Aafrika horoskoop (Merevaigu ja hõbeda rikkus) (04. veebruar – 05. märts)

Merevaigu ja hõbeda rikkus (04. veebruar – 05. märts)

Element: Õhk

Tunnetus: Nägemine

Parim päev: Kolmapäev

Parimad kuud: Veebruar ja juuni

Tundlikud organid: Närvisüsteem




Need inimesed on oma olemuselt teravmeelsed, impulsiivsed ning aktiivse mõtlemisvõimega. Nad teavad, mida oma elult ootavad ning on valmis oma eesmärkide nimel edasi liikuma. Neid inimesi kimbutab kadedus, kuna näevad tihtilugu ainult neid inimesi, kes nendest paremini elavad. Kadedus võib olla mõnikord edasiviivaks jõuks, kuid mitte alati. Nii ka nende inimeste puhul on see pigem pidurdavaks faktoriks.

Nad on väga impulsiivsed inimesed, kuid oma sisemise jõuga suudavad nad seda impulsiivsust hästi kontrollida, mistõttu võivad jätta endast vaoshoitud ja kaalutleva inimese mulje.




Neid inimesi köidavad eluvaldkonnad, mis on seotud loovusega. Seepärast ei sobi neile rutiinne eluviis ja töö. Nad otsivad loomingulisi väljakutseid. Ka on neile oluline modernsus. Nad haaravad kinni kõigest sellest, mis on uus, mistõttu võib neid inimesi näha poes ostmas endale esimeste seas neid tooteid, mis just tootmisest on tulnud. Selles väljendub ka nende inimeste teatud edevus, kuna nad soovivad oma ostudega teiste ees uhkust tunda.

Neile inimestele on oluline see, et neid austataks ja hinnataks. Kuulsus ja tuntus on neile inimestele edasiviivaks jõuks.




Nad on väga suurel määral mõjutatavad teiste inimeste tunnetest ja emotsioonidest. Eriti võtavad nad arvesse oma pereliikmete emotsioone ning on valmis pereliikmete tunnetest ja emotsioonidest tulenevalt kiiresti oma plaane ja sihte muutma. Nad ei ole inimesed, kes saaksid oma eesmärkide poole liikuda siis, kui neile on vastu perekond.

Nad on küllaltki abivalmid inimesed. Nad aitavad teisi ja annavad kasulikke nõuandeid, kuid ei tee seda päris omakasupüüdmatult. Nad ootavad väärilist tasu kiituste ja tähelepanu näol. Lihtsalt ühest tänusõnast neile ei piisa.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Kuu horoskoop ja numeroloogia analüüs


Karma analüüs


Kõige olulisem karma sünnitabeli ja nimetabeli järgi


Kaelakee: kaksikud


Lamborghini Countach LPI-800


Kaelakee: veevalaja tähtkuju


Kaelakee: kaksikute tähtkuju


Serviis (30-osaline)


Seinakell


Käevõru: punane tiigrisilm


Ferrari SF90 Stradale


Tassid: The Starry Night - Cincent can Gogh (2 tk)



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused