2017-2018 aasta talvehoroskoop (Kaljukits)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

KALJUKITS

Perekondlikud küsimused on Sul sellel 2017-2018 aasta talvel peamise tähelepanu all. Sul tuleb ehk kokku puutuda ka ühe pereliikme kodust lahkumisega, et ta saaks oma elu alustada (lapsed). See võib Sind kergesti rajalt minema lüüa, kuid suudad selle olukorraga siiski suhteliselt kiiresti kohaneda.

Pereliikmed võivad Sind sellel talvel ka mingite asjade puhul väga meeldivalt üllatada.

Hoia oma pereliikmete tegevustel enam silma peal, et neid vajadusel aidata ja toetada. Samas jälgi seda, et Sa oma abi ise pakkuma ei hakkaks.

Uued sõprussuhted on praegu kerged tekkima. See loob Sulle edaspidiseks mitmesuguseid uusi võimalusi ja eeliseid igapäevaste asjadega toimetulemises.



Keegi Sinu sugulastest võib vajada neil talvekuudel Sinu abi ja toetust. Arvatavasti on tegemist naissoost sugulasega. Selle inimese aitamisel tuleks Sul jälgida seda, et Sa ei seoks ennast liialt tihedalt tema probleemidega, kuna vastasel korral võid ennast üsna pea avastada ebameeldivatest sekeldustest. Piirdu pigem nõuannete andmisega.

Sinu igapäevased tegevused eeldavad praegu mitmesuguste puzzletükkide kokkupanekut, et seeläbi oma tegevused toimima saada. See ei ole mitte niivõrd keeruline ülesanne, kuid küllaltki aeganõudev.

Tööalastes asjades tuleb Sul soovitud tulemuste saavutamiseks enam jälgida seda, et vajalikud ettevalmistused õigeaegselt tehtud saaksid. Uisapäisa oma ettevõtmistega alustamine võib kaasa tuua mitmesuguseid ebameeldivaid tagasilööke ja probleeme.



Suhtlemisel kolleegidega on arusaamatused kerged tekkima. Seepärast peaksid oma sõnadevalikuga küllaltki ettevaatlik olema. Ka ole valmis oma mõtete selgitamiseks enam selgitustööd tegema.

Rahalistes asjades on Sinu ootused ja lootused üsna suured, mistõttu on pettumustunded kerged tulema. Rahaasjad kulgevad Sul küll normaalselt, kuid ootad enamat ja see ei pruugi täituda. Sul tuleks oma rahalised kulutused kriitilise pilguga üle vaadata, et seeläbi oma majanduslikku seisu parandada.

Hea aeg suuremate rahaliste tehingute tegemiseks, kui oled oma sellekohased plaanid hoolikalt läbi mõelnud. Ka kinnisvara hankimine võib praegu päevakorrale tõusta.



Armuasjad on sellel talvel heas seisus. Partneriga mingeid erilisi probleeme tekkida ei tohiks, kuid seda tingimusel, et suhe on olnud heas seisus. Kasuks tuleks see, kui leiaksid koos partneriga aega lõõgastumiseks. Hea aeg on reisimiseks ja puhkamiseks.

Kui oled vallaline, siis tasuks oma silmad pärani hoida, sest mõned unikaalsed võimalused on Sulle avanemas. Eriti heas seisus on uute võimaluste osas naissoost Kaljukitsed.

Kui oled pidanud tegelema mõne juriidilise probleemi lahendamisega või on Sul käimas kohtuprotsess, siis talvekuud pakuvad Sulle head võimalused nende edukaks lahendamiseks.

Seotud postitused