2017 aasta sügishoroskoop (Jäär)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

JÄÄR

Sügiskuud võivad Sulle kaasa tuua mõningaid probleeme rahalistes asjades. Pead tegema enam jõupingutusi selleks, et oma rahaasjad kontrolli all hoida. Ära eelda seda, et kõik probleemid iseenesest laheneksid. Sinu rahalised väljaminekud võivad olla praegu suhteliselt suured, kuna Sul on lihtsalt suur soov endale erinevaid asju hankida. Võib-olla on selle põhjuseks mingi stress.

Jälgi seda, et Sul oleksid kõik rahalised kohustused täidetud, kuna vastasel korral võid endale pikaks ajaks ebameeldivusi tekitada.

Hea aeg inimsuhete arendamiseks. Arvatavasti lood endale mõned meeldivad uued sõprussuhted, mis peaksid Sinu edaspidiseid tegevusi väga positiivse energiaga varustama.



Sul võib praegu tekkida suur soov oma välimuse osas midagi muuta. See on hea idee, kuid probleemiks võib kujuneda liialdamine.

Praegu tasuks paika panna mõned pikemaajalised sihid, sest see kergendaks oluliselt Sinu igapäevaste tegevuste kulgemist. Lisaks aitab see parandada Sinu enesekindlust.

Sul on praegu üsna head võimalused selleks, et oma mõned kauaoodatud plaanid ja sihid teoks teha. Ole julgemalt valmis vanu probleeme lahendama, sest oleksid selles osas väga edukas. Sul tasuks enam kuulda võtta sõprade soovitusi, sest see aitaks Sul asjad paremini kontrolli all hoida.



Sinuni võib jõuda mingi ebameeldiv uudis, mis on seotud ühe naisterahvaga, keda tunned. See võib olla Sinu sugulane või naaber. Sina saaksid teda aidata ja toetada, mistõttu ole valmis ennast selles osas pingutama.

Meessoost Jäärad peaksid praegu enam tähelepanu pöörama kodustele toimetustele. Mõningad väiksemad remonttööd ei kannata enam edasilükkamist, mistõttu tuleb Sul nendega tegelema asuda. Ettevaatlikum tasuks olla elektriga töötamisel ja seadmetega kokkupuutumisel.



Tööasjades tasuks praegu pigem keskenduda rutiinsematele tegevustele. Uute plaanide teostamine ei pruugi välja jõuda selliste tulemusteni, mida oleksid oodanud.

Armuelus tasuks Sul partnerile enam tähelepanu pöörata. Tema mõtted ja ideed võivad Sulle praegu nii mõnelgi juhul palju segadustundeid tekitada, mistõttu tasuks tal nendest Sulle rohkem rääkida. See aga eeldab seda, et oleksid valmis neid kuulama. Romantikale tasuks rõhku panna. Toredad koosviibimised väljapool koduseinu tuleksid suhte toimimisele kasuks.

Seotud postitused