Inimeste omavaheline sobivus veregruppide järgi

Sobivustega seonduvaid teste ja analüüse on mitmesuguseid. Selles artiklis käsitleme üsnagi ebatavalist suhete sobivuse analüüsi, mis põhineb inimeste veregruppidel. Käsitlust ei leia mitte ainult armusuhe, vaid ka tööalased ja sõprussuhted.




Veretüüpide sobivus: B-AB

Sobivus: Rahuldav

Nii B kui ka AB veregrupiga inimesel pole koostöö oskus mitte kõige paremini arenenud. Seda just partnerlussuhet silmas pidades. AB veregrupiga inimene suudab tööalastes asjades suurepäraselt teiste inimestega koostööd arendada, kuid seda siiski eeldusel, et tal on võimalik seeläbi ka oma huvisid ellu viia.

Mõlemad osapooled on selles suhtes ratsionaalsed. Headeks sõpradeks on neil inimestel võimalik saada ainult juhul, kui nad jagavad ühiseid huvisid ja sihte. AB veregrupiga inimene peab B veregrupiga inimest heaks sõbraks. Nende sõprussuhe toetub peamiselt ratsionaalsusele.

AB veregrupiga inimene läheneb probleemidele ratsionaalselt, mis suurendab temas pessimistlikke meeleolusid. B veregrupiga inimene on aga oluliselt avatum. Ta võtab alati kuulda AB veregrupiga inimese arvamusi ja ideid. Sellest tulenevalt tunneb AB veregrupiga inimene ennast B veregrupiga inimese seltskonnas hästi.

B veregrupiga inimene saab AB veregrupiga inimeselt õppida paindlikkust ja teistsugust ellusuhtumist. Üldiselt on nende läbisaamine üsna hea, kuid seda ainult juhul, kui nad üksteise erinevustega arvestavad ja neid aktsepteerivad.




Veretüüpide sobivus: B-0

Sobivus: Suurepärane

Selles suhtes on rollid üsna kindlalt paigas. B veregrupiga inimene soovib olla selles suhtes liidrirollis, 0 veregrupiga inimene aga eelistab olla tagaplaanil ning teisele osapoolele kõikides asjades järgneda.

B veregrupiga inimene on paindlik ja edasipüüdlik, mis kompenseerib 0 veregrupiga inimese otsustusvõimetust. Teisest küljest on 0 veregrupiga inimene väga edukas inimsuhete arendamisel ja hoidmisel, mis omakorda kompenseerib B veregrupiga inimese kohmakust inimsuhetes.

Olenemata sellest, kas suhe on tööalane või armusuhe, suudavad mõlemad osapooled üksteisega suurepäraselt koostööd teha. Mõlemad on püüdlikud, positiivselt meelestatud ja oma õiguste eest seisvad. B veregrupiga on selles suhtes sama seikluslik kui 0 veregrupiga inimene on vankumatu.

Selle suhte toimimisele tuleks kasuks see, kui pooled püüaksid üksteist paremini mõista ja üksteise erinevustega arvestada. Vastasel korral võib juhtuda see, et 0 veregrupiga inimese possessiivsusele võib B veregrupiga inimene mässuliselt vastu hakata, mis võib viia aga suhte lagunemiseni.




Veretüüpide sobivus: AB-AB

Sobivus: Vilets

AB veregrupiga inimene on väga intellektuaalne. Tavaliselt need kaks inimest selle veregrupiga sõprus- või armusuhteni ei jõua. Nende suhe jääb ainult intellektuaalsele tasemele.

AB veregrupiga inimene on iseendale suunatud, talle meeldib enda täiendamine ja vastavalt oma soovidele erinevate plaanide teostamine. AB veregrupiga inimene ei ole valmis eriti kergekäeliselt suhtesse astuma, eriti siis, kui tema partneriks oleks sama veregrupiga inimene.

See suhe toimib hästi tööalaste partneritena. Samas tuleb ka selles vallas olla osapooltel piisavalt tähelepanelik, sest katsumuste esilekerkimise korral võivad suhtesse pinged ja arusaamatused tekkida.

Üldiselt võib öelda, et kaks AB veregrupiga inimest eriti hästi üksteisega läbi ei saa. Neil on lihtsalt liialt raske üksteist mõista.




Veretüüpide sobivus: AB-0

Sobivus: Suurepärane

AB veregrupiga inimene ja 0 veregrupiga inimene on üksteisele ideaalseteks partneriteks. Suure tõenäosusega avaldavad nad üksteisele muljet juba palju varem, kui nad on üksteist tundma õppinud.

0 veregrupiga inimene imetleb oma kaaslase intelligentsust, paindlikkust ja mõistmisvõimet. Teisest küljest meeldib AB veregrupiga inimesele oma kaaslase ausus ja otsekohesus. Selleks, et omavaheline suhe nende kahe märgi vahel veelgi paremini toimiks, oleks mõttekas rõhk panna realistlikkusele ja vastutulelikkusele.

Need kahe veregrupiga inimesed saavad üksteisega suurepäraselt läbi nii tööalases elus, kui ka armusuhet. Nad täiendavad üksteist. Mida paremini nad suudavad üksteise erinevusi ja eripärasid hindama õppida, sest paremini nende suhe toimima hakkab.

0 veregrupiga inimene tunneb väga suurt huvi selle vastu, kuidas AB veregrupiga inimene erinevaid asju lahendab ja probleeme ületab. Tal on oma partnerilt väga palju kasulikku õppida. Nad naudivad väga üksteise lähedust ja tuge, mis aitab suhte väga hästi toimivana hoida.




Veretüüpide sobivus: 0-0

Sobivus: Hea

Kaks 0 veregrupiga inimest saavad üksteisega hästi läbi.

Nad mõlemad jagavad samu väärtushinnanguid ja maailmapilti, mistõttu on neil koos kerge tuleviku nimel tegutseda. Nad suudavad suurepäraselt meeskonnatööd arendada. Kui need kaks inimest tunnevad üksteist juba lapsepõlvest, võib olla üsnagi kindel selles, et see sõprussuhe kestab kogu elu aja jooksul.

Samas on nad mõlemad väga individualistlikud. Seepärast peavad suhte toimimise nimel mõlemad olema mõistvamad ja kohanemisvõimelisemad. Oluline on neil õppida üksteise erinevusi hindama ja austama.

Ehkki neide eesmärgid ja väärtushinnangud on samad, ei ole nende elutee samasugune. Kõige paremini oleks võimalik neil on suhte toimima saada siis, kui üks osapooltest on mõnevõrra vanem kui teine. Mõlemad on vägagi tundlikud, mis võimaldab neil suhte toimima saada nii eraelus kui ka tööalases elus.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Unenäo seletus


Ühe inimese numeroloogiline analüüs sünnikuupäeva ja nime järgi + elukutsevalik numeroloogia põhjal


Armastuse soodsad ajad


Taro kaardid: The Star Tarot (koos raamatuga)


Päikesepüüdja: merevaik


Kõrvarõngad: jäär


Vihmavari: roos


Taro kaardid: Messages from the Ancestors Oracle (koos raamatuga)


Tass, taldrik ja lusikas


Kaelakee


Kilpkonna kujuke: draakoni verekivi


Seinapilt lõuendil või kapal: Saula Siniallikad



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused