2015. aasta horoskoop (Vähile)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

Milliseks kujuneb 2015. aasta erinevatele tähemärkidele. Siit artiklist leiad VÄHI 2015.a. aasta astroloogilise ennustuse.



VÄHK

Üldises plaanis pole see aasta Sinu jaoks kerge. Ehkki paljud asjad õnnestuvad, tuleb Sul kokku puutuda ka mõningate tõsiste katsumustega. Pead endast andma kogu aega maksimumi, sest ainult nii oleks Sul võimalik kõik asjad enda kontrolli all hoida. Kui kaotad korraks tähelepanu ja muutud pealiskaudseks, tuleb Sul tagajärgedega pikalt tegeleda.

Tööalased asjad on Sul üldjoontes head. Sinu kohustuste hulk võib olla praegu üsna suur, mistõttu tuleb Sul oma aega väga hoolikalt planeerida. Võib juhtuda, et tööl tehtavad ületunnid mõjutavad negatiivselt Sinu pereelu. Hea aeg töökoha vahetuseks, kuid seda eeldusel, et leiad endale eelmisest töökohast parema uue töö. Samaväärse töö vastu pole mõttekas vahetust teha.



Selle aasta kõige parem periood jääb Sinu jaoks juunisse ja juulisse. Sellel ajal tuleks Sul mõelda siis enam nendele asjadele, mis on Sulle kõige olulisemad. Ära jäta selle perioodi võimalusi kasutamata, kuna uusi ei pruugi Sulle niipea avaneda.

Armuasjades tuleb suhtlemisele enam rõhku panna. Otsekohesus mängib praegu väga olulist rolli. Otsekohene ei tähenda aga seda, et saaksid oma partnerile välja öelda seda, mida sülg suhu toob. Ole mõõdukas, taktitundeline, kuid ära jäta neid asju oma partnerile ütlemata, mis Sind häirivad. Kuula ka seda, mida partner ühest või teisest Sinu mõttest või plaanist arvab. Salatsemine ja varjamine on praegu kõige halvemad asjad, mida suhte toimist silmas pidades teha saaks.

Valmista oma partnerile aeg-ajalt mõni meeldiv üllatus. See aitab suhte toimimisele kaasa ning annab Sinu partnerile mõista, et ta on Sulle oluline ja ta pole unustatud. Nagu juba eelpool mainitud, tuleks Sul tööasjade koju toomist vältida, kuna see tekitab pereasjades mõttetuid pingeid.



Rahaasjad on stabiilsed. Mingit erilist lisaraha Sul loota pole. Ka ei tasu jääda lootma lotovõidu peale. Kõige olulisem on see, et Sinu rahaasjades valitseks stabiilsus, on tööd teha ja vaeva näha.

Tervisega seonduvaid suuremaid probleeme ette näha pole. Samas tuleks Sul väiksematele tervisemuredele enam tähelepanu pöörata, kuna vastasel korral kipuvad praegu alguse saanud tervisemured korduma hakkama.

NB! Loe edasi ka Vähile mõeldud 2015 aasta reisihoroskoopi!

Seotud postitused