6 olulist tõde karma kohta

Karma toimib kindlate reeglite järgi, mille meelespidamine ja järgimine aitab eluga paremini hakkama saada. Karma ei pea olema midagi halba, see on tegelikult õppimisprotsess, et saavutada parim võimalik areng oma elus. Kõik, mis elus toimub, on parima võimaliku arengu nimel. Tulevik ei ole kunagi “kivisse raiutud”, inimene kujundab selle ise. Minevikku ei saa muuta, saab vigu vaid parandada ja sedagi mitte alati ja tulevik kujundatakse olevikus. Inimene peab elama siin ja praegu, mitte kahetsema minevikus tehtud vigu või lootma tuleviku õnne peale. Usk, lootus ja armastus on elus küll edasiviivad jõud, aga elada saab reaalselt vaid käesoleval ajahetkel. Kui elus läheb hästi, siis peaks olema pigem ettevaatlik ja kui läheb halvasti, siis peaks olema lootusrikas ja kannatlik, sest kõik on muutumises ja miski ei püsi maises elus igavesti. Iga jõupingutus loeb ja südamega asja juures olles on tulemus alati parem. Just keskendumisvõime ja tahtejõud aitavad inimesel sihile jõuda. Ei saa iga raskuse ja katsumuse korral oma eluteelt kõrvale põigata või suunda muuta, elu tõeline ülesanne jääb sel juhul täitmata.




Karma 6 olulist tõde:

1. Esimene ja kõige olulisem on põhjuse-tagajärje seadus, mille järgi inimene “lõikab” alati seda, mida on ise “külvanud”. Keegi teine ei saa inimese eest tema elu elada, ta võib vaid nõu anda ja tema kõrval eluteed käia, aga valikuid tegema ja reaalselt elama peab igaüks ise. Mida iganes inimene endast välja “kiirgab”, see leiab tema juurde tee tagasi ja mitmekordselt. Et ise elada õnnelikult, ei tohiks teistele halba soovida ega teha teistele seda, mida ei tahaks endale. On inimese enda valik, kas olla töökas või laisk, aus või valelik, kurb või rõõmus, armastav või julm, õilis või alatu, tige või lahke. Valikule järgneb alati tagajärg ja valikut langetades seisab inimene silmitsi enda tekitatud tulemusega. Nii kasvatab ta iseloomu ja oskust eristada head halvast.




2. Alati, kui midagi on elus valesti, on viga endas. See on universaalne tõde, kuigi inimesele meeldib otsida süüdlasi mujalt. Inimene peab võtma vastutuse kõige eest, mis tema elus juhtub. Ta peegeldab seda, mis teda ümbritseb ja tõmbab ligi seda, mis on temas endas olemas. Elus ei juhtu midagi lihtsalt niisama, kõik nõuab inimese enda osalust, olgu see tahtmatu või tahtlik. Kui elus kohatakse iseloomujoont või omadust, mis häirib, on see joon olemas ka endas, võib-olla vaid varjatud kujul. Kui keskendutakse ainult madalamale energiasagedusele, siis on head teistes inimestes ja ümbritsevas keskkonnas raske märgata.

3. Elus on kõik pidevas muutumises. Ajalugu kordub, nii hea kui halb ja ka vead, kui nendega ei tegelda. Kuni inimene pole õppinud oma vigadest, toob karma teda ikka ja jälle samade asjade juurde tagasi, seejuures iga uus õppetund muutub raskemaks. See on vajalik teekonna muutmiseks, inimese enda arenemiseks ja jõudmiseks tema jaoks õigele arenguteele. Juhtub ka nii, et inimene annab alla selles protsessis. Kui püütakse säilitada staatilist eluhoiakut, siis sunnib elu jõuga muutustele.




4. Igasugune tasu ja saavutus nõuab kõigepealt tööd ja kannatlikkust. Püsiva väärtusega suurem saavutus ja ajatum looming nõuab palju kannatlikkust ja tohutu suurt pühendumist. Loomerõõm tekkib, kui inimene teeb seda, mis talle meeldib ja teab, et tasu saabub omal ajal. Ta keskendub eelkõige oma tööle ja loomingule. Leige panus ja ükskõikselt tehtud töö annab väiksema saavutuse ja tasu. Kõike antakse panuse järgi karma seadustes. Viletsal ja loiul panusel ei ole elu loovat ja inspireerivat mõju. Tõeliselt väärt panus leiab ükskord ikka tunnustuse ja jääb püsima läbi inimpõlvede.

5. Kõik on omavahel seotud. Isegi kui tundub, et kõik on tagajärgedeta, viib iga samm järgmise sammuni. Keegi peab alati astuma esimese sammu, et töö saaks tehtud, aga tasu võib ta saada kõige viimasena. Suurema tähtsusega on alati kõige esimene ja kõige viimane samm. Ülesande täitmiseks on vaja mõlemat, aga on vaja ka vahepealne töö ära teha. Minevik, olevik ja tulevik on omavahel tihedalt seotud, lausa inimpõlvede kaupa.




6. Karmast ei saa mööda minna. Kuigi inimene proovib sageli oma Karmast kõrvale hiilida ja otsib kergemat teed, siis Karma ei jäta teda rahule. Iga õppetund on raskem, kui probleemiga ei tegelda või sellest püütakse mööda hiilida. Kogemuste, katsetuste ja vigade kaudu saadakse küpsemaks ja paremaks. Öeldakse ju, et kellegi kanda ei anta rohkem koormaid, kui ta kanda jaksab. Karma ei ole karistus, vaid “õppimine elukoolis”.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aastahoroskoop (perekond)


Karma analüüs


Nimemuutuse mõju eluteele + Kas Sinu nimi sobib eluteega kokku?


Käevõru: tiigrisilm


Chevrolet Camaro SS


Hundi kujuke/ripats: lasuriit


Seenekujulised kristallid: roosa kvarts (7 tk)


Taro kaardid: Amenti Oracle (koos raamatuga)


Skulptuur


Nukk Wiebke


Söögiriistade komplekt (20 tk)


Päikesepüüdja (4 tk)



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused