Aafrika horoskoop (Saak aidas) (04. detsember – 03. jaanuar)

Saak aidas (04. detsember – 03. jaanuar)

Element: Vesi

Tunnetus: Kuulmine

Parim päev: Teisipäev

Parimad kuud: Aprill ja detsember

Tundlikud organid: Nahk ja luud




Need on inimesed, kes elavad oma elu külluses ja rikkuses. See ei pea tähendama alati materiaalset rikkust, sest ka vaimne rikkus on rikkus. Nad on energilised ning viivad ellu oma ideid ja mõtteid praktiliselt kohe kui need on tekkinud. Nad pole inimesed, kes kulutaksid aega suurte ettevalmistuste tegemisele. Nende intuitsioon ütleb neile, kas üks või teine asi on teostamist väärt või mitte.

Teiste inimeste suunas on nad helde ja ausad. Neile meeldib teisi inimesi toetada ja julgustada. Nad pole kadedad oma teadmiste ja oskuste jagamisel. Nad peavad just teadmisi ja oskusi parimaks päranduseks nii oma perele kui ka teistele inimestele. Teiste inimestega suhtlemine on neile oluline. Neile meeldivad erinevad mõttevahetused ja informatsioon saamine.




Teatud mõttes on nad oma olemuselt naiivsed. Nad arvavad tihtilugu, et saatus on õnne teener, mistõttu ei saa nendega midagi halba juhtuda. Seepärast on neile suureks ohuks see, kui nad hakkavad ennast siduma kahtlaste tehingutega ja ettevõtmistega. Ka võivad nad selle tulemusena ennast ümbritseda inimestega, kes neile sugugi positiivset mõju ei avalda.

Neid peetakse õnnelikeks inimesteks. Nad on rõõmsameelsed ja aktiivsed, samas oskavad nad oma muresid hästi varjata.




Nad ei karda väljakutseid või vähemalt ei mõtle nad probleemidele nii palju kui teised inimesed. Nad lihtsalt asuvad probleeme lahendama siis, kui need on esile kerkinud. Varasem hirmu tundmine, et üks või teine asi võiks minna valesti, pole neile loomupärane.

Ehkki neile on oluline seltskondlik aktiivsus, on nad pigem koduinimesed. Neile meeldib kodu korrashoid. Nad käivad kodus ringi otsides asju, mida saaks parandada või puhastada. Üldiselt eelistaksid nad elada oma elu eramajas, kus neil oleks võimalik hoolt kanda aia või maalapi eest. Linnakorteris elamine võib neile tekitada ängistust või rahutust.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aastahoroskoop - 239 lehekülge


Kuuhoroskoop (päevade lõikes)


Kahe kuu horoskoop (päevade lõikes)


Taro kaardid: The Starseed Oracle (koos raamatuga)


Kaelakee: mäekristall


Seinapilt lõuendil või kapal: päikeseloojang Neeme poolsaarel


Kott - Kalidi


Padjakate 45 x 45 cm (4 tk)


Kausid (4 tk) - Villeroy & Boch


Kaelakee: jäära tähtkuju


Tassid (4 tk)


Kaelakee: labradoriit



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused