, vitamiine ja mineraalaineid, et see saaks õigesti funktsioneerida. Inimese keha on loodud liikuma, eriti halvasti mõjub kehale pikalt istuvas asendis olemine või pingeline sundasend. Kahjulike mõjude eest pole kuhugi põgeneda.




Et end heas toonuses hoida, peaks iga päev leidma veidi aega puhkamiseks ja mõtisklemiseks, aja mahavõtmiseks ja enda tasakaalu viimiseks. Tasakaalus olev inimene suudab teha õigemaid ja tervislikumaid valikuid. Aktiivne ja elurõõmus ellusuhtumine aitab tervemana püsida, südamest tulev naer mõjutab keha väga positiivselt (eriti südant ja peensoolt). Selline naer paneb vappuma diafragma. Negatiivsed mõtted ja emotsioonid nõrgestavad tervist. Viha ja erutus mõjutavad eriti maksa ja sapipõit, kurbus ja hingevalu mõjutavad südant, liigne skepsis mõjutab põrna, pankreast ja kõhtu, depressioon ja melanhoolia mõjutavad kopse ning jämesoolt, hirm ja ebakindlus neerusid ning põit. Ilma tõelise põhjuseta pole ka arsti vaja tüüdata, sest igal ravimilgi on oma kõrvalmõjud olemas ja nii võib ühe häda ravimisel saada juurde hoopis teise häda.




Mõtlemine on 50% ratsionaalne ja 50% intuitiivne, tasakaalus olev inimene kasutab mõlemat võrdselt. Suur osa igapäevaselt tekkivatest mõtetest on sundmõtted, mis kipuvad olema negatiivsed ja täiesti mittevajalikud. Iga hingetõmme toob uue mõtte, vaikne kuulamine (mõtlus) aitab mittevajalikud mõtted välja lülitada, mis omakorda aitab end paremini mõista ja oma keha tunnetada. Emotsioonid vajavad hapnikku, liigsed emotsioonid väga palju. Sügavalt välja hingates jäetakse need sellest ilma ja nii rahunetakse maha. Kui elus kipub kõik viltu minema, siis on vaja loobuda harjumusest ennast või teisi süüdistada. On nagu on, kõigel on alati mingid objektiivsed põhjused, halbadele asjadele keskendumine elu paremaks ei muuda, aga tervisele mõjub pikapeale laastavalt. Teadlikult endale positiivse maailmanägemuse kujundamine toob suurema tõenäosusega head energiat ka ellu. Ärevad aimdused, viha, ahnus, kadedus ja hirm ei muuda elu positiivsemaks, need võtavad ära elurõõmu just olevikus ja mõjutavad ka tervist.




Vanu stsenaariume pole vaja pidevalt läbi mängida, see ei muuda elus midagi, kui minevikus tehtud vigu kahetsetakse või varasemat “õnneaega” taga nutetakse. Minevik on läinud ja tulevik on hüpoteetiline. Elu on nii habras, et võib igal ajahetkel katkeda, mistõttu on vaja just käesolevast hetkest võtta parim, mis antud ajahetkel võimalik on. Käesolev hetk annab võimaluse tulevikku kujundada meelepärasemaks, sest kasutada saab minevikus saadud õppetunde. Nii võib kujundada endale positiivse nägemuse ka tervise ja toimetuleku mõttes, mis loob head eeldused ka reaalselt. Isegi kui päriselt nii ei lähe, on nii lootusrikkam ja õnnelikum elada, kindlasti on see ka tervislikum. On teada tõde, et haigused kimbutavad vähem elurõõmsaid inimesi, seos positiivse mõtlemise ja hea tervise vahel on täiesti reaalselt olemas.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Horoskoop naisele + aastahoroskoop naisele


Kõige olulisem karma sünnitabeli ja nimetabeli järgi


Töö ja raha aastahoroskoop


Kaelakee: ema ja poeg


Nukk Mona


Padjakate 50 x 50 cm (2 tk)


Käevõrud partneritele: tiigrisilm ja laavakivi


Päikesepüüdja: süda


Päikeseprillid meestele: Julbo Trip (Cat. 3)


Kaelakee: ema ja tütar


Skulptuur: baleriin


Punane jaspis



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused