Iseloom ja saatus Sinu kätes

Öeldakse, et Looja kasutab inimese peopesa ja jalataldu kui maagilist pärgamenti ja joonistab sinna tema Saatuse kaardi. Kõike, mida inimene tahab teada enda tervise, ettemääratuse, nõrkuste ja tugevuste kohta, saab lugeda tema käe pealt. Õpetus käelugemiskunsti kohta tekkis juba enne aarialaste tsivilisatsiooni ja on levinud üle kogu maailma. Hiromantiat tunti hästi nii muistses Palestiinas, Pärsias, Hiinas kui Egiptuses, aga muistsed kreeklased võtsid selle kasutusele süsteemselt ja see süsteem on kasutusel tänapäevani.

Hiromant võib lugeda käe märkide ja joonte pealt haiguste, õnnetuste, armastuse, abielu, laste, andekuse, edukuse, saatuse pöörete ja paljude muude asjade kohta. Käsi võib muutuda vananedes, aga mingi töö ei moonuta ega kaota sellelt Looja märkmeid.

Saatus on kirjas meestel paremal käel ja naistel vasakul, teisel käel on kirjas tegelik elukäik. Elukäik ei kujune mitte alati nii, nagu algselt määratud on. Inimene muutub, sageli jätab anded realiseerimata, teeb rumalaid vigu ja ka tarku otsuseid, mis peegeldub ka tema käel. Käelt lugemine on väga peen kunst ja nõuab pikaajalist õppimist, harjutamist ja väga head tunnetust.




Head käejooned on hästi nähtavad, aga mitte liiga laiad. Neil pole saari, lülisid, katkemiskohti, ebatasasusi, riste ega põikijooni. Sellised selged ja ühtlased jooned on hea tervise, edukuse ja sõbraliku iseloomu näitajad.

Väga tumedad või peaaegu mustad jooned räägivad kättemaksuhimust, järelandmatusest, kõrkusest ja karmusest.

Punased jooned on märk üliaktiivsusest, ülemäärasest optimismist ja kirglikust iseloomust. Taimetoit vähendab agressiivsust ja liigset seiklushimu.

Kollased jooned on märk mao-, maksa- ja neeruhaigustest, närvilisusest või suureliselt kinnisest iseloomust. Kindlasti peaksid need inimesed loobuma liiga rasvasest toidust ja kandma jaspist (oranži värvi ehteid).




Kahvatud jooned näitavad passiivsust, energiapuudust, nõrka tervist. Jõudu aitab taastada tegevus värskes õhus, füüsiline töö ja rubiin ehtena.

Peamiste joonte katkemiskohad viitavad ohtudele, eriti kui on mõlemal käel olemas. Näiteks lühike või katkenud elujoon mõlemal käel on väga tõsine oht. Sõrmed näitavad iseloomu kõige paremini. Lühikeste ja jämedate sõrmede omanikud kipuvad olema egoistlikud ja ägedad, impulsiivsed ja kangekaelsed. Teisest küljest on neil elav mõistus ja temperament. Painduvad sõrmed näitavad lahket, aga ka pillavat iseloomu, intelligentsi ja loovust. Mida rohkem on pöial teiste sõrmedega risti asetatud, seda suurem on inimese intellekt. Väike ja vähearenenud pöial on märk ebapiisavast energiast. Kui kätt rusikasse surudes peidetakse pöial pihku, on see märk nõrkusest. Avatud ja siirad inimesed peopesi ei peida.




Esimene sõrm (kotinõel) on Jupiteri mõju all, teine (pikk peeter) Saturni mõju all, kolmas (nimetu mats) on Päikese mõju all ja viimane (väike ats) on Merkuuri mõju all. Pöial aga on Veenuse mõjuga seotud.

Mõjutades teatud punktidele käel, saame parandada enesetunnet, vabaneda kroonilistest haigustest. Mitmed ravipraktikad põhinevadki sellel. Näiteks pöidla küüne külg vastab peale, siin asuvad migreeni, silmade, nina, kõrvade ja hammastega seotud punktid. Südamele vastab padjake parema käe pöidla all (veenuse kühm), mille mudimine aitab südame haigushoogude, spasmide, rinnataguse valu, südame arütmia ja vibreerimise korral. Vasaku käe pöidlaga vajutatakse parema käe veenuse kühmu keskele ja muditakse valupunkte. Neeru- ja põieprobleemide puhul, raske sünnituse ja krampide korral masseeritakse punkte keskmise sõrme ja nimetu sõrme vahel, peopesa siseküljel. Käte ja sõrmede mudimine on väga kasulik tegevus tervise ja enesetunde parandamise mõttes. Kaks väga tähtsat punkti aga sulgevad “surma väravad”, neid võib kasutada siis, kui inimene kaotab teadvuse, mõistus hakkab segi minema, elu kipub käest libisema. Need punktid asetsevad nimetu sõrme küljel, alumise kolmandiku ülemise piirjoone juures padja poolel. Kui vajutades tuntakse valu, on tabatud õiget kohta.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Horoskoop naisele


Kahe inimese numeroloogiline analüüs sünnikuupäeva ja nime järgi + omavaheline sobivus


Elukutsevalik numeroloogia põhjal


Klaasid - 4 tk - Villeroy & Boch


Skulptuur: siil


Päikesepüüdja: koolibri


Taro kaardid: Cats Rule the Earth (koos raamatuga)


Padjakate 40 x 40 cm (4 tk)


Lamborghini V12 Vision Grand Turismo


Käevõru: turmaliin (16,5-18 cm)


Taro kaardid: Crystal Medicine Oracle (koos raamatuga)


Kaelakee: obsidiaan (ronk)



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused