Valmista kogu perele õhtuks maitsev hernepüreesupp.
KOOSTISAINED
1 l vett
400 g külmutatud herneid
1 sibul
1 köögivilja puljongikuubik
150 g suitsujuustu (või Light sulajuustu)
soola, pipart
1 vars varssellerit
4 sl 10% hapukoort
40 g taist viilusinki
maitserohelist
VALMISTUSJUHEND
Lase liiter vett keema, seejärel lisa herned, viilutatud sibul ja puljongikuubik. Keeda ca 10 minutit.
Tõsta pott pliidilt ning püreeri korralikult kogu keedetud herne-sibulasegu. Seejärel pane pott uuesti tulele ning lisa supile juust. Kuumuta seni, vahepeal segades, kuni juust on ilusti suppi sulanud. Maitsesta soola ja pipraga.
Lõika singiviilud ribadeks ja prae need pannid läbi ja puista serveerimisel supile kaunistuseks või sega kuuma supi hulka.
Kõrvale paku teraviljakuklit.
Retsepti allikas:
NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.
Kui soovid lisada siia lehele sisuturundusartiklit kliki siia.